Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ballistix Sport AT är snyggt designade DDR4-minnen på totalt 16 GB (2x8 GB). Med en hastighet på 3200 MHz får du prestanda för avancerad video- och bildredigering, nya spel och annan typ av krävande uppgifter.

Ballistix-minnen är konstruerade för att prestera på en hög nivå och ser till att göra system både snabbare och mer effektivt.

Enkel installation

Med minnen från Ballistix-serien kan du uppgradera ditt system snabbt och enkelt. Plug-and-play-designen gör installationen enkel och du kan snabbt komma igång eftersom ingen eller väldigt lite BIOS-konfiguration krävs. 

Micron®-kvalité

Micron är ett av världens största minnestillverkare med mer än 35 års erfarenhet. Du kan räkna med högpresterande minnen som håller en högre kvalité och som dessutom backas upp av livstids garanti!

Titta även på

(0 st)
  • 2 x 8 GB DDR4
  • 3200 MHz
  • CL 16

1 390:-

Titta även på

(0 st)
  • 2 x 8 GB DDR4
  • 3200 MHz
  • CL 16

1 390:-

Ballistix Ballistix Sport AT DDR4 3200MHz 2x8GB BLS2K8G4D32AESTK Ballistix Sport AT är snyggt designade DDR4-minnen på totalt 16 GB (2x8 GB). Med en hastighet på 3200 MHz får du prestanda för avancerad video- och bildredigering, nya spel och annan typ av krävande uppgifter. Ballistix-minnen är konstruerade för att prestera på en hög nivå och ser till att göra system både snabbare och mer effektivt. Enkel installation Med minnen från Ballistix-serien kan du uppgradera ditt system snabbt och enkelt. Plug-and-play-designen gör installationen enkel och du kan snabbt komma igång eftersom ingen eller väldigt lite BIOS-konfiguration krävs.  Micron®-kvalité Micron är ett av världens största minnestillverkare med mer än 35 års erfarenhet. Du kan räkna med högpresterande minnen som håller en högre kvalité och som dessutom backas upp av livstids garanti! DDR4 1049 SEK 1049 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. RAM-minne
  3. DDR4