Ballistix Sport LT 8 GB DDR4 2666 MHz

Ballistix Sport LT Gray DDR4 2666MHz 2x4GB

  Art.nr: 1007229
  • 2 x 4 GB DDR4
  • 2666 MHz
  • CL 16
  • Enkel installation
  • Livstids garanti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ballistix Sport LT ger dig en tuff design och DDR4-minnen på 8 GB (2x4 GB). Med en hastighet på upp till 2666 MHz med XMP 2.0 aktiverat. Med Sport LT får du prestanda för avancerad video- och bildredigering, nya spel och annan typ av krävande uppgifter.

Ballistix-minnen är konstruerade för att prestera på en hög nivå och ser till att göra system både snabbare och mer attraktivt.

Enkel installation

Med minnen från Ballistix-serien kan du uppgradera ditt system snabbt och enkelt. Plug-and-play-designen gör installationen enkel och du kan snabbt komma igång eftersom ingen eller väldigt lite BIOS-konfiguration krävs. 

Micron®-kvalité

Micron är ett av världens största minnestillverkare med mer än 35 års erfarenhet. Du kan räkna med högpresterande minnen som håller en högre kvalité och som dessutom backas upp av livstids garanti!

1007229 Ballistix Ballistix Sport LT Gray DDR4 2666MHz 2x4GB BLS2K4G4D26BFSB Ballistix Sport LT ger dig en tuff design och DDR4-minnen på 8 GB (2x4 GB). Med en hastighet på upp till 2666 MHz med XMP 2.0 aktiverat. Med Sport LT får du prestanda för avancerad video- och bildredigering, nya spel och annan typ av krävande uppgifter. Ballistix-minnen är konstruerade för att prestera på en hög nivå och ser till att göra system både snabbare och mer attraktivt. Enkel installation Med minnen från Ballistix-serien kan du uppgradera ditt system snabbt och enkelt. Plug-and-play-designen gör installationen enkel och du kan snabbt komma igång eftersom ingen eller väldigt lite BIOS-konfiguration krävs.  Micron®-kvalité Micron är ett av världens största minnestillverkare med mer än 35 års erfarenhet. Du kan räkna med högpresterande minnen som håller en högre kvalité och som dessutom backas upp av livstids garanti! DDR4 5 1 449 SEK 449 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. RAM-minne
  3. DDR4