Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ballistix Sport LT 32 GB DDR4 3000 MHz

Ballistix Sport LT Gray DDR4 3000MHz 2x16GB

  Art.nr: 1006896
  • 2 x 16 GB DDR4
  • 3000 MHz
  • CL 15
  • Enkel installation
  • Livstids garanti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ballistix Sport LT ger dig en tuff design och DDR4-minnen på hela 32 GB (2x16 GB). Med en hastighet på upp till 3000 MHz med XMP 2.0 aktiverat. Med Sport LT får du prestanda för avancerad video- och bildredigering, nya spel och annan typ av krävande uppgifter.

Ballistix-minnen är konstruerade för att prestera på en hög nivå och ser till att göra system både snabbare och mer attraktivt.

Enkel installation

Med minnen från Ballistix-serien kan du uppgradera ditt system snabbt och enkelt. Plug-and-play-designen gör installationen enkel och du kan snabbt komma igång eftersom ingen eller väldigt lite BIOS-konfiguration krävs. 

Micron®-kvalité

Micron är ett av världens största minnestillverkare med mer än 35 års erfarenhet. Du kan räkna med högpresterande minnen som håller en högre kvalité och som dessutom backas upp av livstids garanti!

1006896 Ballistix Ballistix Sport LT Gray DDR4 3000MHz 2x16GB BLS2K16G4D30AESB Ballistix Sport LT ger dig en tuff design och DDR4-minnen på hela 32 GB (2x16 GB). Med en hastighet på upp till 3000 MHz med XMP 2.0 aktiverat. Med Sport LT får du prestanda för avancerad video- och bildredigering, nya spel och annan typ av krävande uppgifter. Ballistix-minnen är konstruerade för att prestera på en hög nivå och ser till att göra system både snabbare och mer attraktivt. Enkel installation Med minnen från Ballistix-serien kan du uppgradera ditt system snabbt och enkelt. Plug-and-play-designen gör installationen enkel och du kan snabbt komma igång eftersom ingen eller väldigt lite BIOS-konfiguration krävs.  Micron®-kvalité Micron är ett av världens största minnestillverkare med mer än 35 års erfarenhet. Du kan räkna med högpresterande minnen som håller en högre kvalité och som dessutom backas upp av livstids garanti! DDR4 5 1 1549 SEK 1549 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. RAM-minne
  3. DDR4