Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ballistix Sport LT ger dig en tuff design och DDR4-minnen på hela 16 GB (2x8 GB). Med en hastighet på upp till 3000 MHz med XMP 2.0 aktiverat. Med Sport LT får du prestanda för avancerad video- och bildredigering, nya spel och annan typ av krävande uppgifter.

Ballistix-minnen är konstruerade för att prestera på en hög nivå och ser till att göra system både snabbare och mer attraktivt.

Enkel installation

Med minnen från Ballistix-serien kan du uppgradera ditt system snabbt och enkelt. Plug-and-play-designen gör installationen enkel och du kan snabbt komma igång eftersom ingen eller väldigt lite BIOS-konfiguration krävs. 

Micron®-kvalité

Micron är ett av världens största minnestillverkare med mer än 35 års erfarenhet. Du kan räkna med högpresterande minnen som håller en högre kvalité och som dessutom backas upp av livstids garanti!

Komplettera ditt köp

(4 st)
  • Avleder statisk elektricitet
  • För montering av känsliga delar i datorn

29:-

Ballistix Ballistix Sport LT Gray DDR4 3000MHz 2x8GB BLS2K8G4D30AESBK Ballistix Sport LT ger dig en tuff design och DDR4-minnen på hela 16 GB (2x8 GB). Med en hastighet på upp till 3000 MHz med XMP 2.0 aktiverat. Med Sport LT får du prestanda för avancerad video- och bildredigering, nya spel och annan typ av krävande uppgifter. Ballistix-minnen är konstruerade för att prestera på en hög nivå och ser till att göra system både snabbare och mer attraktivt. Enkel installation Med minnen från Ballistix-serien kan du uppgradera ditt system snabbt och enkelt. Plug-and-play-designen gör installationen enkel och du kan snabbt komma igång eftersom ingen eller väldigt lite BIOS-konfiguration krävs.  Micron®-kvalité Micron är ett av världens största minnestillverkare med mer än 35 års erfarenhet. Du kan räkna med högpresterande minnen som håller en högre kvalité och som dessutom backas upp av livstids garanti! DDR4 5 2 799 SEK 799 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. RAM-minne
  3. DDR4