Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ballistix Sport LT 8 GB DDR4 2666 MHz

Ballistix Sport LT White DDR4 2666MHz 2x4GB

  Art.nr: 248214
  • 2 x 4 GB DDR4
  • 2666 MHz
  • CL 16
  • Livstids garanti
  • Enkel installation

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Snyggt designade DDR4-minnen på totalt 8 GB (2x4 GB). Med en hastighet på 2666 MHz får du prestanda för avancerad video- och bildredigering, nya spel och annan typ av krävande uppgifter.

Ballistix-minnen är konstruerade för att prestera på en hög nivå och ser till att göra system både snabbe och mer attraktivt.

Enkel installation

Med minnen från Ballistix-serien kan du uppgradera ditt system snabbt och enkelt. Plug-and-play-designen gör installationen enkel och du kan snabbt komma igång eftersom ingen eller väldigt lite BIOS-konfiguration krävs. 

Micron®-kvalité

Micron är ett av världens största minnestillverkare med mer än 35 års erfarenhet. Du kan räkna med högpresterande minnen som håller en högre kvalité och som dessutom backas upp av livstids garanti!

Komplettera ditt köp

(10 st)
  • Avleder statisk elektricitet
  • För montering av känsliga delar i datorn

29:-

248214 Ballistix Ballistix Sport LT White DDR4 2666MHz 2x4GB BLS2K4G4D26BFSC Snyggt designade DDR4-minnen på totalt 8 GB (2x4 GB). Med en hastighet på 2666 MHz får du prestanda för avancerad video- och bildredigering, nya spel och annan typ av krävande uppgifter. Ballistix-minnen är konstruerade för att prestera på en hög nivå och ser till att göra system både snabbe och mer attraktivt. Enkel installation Med minnen från Ballistix-serien kan du uppgradera ditt system snabbt och enkelt. Plug-and-play-designen gör installationen enkel och du kan snabbt komma igång eftersom ingen eller väldigt lite BIOS-konfiguration krävs.  Micron®-kvalité Micron är ett av världens största minnestillverkare med mer än 35 års erfarenhet. Du kan räkna med högpresterande minnen som håller en högre kvalité och som dessutom backas upp av livstids garanti! DDR4 429 SEK 429 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. RAM-minne
  3. DDR4