Ballistix Tracer RGB 32 GB DDR4 3000 MHz

Ballistix Tracer RGB DDR4 3000MHz 2x16GB

  Art.nr: 1003166
  • 2 x 16GB DDR4
  • 3000MHz
  • CL 16
  • RGB-belysning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Vinnare och förlorare separeras ofta med fraktioner av en sekund. Den drar avtryckaren först vinner. Så fungerar det när du använder Ballistix Tactical 32GB DDR4-minne. Ballistix Tactical 32GB DDR4 är konstruerat för att leverera explosiva hastigheter och lägre latenser, vilket är ett stort steg upp från standardspelminne och låter dig reagera först, snabbare och oftare än motståndarna. Med Ballistix Tracer 32GB DDR4 tar man kontrollen över slagfälten med snabb hastighet och häftig RGB-belysning som du kan ställa in genom en programvara. 

Lys upp din dator med RGB

Spela med höga hastigheter när du startar upp Ballistix Tactical Tracer RGB DDR4 spelminnemoduler. Matcha ditt systems färgschema med RGB-LED och levererar alla funktioner i Ballistix Tactical-serien som XMP-profiler, elegant svart PCB och anpassade värmespridare.

Med 16 LED-lampor i 8 zoner som är inbyggda i överkanten av varje Tracer-moduls design, lyser Tactical Tracer RGB DDR4-moduler i det önskade färgschemat och andra komponenter i datorn. Justera LED-färger och ljusstyrka, slå dem på och av, byt visningsmönster direkt eller synkronisera ditt RAM-minnes ljus med andra komponenter med hjälp av moderkortets programvara.

Micron® quality: Pro gamer reliability

Som det enda stora märket av spelminne som är byggt och testat från början till slut som en del av en stor DRAM-tillverkare, ger Ballistix en högre prestanda än standard PC-minne. I mer än 35 år har vi konstruerat gammaldags DDR-minne hela vägen till Ballistix DDR4-moduler, vilket ger den prestanda som pro eSports-spelare bygger på för att vinna. Med stöd av en begränsad livstidsgaranti, en hardcore community av fans och ett dedikerat supportteam för gamers är Ballistix-minnet redo att ta din spelupplevelse till nästa nivå.

1003166 Ballistix Ballistix Tracer RGB DDR4 3000MHz 2x16GB BLT2C16G4D30BET4 Vinnare och förlorare separeras ofta med fraktioner av en sekund. Den drar avtryckaren först vinner. Så fungerar det när du använder Ballistix Tactical 32GB DDR4-minne. Ballistix Tactical 32GB DDR4 är konstruerat för att leverera explosiva hastigheter och lägre latenser, vilket är ett stort steg upp från standardspelminne och låter dig reagera först, snabbare och oftare än motståndarna. Med Ballistix Tracer 32GB DDR4 tar man kontrollen över slagfälten med snabb hastighet och häftig RGB-belysning som du kan ställa in genom en programvara.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Lys upp din dator med RGB Spela med höga hastigheter när du startar upp Ballistix Tactical Tracer RGB DDR4 spelminnemoduler. Matcha ditt systems färgschema med RGB-LED och levererar alla funktioner i Ballistix Tactical-serien som XMP-profiler, elegant svart PCB och anpassade värmespridare. Med 16 LED-lampor i 8 zoner som är inbyggda i överkanten av varje Tracer-moduls design, lyser Tactical Tracer RGB DDR4-moduler i det önskade färgschemat och andra komponenter i datorn. Justera LED-färger och ljusstyrka, slå dem på och av, byt visningsmönster direkt eller synkronisera ditt RAM-minnes ljus med andra komponenter med hjälp av moderkortets programvara. Micron® quality: Pro gamer reliability Som det enda stora märket av spelminne som är byggt och testat från början till slut som en del av en stor DRAM-tillverkare, ger Ballistix en högre prestanda än standard PC-minne. I mer än 35 år har vi konstruerat gammaldags DDR-minne hela vägen till Ballistix DDR4-moduler, vilket ger den prestanda som pro eSports-spelare bygger på för att vinna. Med stöd av en begränsad livstidsgaranti, en hardcore community av fans och ett dedikerat supportteam för gamers är Ballistix-minnet redo att ta din spelupplevelse till nästa nivå. DDR4 1690 SEK 1690 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. RAM-minne
  3. DDR4