Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Vengeance LPX är designade för en högpresterande överklockning. Det har värmespridare av ren aluminium för snabb värmeavledning. Åtta lager av PCB hjälper till att hantera värmen och ger en överlägsen möjlighet för överklockning.

DDR4-minnet är optimerat för den senaste Intel X99 och 100-serien av moderkort och erbjuder högre frekvenser, större bandbredd och lägre strömförbrukning. Denna variant av Vengeance LPX är framtagna specifikt för att passa sömlöst tillsammans med AMD Ryzen AM4 processorer och moderkort.

Komplettera ditt köp

(4 st)
  • Avleder statisk elektricitet
  • För montering av känsliga delar i datorn

29:-

Corsair Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz Ryzen CMK16GX4M2Z3200C16 Vengeance LPX är designade för en högpresterande överklockning. Det har värmespridare av ren aluminium för snabb värmeavledning. Åtta lager av PCB hjälper till att hantera värmen och ger en överlägsen möjlighet för överklockning. DDR4-minnet är optimerat för den senaste Intel X99 och 100-serien av moderkort och erbjuder högre frekvenser, större bandbredd och lägre strömförbrukning. Denna variant av Vengeance LPX är framtagna specifikt för att passa sömlöst tillsammans med AMD Ryzen AM4 processorer och moderkort. DDR4 4,2 5 1089 SEK 1089 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. RAM-minne
  3. DDR4