Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

G.Skill Aegis 16 GB DDR4 3000 MHz

G.Skill Aegis DDR4 3000MHz 2x8GB

  Art.nr: 1006986
  • 2 x 8 GB DDR4
  • 3000 MHz
  • CL 16
  • XMP 2.0 stöd
  • Livstids garanti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

G.Skill Aegis är namngivet efter de grekiska gudarnas kraftfulla sköld "Aegis" som symboliserar styrka och makt. Det här nya tillägget av DDR4-minne i AEGIS-familjen med gamingminnen är utformat för uppgraderad prestanda och hög stabilitet på de senaste datorerna. Ge den kvalitetsprestanda som din spelrigg förtjänar, oavsett om det är FPS, RTS, MOBA eller MMORPG, kommer AEGIS Gaming DDR4-minne vara styrkan i din gamingdator.

Designad för gaming

Med en standard starthastighet på DDR4-2133MHz ges din dator en bättre prestanda genom att öka antalet överföringar per sekund. Genom att använda XMP-profilerna på ditt moderkort når du hastigheter upp till 3000 MHz. Aegis DDR4-minne är kompatibelt med de senaste Intel® Core ™ -processorerna och använder avancerad hårdvaruteknik för att säkerställa smidig gaming på de senaste spelen.

Byggd med kvalité

AEGIS Gaming DDR4-minnet är konstruerat med högsta kvalitet av handplockade komponenter och testas med G.SKILLs strikta valideringsprocess på en bred skala av moderkort på marknaden så att du skall få den prestanda som din gamingdator behöver och vill ha.

Komplettera ditt köp

(8 st)
  • Avleder statisk elektricitet
  • För montering av känsliga delar i datorn

29:-

1006986 G.Skill G.Skill Aegis DDR4 3000MHz 2x8GB F4-3000C16D-16GISB G.Skill Aegis är namngivet efter de grekiska gudarnas kraftfulla sköld "Aegis" som symboliserar styrka och makt. Det här nya tillägget av DDR4-minne i AEGIS-familjen med gamingminnen är utformat för uppgraderad prestanda och hög stabilitet på de senaste datorerna. Ge den kvalitetsprestanda som din spelrigg förtjänar, oavsett om det är FPS, RTS, MOBA eller MMORPG, kommer AEGIS Gaming DDR4-minne vara styrkan i din gamingdator. Designad för gaming Med en standard starthastighet på DDR4-2133MHz ges din dator en bättre prestanda genom att öka antalet överföringar per sekund. Genom att använda XMP-profilerna på ditt moderkort når du hastigheter upp till 3000 MHz. Aegis DDR4-minne är kompatibelt med de senaste Intel® Core ™ -processorerna och använder avancerad hårdvaruteknik för att säkerställa smidig gaming på de senaste spelen. Byggd med kvalité AEGIS Gaming DDR4-minnet är konstruerat med högsta kvalitet av handplockade komponenter och testas med G.SKILLs strikta valideringsprocess på en bred skala av moderkort på marknaden så att du skall få den prestanda som din gamingdator behöver och vill ha. DDR4 899 SEK 899 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. RAM-minne
  3. DDR4