Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

G.Skill Flare X Black 16 GB DDR4 3200 MHz

G.Skill Flare X Black DDR4 3200MHz 2x8GB

  Art.nr: 1006983
  • 2 x 8 GB DDR4
  • 3200 MHz
  • CL 14
  • AMD Ryzen-optimerade minnen
  • Livstids garanti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Designad för den senaste AMD Ryzen ™ -processorn markerar Flare X-serien DDR4-minneskit återkomsten av det legendariska Flare-minnet som gav fantastisk prestanda i den tidigare generationen DDR-minne. Uppgradera ditt nästa AMD-system till den ultimata spelriggen eller en kraftfull arbetsstation med Flare X DDR4-minne.

G.Skill Flare-X AMD optimised

Optimerat för AMD Ryzen

Den nya AMD-arkitekturen har en helt annan förbättrad minnesuppsättning som kräver en ny metod. Flare X-minnesserien är utformad med en distinkt egenskap för att optimera just kompatibiliteten med den senaste AMD-plattformen.

Tillgänglig i minneshastigheter från DDR4-2133MHz, ger Flare X-serien prestande i höga hastigheter för att effektivt överföra data för varje kärna på AMD Ryzen-processorn.

Begränsad livstids garanti

Alla G.SKILL-minnen är försedda med en begränsad livstidsgaranti och G.SKILLs tekniska team är alltid redo att ge konsumenterna fullständigt tekniskt stöd via onlineforum, Facebook, telefon och e-post.

1006983 G.Skill G.Skill Flare X Black DDR4 3200MHz 2x8GB F4-3200C14D-16GFX Designad för den senaste AMD Ryzen ™ -processorn markerar Flare X-serien DDR4-minneskit återkomsten av det legendariska Flare-minnet som gav fantastisk prestanda i den tidigare generationen DDR-minne. Uppgradera ditt nästa AMD-system till den ultimata spelriggen eller en kraftfull arbetsstation med Flare X DDR4-minne. Optimerat för AMD Ryzen Den nya AMD-arkitekturen har en helt annan förbättrad minnesuppsättning som kräver en ny metod. Flare X-minnesserien är utformad med en distinkt egenskap för att optimera just kompatibiliteten med den senaste AMD-plattformen. Tillgänglig i minneshastigheter från DDR4-2133MHz, ger Flare X-serien prestande i höga hastigheter för att effektivt överföra data för varje kärna på AMD Ryzen-processorn. Begränsad livstids garanti Alla G.SKILL-minnen är försedda med en begränsad livstidsgaranti och G.SKILLs tekniska team är alltid redo att ge konsumenterna fullständigt tekniskt stöd via onlineforum, Facebook, telefon och e-post. DDR4 5 2 1690 SEK 1690 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. RAM-minne
  3. DDR4