G.Skill Ripjaws V Black 16 GB DDR4 3200 MHz

G.Skill Ripjaws V Black DDR4 3200MHz 2x8GB

  Art.nr: 1006984
  • 2 x 8 GB DDR4
  • 3200 MHz
  • CL 16
  • XMP 2.0 stöd
  • Livstids garanti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Det senaste tillägget till den klassiska Ripjaws-familjen är Ripjaws V-serien det nyaste dual channel DDR4-minnet som är konstruerat för maximal kompabilitet och med de senaste Intel® Core ™ -processorerna. Ripjaws V är byggt med de finaste komponenterna, testat under de mest strikta förhållandena och är det perfekta valet för att bygga en grymt presterande gamingdator eller för en enkel minnesuppgradering.

Snabba hastigheter

Ripjaws V är tillgänglig i ett brett spektrum av frekvensalternativ från standard DDR4-2133MHz upp till DDR4-3200MHz. Du kan njuta av en snabbare upplevelse för spel, video och bildredigering, rendering och databehandling.

Ordentligt testade

Alla Ripjaws V DDR4 minnes-kit testas med G.SKILLs rigorösa process på många olika moderkort för att säkerställa bästa stabilitet och kompatibilitet för ditt ändamål oavsett om det är gaming, kontorsarbete eller filmredigering och rendering.

Begränsad livstids garanti

Alla G.SKILL-minnen är försedda med en begränsad livstidsgaranti och G.SKILLs tekniska team är alltid redo att ge konsumenterna fullständigt tekniskt stöd via onlineforum, Facebook, telefon och e-post.

Komplettera ditt köp

(10 st)
  • Avleder statisk elektricitet
  • För montering av känsliga delar i datorn

29:-

1006984 G.Skill G.Skill Ripjaws V Black DDR4 3200MHz 2x8GB F4-3200C16D-16GVKB Det senaste tillägget till den klassiska Ripjaws-familjen är Ripjaws V-serien det nyaste dual channel DDR4-minnet som är konstruerat för maximal kompabilitet och med de senaste Intel® Core ™ -processorerna. Ripjaws V är byggt med de finaste komponenterna, testat under de mest strikta förhållandena och är det perfekta valet för att bygga en grymt presterande gamingdator eller för en enkel minnesuppgradering. Snabba hastigheter Ripjaws V är tillgänglig i ett brett spektrum av frekvensalternativ från standard DDR4-2133MHz upp till DDR4-3200MHz. Du kan njuta av en snabbare upplevelse för spel, video och bildredigering, rendering och databehandling. Ordentligt testade Alla Ripjaws V DDR4 minnes-kit testas med G.SKILLs rigorösa process på många olika moderkort för att säkerställa bästa stabilitet och kompatibilitet för ditt ändamål oavsett om det är gaming, kontorsarbete eller filmredigering och rendering. Begränsad livstids garanti Alla G.SKILL-minnen är försedda med en begränsad livstidsgaranti och G.SKILLs tekniska team är alltid redo att ge konsumenterna fullständigt tekniskt stöd via onlineforum, Facebook, telefon och e-post. DDR4 5 1 899 SEK 899 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. RAM-minne
  3. DDR4