Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

G.Skill Trident Z RGB 16 GB DDR4 3200 MHz

G.Skill Trident Z RGB LED DDR4 3200MHz 2x8GB

  Art.nr: 1006985
  • 2 x 8 GB DDR4
  • 3200 MHz
  • CL 14
  • RGB-belysning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

G.SKILL Trident Z RGB behåller det ikoniska designelementet som återfinns i den traditionella Trident Z lineupen - med lyxiga linjerade aluminiumspolar och en aggressiv, snygg design för effektiv värmeavledning. Övre delen av kylflänsen har konstruerats för att kunna montera en större och bredare ljusdiffuser för mer extravaganta ljuseffekter. 

Med stöd för XMP-profiler bli installationen otroligt enkel. Sätt i ramminnena i din dator och aktivera XMP i BIOS för en snabb optimering av minnena.

Snygg LED RGB-belysning

Tillsammans med mjukvaran du laddar ner här http://gskill.com/en/download/view/trident-z-rgb-control får du kontroll på belysningen och kan enkelt matcha resten av din dators färgschema.

Noggran urvalsprocess

Varje minneskit innehåller speciellt skärmade IC-skivor genom G.SKILLs oöverträffade urvalsprocess och en skräddarsydd PCB som ger maximal signalstabilitet och varje enskilt kit testas noggrant för kompatibilitet och prestanda över ett brett utbud av moderkort.

Begränsad livstids garanti

Alla G.SKILL-minnen är försedda med en begränsad livstidsgaranti och G.SKILLs tekniska team är alltid redo att ge konsumenterna fullständigt tekniskt stöd via onlineforum, Facebook, telefon och e-post.

1006985 G.Skill G.Skill Trident Z RGB LED DDR4 3200MHz 2x8GB F4-3200C14D-16GTZR G.SKILL Trident Z RGB behåller det ikoniska designelementet som återfinns i den traditionella Trident Z lineupen - med lyxiga linjerade aluminiumspolar och en aggressiv, snygg design för effektiv värmeavledning. Övre delen av kylflänsen har konstruerats för att kunna montera en större och bredare ljusdiffuser för mer extravaganta ljuseffekter.  Med stöd för XMP-profiler bli installationen otroligt enkel. Sätt i ramminnena i din dator och aktivera XMP i BIOS för en snabb optimering av minnena. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Snygg LED RGB-belysning Tillsammans med mjukvaran du laddar ner här http://gskill.com/en/download/view/trident-z-rgb-control får du kontroll på belysningen och kan enkelt matcha resten av din dators färgschema. Noggran urvalsprocess Varje minneskit innehåller speciellt skärmade IC-skivor genom G.SKILLs oöverträffade urvalsprocess och en skräddarsydd PCB som ger maximal signalstabilitet och varje enskilt kit testas noggrant för kompatibilitet och prestanda över ett brett utbud av moderkort. Begränsad livstids garanti Alla G.SKILL-minnen är försedda med en begränsad livstidsgaranti och G.SKILLs tekniska team är alltid redo att ge konsumenterna fullständigt tekniskt stöd via onlineforum, Facebook, telefon och e-post. DDR4 5 5 1790 SEK 1790 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. RAM-minne
  3. DDR4