Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

HyperX Fury Black 16 GB DDR4 3200MHz

HyperX Fury Black DDR4 3200Mhz 2x8GB

  Art.nr: 1009680
  • 2 x 8 GB DDR4
  • 3200 MHz
  • CL 16
  • XMP 2.0 profiler
  • Livstids garanti

Färg/Variant:

1 029:-

Delbetala från 125:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HyperX FURY DDR4 överklockar sig automatiskt till högsta publicerade frekvensen, upp till 3200MHz , vilket ger en Plug N Play-boost för spel, videoredigering och rendering. Med en XMP-profil tillgänglig i hastigheter mellan 2933MHz-3200MHz, CL 16 och en enhetsmodulskapacitet på 8 GB styck, så är HyperX FURY redo att ta dig steget längre.

HyperX FURY är också kompatibel med de senaste Intel-processorerna och de flesta av de senaste AMD-processorerna. HyperX FURY DDR4 håller sig välkyld med sin låga profil för att optimera värmespridningen. Noggrant testad för snabbhet och kommer med livstidsgaranti, är HyperX FURY DDR4 är din kostnadseffektiva uppgradering av valet.

Enkel installation

Med minnen från HyperX Fury-serien kan du uppgradera ditt system snabbt och enkelt. Plug-and-play-designen gör installationen enkel och du kan snabbt komma igång eftersom ingen eller väldigt lite BIOS-konfiguration krävs.