Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HyperX Predator DDR4 överklockar sig automatiskt till högsta publicerade frekvensen, upp till 3000 MHz , vilket ger en Plug N Play-boost för spel, videoredigering och rendering. Med en XMP-profil tillgänglig i hastigheter mellan 2400 MHz-3000 MHz, CL 17 och en enhetsmodulskapacitet på 8 GB styck, så är HyperX Predator redo att ta dig steget längre.

HyperX Predator är också kompatibel med de senaste Intel-processorerna och de flesta av de senaste AMD-processorerna. HyperX Predator DDR4 håller sig välkyld med sin låga profil för att optimera värmespridningen. noggrant testad för snabbhet och kommer med livstidsgaranti, är HyperX Predator DDR4 är din kostnadseffektiva uppgradering av valet.

Enkel installation

Med minnen från HyperX Fury-serien kan du uppgradera ditt system snabbt och enkelt. Plug-and-play-designen gör installationen enkel och du kan snabbt komma igång eftersom ingen eller väldigt lite BIOS-konfiguration krävs. 

Titta även på

(0 st)
  • 2 x 16 GB DDR4
  • 3000 MHz
  • Stöd för XMP-Profiler

2 190:-

Titta även på

(0 st)
  • 2 x 16 GB DDR4
  • 3000 MHz
  • Stöd för XMP-Profiler

2 190:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

HyperX HyperX Predator DDR4 3000MHz 2x8GB HX430C15PB3K2/16 HyperX Predator DDR4 överklockar sig automatiskt till högsta publicerade frekvensen, upp till 3000 MHz , vilket ger en Plug N Play-boost för spel, videoredigering och rendering. Med en XMP-profil tillgänglig i hastigheter mellan 2400 MHz-3000 MHz, CL 17 och en enhetsmodulskapacitet på 8 GB styck, så är HyperX Predator redo att ta dig steget längre. HyperX Predator är också kompatibel med de senaste Intel-processorerna och de flesta av de senaste AMD-processorerna. HyperX Predator DDR4 håller sig välkyld med sin låga profil för att optimera värmespridningen. noggrant testad för snabbhet och kommer med livstidsgaranti, är HyperX Predator DDR4 är din kostnadseffektiva uppgradering av valet. Enkel installation Med minnen från HyperX Fury-serien kan du uppgradera ditt system snabbt och enkelt. Plug-and-play-designen gör installationen enkel och du kan snabbt komma igång eftersom ingen eller väldigt lite BIOS-konfiguration krävs.  DDR4 5 1 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. RAM-minne
  3. DDR4