Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Corsair Vengeance Performance 8GB SODIMM 2400MHz

Corsair Vengeance SODIMM 8GB DDR4

  Art.nr: 228040
  • 8GB DDR4 2400MHz
  • 2x4GB Dual Channel
  • SODIMM-minnen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Vengeance Performance är designade för att göra din laptop snabbare än vad den redan är.. Det har värmespridare av ren aluminium för snabb värmeavledning.

DDR4-minnet är optimerat för den senaste Skylake-serien av processorer och erbjuder högre frekvenser, större bandbredd och lägre strömförbrukning. Vengeance har även stöd för problemfri automatisk överklockning.

228040 228040 Corsair Corsair Vengeance SODIMM 8GB DDR4 CMSX8GX4M2A2400C16 Vengeance Performance är designade för att göra din laptop snabbare än vad den redan är.. Det har värmespridare av ren aluminium för snabb värmeavledning. DDR4-minnet är optimerat för den senaste Skylake-serien av processorer och erbjuder högre frekvenser, större bandbredd och lägre strömförbrukning. Vengeance har även stöd för problemfri automatisk överklockning. SoDimm DDR4 3 2 549 SEK 549 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. RAM-minne
  3. SoDimm DDR4