Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Spela in dina spelsessioner med imponerande kvalitét!

AverMedia C985 Live Gamer HD

  Art.nr: 189122
 • Spela in spelsekvenser i Full-HD kvalitét
 • PCI-Express x1 gränssnitt
 • Dela enkelt dina klipp på nätet
 • Streama enkelt din spelsekvens
 • Dedikerad inspelningsknapp

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sweklockers rekommenderar

Fördelar:

 • Inbyggd H.264-kodning ger låg belastning
 • Tillräcklig bildkvalitet för de flesta
 • Lättanvänd mjukvara
 • Bra medföljande tillbehör

Läs Sweklocker:s recension om AverMedia C985 Live Gamer HD här.

Spela in dina spelsessioner i Full-HD kvalité

Live Gamer HD är specifikt dessignad för dig som är ute efter att spela in eller strömma dina spelsessioner för att sedan kunna dela med dig utav dina skickligheter och spelupplevelser till vänner och familj.

HD hårdvarukomprimering

Live Gamer Portable minimerar belastningen på din processor så att du får en välflytande och störningsfri spelupplevelse, detta uppnås tack vare inbyggd hårdvarukomprimering som sparar alla filer i formatet H.264. Detta gör filmerna lättare att handskas med i efterhand.

Dedikerad inspelningsknapp

Live Gamer HD kommer med en dedikerad On/Off knapp för att snabbt och enkelt skall kunna starta inspelning/streaming så att du fånga de mest fantastiska ögonblicken utan någon som helst ansträngning.

Dela dina upplevelser

Live Gamer HD ger dig möjligheten att dela med dig av dina upplevelser så att alla kan beundra din skicklighet snabbt och enkelt. AVerMedia:s exlusiva RECentral mjukvara erbjuder innovativa inställningar för live strömning och snabb uppkopling. AVerMedia:s exlusiva RECentral mjukvara har fullt stöd för TwitchTV & Ustream live streaming av dina spelsekvenser utan uppehåll.

Friheten att uttrycka dig

Ibland så talar inte spelen för sig själva och kan då behöva ett upplyft för det där lilla extra, med AVerMedia:s exlusiva RECentral mjukvara har du möjligheten att prata med din publik samtidigt som du spelar. Detta ger dig friheten att uttrycka dig under spelets gång.

3 månader XSPLIT Premium licens medföljer

För dig som är ute efter ett mångsidigt program med många funktioner riktat för streaming är Live Gamer HD för dig och fullt kompatibel med XSplit. XSplit tillåter dig att lägga till extra video ingångar som en webbkamera, du kan även skräddarsy sekvenser för att maximera bildupplevelsen för publiken.

Specifikationer:

Anslutningar:

Gränssnitt:

Video ingång:

Ljud ingång:

Video ut:

Audio ut:

Upplösning:

Ingång/genomgång:

Audio Format

Ingångar:

Inspelning

Hårdvara

Användargränssnitt

Dimensioner

System applikationer.

Mjukvara: 

Maximal inspelnings kvalitet: 

Operativsystem: 

Systemkrav: 

I paketet medföljer: 

AverMedia AverMedia C985 Live Gamer HD C985 Sweklockers rekommenderar Fördelar: Inbyggd H.264-kodning ger låg belastning Tillräcklig bildkvalitet för de flesta Lättanvänd mjukvara Bra medföljande tillbehör Läs Sweklocker:s recension om AverMedia C985 Live Gamer HD här. Spela in dina spelsessioner i Full-HD kvalitéLive Gamer HD är specifikt dessignad för dig som är ute efter att spela in eller strömma dina spelsessioner för att sedan kunna dela med dig utav dina skickligheter och spelupplevelser till vänner och familj. HD hårdvarukomprimering Live Gamer Portable minimerar belastningen på din processor så att du får en välflytande och störningsfri spelupplevelse, detta uppnås tack vare inbyggd hårdvarukomprimering som sparar alla filer i formatet H.264. Detta gör filmerna lättare att handskas med i efterhand. Dedikerad inspelningsknapp Live Gamer HD kommer med en dedikerad On/Off knapp för att snabbt och enkelt skall kunna starta inspelning/streaming så att du fånga de mest fantastiska ögonblicken utan någon som helst ansträngning. Dela dina upplevelser Live Gamer HD ger dig möjligheten att dela med dig av dina upplevelser så att alla kan beundra din skicklighet snabbt och enkelt. AVerMedia:s exlusiva RECentral mjukvara erbjuder innovativa inställningar för live strömning och snabb uppkopling. AVerMedia:s exlusiva RECentral mjukvara har fullt stöd för TwitchTV & Ustream live streaming av dina spelsekvenser utan uppehåll. Friheten att uttrycka dig Ibland så talar inte spelen för sig själva och kan då behöva ett upplyft för det där lilla extra, med AVerMedia:s exlusiva RECentral mjukvara har du möjligheten att prata med din publik samtidigt som du spelar. Detta ger dig friheten att uttrycka dig under spelets gång. 3 månader XSPLIT Premium licens medföljer För dig som är ute efter ett mångsidigt program med många funktioner riktat för streaming är Live Gamer HD för dig och fullt kompatibel med XSplit. XSplit tillåter dig att lägga till extra video ingångar som en webbkamera, du kan även skräddarsy sekvenser för att maximera bildupplevelsen för publiken. Specifikationer:Anslutningar:Gränssnitt:Video ingång:Ljud ingång:Video ut:Audio ut:Upplösning:Ingång/genomgång:Audio FormatIngångar:InspelningHårdvaraAnvändargränssnittDimensionerSystem applikationer.Mjukvara: Maximal inspelnings kvalitet: Operativsystem: Systemkrav: I paketet medföljer:  Streaming 3,7 3 1390 SEK 1390 NewCondition InStock
 1. Datorkomponenter
 2. Streaming