Paket med MSI X470-moderkort och AMD Ryzen 7 3700X-processor

MSI X470 GAMING PRO MAX med AMD Ryzen 7 - 3700X

  Art.nr: P779
  • MSI X470 GAMING PRO MAX
  • AMD Ryzen 7 - 3700X 3.6GHz
  • Max Turbo 4,4 GHz
  • Wraith Prism RGB-kylare medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

  • MSI X470 GAMING PRO MAX
  • AMD  Ryzen 7 - 3700X 3.6GHz
MSI ATX-moderkort med stöd för 3:e generationen AMD Ryzen

1 690:-

MSI X470 GAMING PRO MAX är ett moderkort för dig som gamer! Det har all den senaste tekniken för lagringsenhter, ramminnen och AMD-processorer för att ge dig alla möjligheter till en riktigt fet gamingrigg.

Det har stöd Core Boost för att stödja fler antal kärnor på processorn, DDR4 boost för minne upp till 4133 MHz och Turbo M.2 för snabbade hårddiskar än någonsin. MSI X470 GAMING PRO MAX låter dig njuta av gränslös grafik med stöd för Crossfire, vilket gör dig redo för prestanda utöver det vanliga. X470 gör dig redo för framtidens gaming. 

Var först på slagfältet

Detta MSI GAMING moderkort stöder alla senaste lagringsstandarder. Detta gör att du kan ansluta alla ultrasnabba lagringsenheter, vilket ger dig förmåner i spelet. Starta spel snabbare, ladda nivåer snabbare och ha en verklig fördel över dina fiender.

Moderkort designat för gaming

Överträffa dina motståndare i spel med hjälp av en rad unika MSI GAMING-verktyg. Upplev funktioner så som en dedikerad port för dina gamingprodukter för snabbare respons, Gaming Hotkey för att starta dina spel eller överklocka på ett knapptryck för att få maximal kraft för ditt spel. Snabba hårdvaru- och mjukvaruverktyg, skapade för att hålla dig ett steg före i matchen och öka dina färdigheter.

Uppslukande ljud med MSI Audio Boost

Få en uppslukande ljudupplevelsen när du spelar. MSI Audio Boost ger den bästa ljudkvaliteten med hjälp av ljudkomponenter i premiumkvalitet. Detta gör det möjligt att njuta av hisnande, omvälvande ljud för att skapa en otroligt spännande spelsession.

MSI Gaming Lan

Gör dig redo att krossa dina fiender på slagfältet med MSI GAMING LAN som har komponenter av högsta kvalitet, inställda på att leverera den bästa spelupplevelsen utan fördröjningar.

Många smarta funktioner

MSI X470 är full av funktioner för att förse din dator med snabbare minnen, högre överklocknings möjligheter och ökad stabilitet. Med isolerade minneskretsar och optimerad övervakning får man perfekt stabilitet och prestanda, så du behöver aldrig oroa dig för att ditt system kraschar under spel.

De tekniska förbättringarna av DDR4 Boost möjliggör mer stabilitet vid högre minneshastigheter jämfört med andra märken. Njut av den extra boosten i spelprestanda eller när du arbetar med stora videofilmer och foton.

Designad för oändliga inställningar

Grundat på erfarenhet och med en lång historia om att skapa bland de bästa moderkorten med smarta funktioner, kan du lita på det här moderkortet för att leverera den bästa prestanda under de mest extrema förhållandena. Otaliga systeminställningar och felsökningsverktyg står till ditt förfogande för att driva ditt system till nya höjder och tillfredsställer även de mest krävande användare.

Core Boost-tekniken kombinerar MSIs premiumlayout och full digital power design som möjliggör snabbare och ofördelad strömleverans till CPU med pinpoint-precision.

Byggd på kvalitet

Att använda endast de finaste kvalitetskomponenterna och integrera de senaste tekniska innovationerna ger bästa möjliga spel- och yrkeserfarenhet. Rigorös kvalitetsprovning under de mest extrema förhållandena garanterar ett super pålitligt högpresterande moderkort.

Enkel navigering

MSI har gjort att deras BIOS innehåller alla de senaste alternativen och är lätt att använda för alla, för gamers och vanliga användare. De omfattande funktionerna gör att du kan finjustera ditt system för att leverera pålitlig högsta prestanda när du spelar. Vare sig det gäller överklockning eller att se över inställningarna så ska det vara enkelt för alla att kunna ta del och förstå.

AMD AMD Ryzen 7 3700X 8-core 3,6 GHz med Wraith Prism RGB-kylare

3 499:-

AMD Ryzen 7 3700X ingår i den 3:e generationen av AMD-processorer. Den har åtta fysiska kärnor som ger dig sann Octa-Core-prestanda för grym prestanda i spel, videoredigering, kontorsarbete eller annat du vill och behöver göra på din dator.

Med Ryzen 7 3700X medföljer det en Wraith Prism RGB LED-kylare. Den ser till att effektivt kyla ned din processor vid högre belastningar och har dessutom en attraktiv RGB-belysning som du själv väljer färger och förinställda mönster på.

Tredje generationens AMD Ryzen-processorer har stöd för världens första PCIe® 4.0-anslutning för att möjliggöra den mest avancerade moderkort, grafik och lagringstekniken som erbjuds på marknaden. 3:e Gen AMD Ryzen-processorerna är också bakåtkompatibla med tidigare generationer moderkort, som erbjuder oöverträffat värde och kompromisslös prestanda.

Världens mest avancerade stationära processor ger dig prestanda för professionell arbetsbelastning inom videoredigering eller animering och 3D-modellering. Är du en gamer så finns det gott om kraft för att släppa loss på slagfältet.

P779 MSI X470 GAMING PRO MAX med AMD Ryzen 7 - 3700X Uppgraderingspaket 5189 SEK 5189 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Uppgraderingspaket