Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Prisvärt ATX-moderkort med Z97-chipset

ASUS Z97-A

  Art.nr: 205004
 • ATX formfaktor
 • Z97 Express Chipset
 • Socket 1150
 • 8-kanals ljudkrets
 • Stöd för SLI & CrossfireX

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS Z97-A

ASUS nya moderkort med Z97-chipset, Intel® LAN och SATA Express

 • Utrustad med de nya ultrasnabba lagringsstandarderna M.2 och SATA Express.
 • Utrustad med Crystal Sound 2, ljudkrets med hörlursförstärkning i klass med många dedikerade ljudkort.
 • Intel® Gigabit-nätverkskort.
 • 5-Way Optimization, en samlad plats för optimering av hela datorsystemet.

 

Många trevliga nyheter har tillkommit med ASUS Z97-moderkort, däribland native-stöd för M.2 (NGFF) standarden och SATA Express. M.2 använder PCI Express-bussar och klarar dataöverföringshastigheter på upp till 10Gb/s. SATA Express är en helt ny standard som ASUS är först med att implementera, och dataöverföringshastigheten uppgår till 10Gb/s. Varje SATA Express-port är även bakåtkompatibel med 2 st. SATA-diskar.

Bra ljud är viktigt! Med Crystal Sound 2 på ASUS Z97-A får du ett premiumljudkort med dedikerade vänster- och högerljudkanal, samt avskärmning av D/A-omvandlaren. Ljudkretsen stödjer Absolut Pitch 192kHz/24-bit, DTS Neo för 7.1 surround och har dessutom en unik krets för reducering av pop-ljudet som uppstår vid in- och utkoppling av ljudkontakter.

Intels nätverkskort håller hög standard i både stabilitet och hastighet. Tester visar upp till dubbelt så hög genomströmningshastighet för UDP-trafik, vilket gör skillnad för bl. a. spel som behöver nätverksanslutning. Med mjukvaran Turbo LAN kan du justera vilka program som ska ha högre/lägre nätverksprioritet.

ASUS ASUS Z97-A Z97-A ASUS Z97-AASUS nya moderkort med Z97-chipset, Intel® LAN och SATA Express Utrustad med de nya ultrasnabba lagringsstandarderna M.2 och SATA Express. Utrustad med Crystal Sound 2, ljudkrets med hörlursförstärkning i klass med många dedikerade ljudkort. Intel® Gigabit-nätverkskort. 5-Way Optimization, en samlad plats för optimering av hela datorsystemet. Många trevliga nyheter har tillkommit med ASUS Z97-moderkort, däribland native-stöd för M.2 (NGFF) standarden och SATA Express. M.2 använder PCI Express-bussar och klarar dataöverföringshastigheter på upp till 10Gb/s. SATA Express är en helt ny standard som ASUS är först med att implementera, och dataöverföringshastigheten uppgår till 10Gb/s. Varje SATA Express-port är även bakåtkompatibel med 2 st. SATA-diskar.Bra ljud är viktigt! Med Crystal Sound 2 på ASUS Z97-A får du ett premiumljudkort med dedikerade vänster- och högerljudkanal, samt avskärmning av D/A-omvandlaren. Ljudkretsen stödjer Absolut Pitch 192kHz/24-bit, DTS Neo för 7.1 surround och har dessutom en unik krets för reducering av pop-ljudet som uppstår vid in- och utkoppling av ljudkontakter.Intels nätverkskort håller hög standard i både stabilitet och hastighet. Tester visar upp till dubbelt så hög genomströmningshastighet för UDP-trafik, vilket gör skillnad för bl. a. spel som behöver nätverksanslutning. Med mjukvaran Turbo LAN kan du justera vilka program som ska ha högre/lägre nätverksprioritet. Intel Socket 1150 4 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Datorkomponenter
 2. Moderkort
 3. Intel Socket 1150