Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabb dator med inbyggt trådlöst nätverk!

Packard Bell iMedia X4402 NC

  Art.nr: 124440
  • Intel Core2Quad Q8200
  • 8GB RAM
  • 1000GB hårddisk
  • Geforce GT130 1,5GB
  • TV-kort och fjärrkontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Packard Bell iMedia X4402 NC erbjuder de produktivitetsvinster och den underhållning som du kan kräva av datorn. Det innehåller Windows Media Center vilket gör det lättare att njuta av digitala bilder, TV-program, filmer och musik. Du kan dessutom känna dig trygg i förvissningen om att din nya dator är mycket säkrare och tillförlitligare.

Till att börja med har vi den revolutionerande designen som gör det ännu enklare att använda datorn dagligen. Med Windows Aero får du dynamiska återspeglingar, mjuka animerade övergångar, genomskinliga glasliknande menyrader och möjligheten att växla mellan öppna fönster i en ny 3D-layout. Möjligheten till sökning direkt från skrivbordet och nya sätt att organisera informationen betyder att du omedelbart kan hitta och använda e-post, dokument, bilder och annan viktig information.

Windows Vista Home Premium hjälper till att skydda den personliga informationen, datorn och familjens datoranvändning ännu mer än i tidigare versioner av Windows. I exempelvis Windows Internet Explorer 7 i Windows Vista finns ett automatiskt skydd mot skadlig programvara och falska webbplatser så att du nu kan använda datorn med större tillförsikt. I Windows Vista Home Premium finns dessutom funktioner för automatisk säkerhetskopiering av filer, som digitala bilder, musik, filmer, dokument och andra typer av filer, så att du kan koppla av och i stället fokusera på det du vill göra. Med de inbyggda klassificeringskontrollerna kan du som förälder se till att ditt barn får lämpliga och säkra datorvanor.

Men vad händer med allt det roliga? En stor fördel med Windows Vista Home Premium är de mycket förbättrade möjligheterna till digitala underhållningsupplevelser. Windows Media Center gör det enklare att organisera bilder, musik, DVD-filmer, inspelade TV-program och egna filmer. Njut av underhållningen på datorn eller TV:n i vardagsrummet med en Xbox 360-enhet som är trådlöst nätverksansluten till datorn. Windows Vista Home Premium underlättar när du vill bränna dina bilder som ett bildspel eller dina filmer för att skapa en professionell DVD-film så att dina vänner och familjen kan titta på dem på en DVD-spelare eller en dator när de vill. Windows Vista Home Premium erbjuder ett komplett hemunderhållningssystem tack vare kombinationen av oslagbart stöd för spel och musik.
124440 124440 Packard Bell Packard Bell iMedia X4402 NC PT.U120X.048 Packard Bell iMedia X4402 NC erbjuder de produktivitetsvinster och den underhållning som du kan kräva av datorn. Det innehåller Windows Media Center vilket gör det lättare att njuta av digitala bilder, TV-program, filmer och musik. Du kan dessutom känna dig trygg i förvissningen om att din nya dator är mycket säkrare och tillförlitligare.Till att börja med har vi den revolutionerande designen som gör det ännu enklare att använda datorn dagligen. Med Windows Aero får du dynamiska återspeglingar, mjuka animerade övergångar, genomskinliga glasliknande menyrader och möjligheten att växla mellan öppna fönster i en ny 3D-layout. Möjligheten till sökning direkt från skrivbordet och nya sätt att organisera informationen betyder att du omedelbart kan hitta och använda e-post, dokument, bilder och annan viktig information.Windows Vista Home Premium hjälper till att skydda den personliga informationen, datorn och familjens datoranvändning ännu mer än i tidigare versioner av Windows. I exempelvis Windows Internet Explorer 7 i Windows Vista finns ett automatiskt skydd mot skadlig programvara och falska webbplatser så att du nu kan använda datorn med större tillförsikt. I Windows Vista Home Premium finns dessutom funktioner för automatisk säkerhetskopiering av filer, som digitala bilder, musik, filmer, dokument och andra typer av filer, så att du kan koppla av och i stället fokusera på det du vill göra. Med de inbyggda klassificeringskontrollerna kan du som förälder se till att ditt barn får lämpliga och säkra datorvanor.Men vad händer med allt det roliga? En stor fördel med Windows Vista Home Premium är de mycket förbättrade möjligheterna till digitala underhållningsupplevelser. Windows Media Center gör det enklare att organisera bilder, musik, DVD-filmer, inspelade TV-program och egna filmer. Njut av underhållningen på datorn eller TV:n i vardagsrummet med en Xbox 360-enhet som är trådlöst nätverksansluten till datorn. Windows Vista Home Premium underlättar när du vill bränna dina bilder som ett bildspel eller dina filmer för att skapa en professionell DVD-film så att dina vänner och familjen kan titta på dem på en DVD-spelare eller en dator när de vill. Windows Vista Home Premium erbjuder ett komplett hemunderhållningssystem tack vare kombinationen av oslagbart stöd för spel och musik. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter