Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mobilt bredband i kontantkortsform med högtalare!

Tele2 Comviq Kontant+Addon L-100

  Art.nr: 126589
Mobilt bredband i kontantkortsform, inga abonnemangskonstnader. Portabla högtalare med USB-anslutning medföljer!

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • Comviq Mobilt Comviq Kontant + AddOn L-100
 • AddOn L-100
 • ZTE Mobilt Comviq Kontant
Tele2 Mobilt bredband i kontantkortsform med högtalare!

0:-

Mobilt bredband Comviq Surf Kontant
Mobilt bredband till din dator i kontantkortsform, inga abonnemangskonstnader. Snabbt och enkelt, stoppa sim-kortet i USB-modemet, anslut den till datorns USB-port och installera den medföljande programvaran. Fyll på kontantkortet och börja surfa. Max teoretisk hastighet 3,6 Mbit/s. USB-modem, SIM-kort och en dags fri surfning ingår.

Comviq Surf är ett kontant bredband som bara kostar när du använder det. När din tid har gått ut kan du när som helst ladda på med ytterligare surftid.

Comviq Surf påfyllning finns med:
 • Comviq Dagsurf: 29 kr (Max 0,5GB)
 • Comviq Veckosurf: 89 kr (Max 1GB)
 • Comviq Månadssurf: 249 kr (Max 5GB)


AddOn L-100
Högtalarna passar perfekt till bärbara datorer då de är små och smidiga att ta med sig samtidigt som de låter fantastiskt bra.
Uteffekt på hela 8 Watt och USB-anslutning för bästa ljudåtergivning.
En medföljande fot gör att den står stadigt på de flesta plana underlag.
AddOn Portabla högtalare för bärbara datorer!

0:-

Perfekt på resan!
AddOn L-100 är högtalarna passar perfekt till bärbara datorer då de är små och smidiga att ta med sig samtidigt som de låter fantastiskt bra.

SteelSeriesUnik design skyddar membranen på resan!
L-100 är konstruerade på ett speciellt sätt vilket minskar känsligheten vid transport. Foten viks upp och skapar en skyddande sköld över membranen och skyddar dem effektivt. Membranen är ofta känsliga och behöver därför extra skydd vid transport.

Bra ljud
Dessa portabla högtalare har en uteffekt på 8 Watt. De ansluts via det medföljande ljudkort med USB-anslutning för bästa ljudåtergivning. Foten gör att den står stadigt på de flesta plana underlag.

Inga drivrutiner behöver installeras, bara att ansluta och spela.

Stöd för Windows 7 via Plug 'n' Play
ZTE Mobilt bredband i kontantkortsform upp till 3,6 Mbit/s

0:-

Mobilt bredband Comviq Surf Kontant
Mobilt bredband till din dator i kontantkortsform, inga abonnemangskonstnader. Snabbt och enkelt, stoppa sim-kortet i USB-modemet, anslut den till datorns USB-port och installera den medföljande programvaran (Comviq Connect). Fyll på kontantkortet och börja surfa. Max teoretisk hastighet upp till 3,6 Mbit/s. USB-modem, SIM-kort och en dags fri surfning ingår.

Comviq Surf är ett kontant bredband som bara kostar när du använder det. När din tid har gått ut kan du när som helst ladda på med ytterligare surftid.

Comviq Surf påfyllning finns med:
 • Comviq Dagsurf: 29 kr (Max 1 GB)
 • Comviq Veckosurf: 89 kr (Max 3 GB)
 • Comviq Månadssurf: 219 kr (Max 5 GB)
 • Comviq Månadssurf Plus: 269kr (Max 20 GB)
 • 126589 Tele2 Tele2 Comviq Kontant+Addon L-100 Mobilt bredband Comviq Surf KontantMobilt bredband till din dator i kontantkortsform, inga abonnemangskonstnader. Snabbt och enkelt, stoppa sim-kortet i USB-modemet, anslut den till datorns USB-port och installera den medföljande programvaran. Fyll på kontantkortet och börja surfa. Max teoretisk hastighet 3,6 Mbit/s. USB-modem, SIM-kort och en dags fri surfning ingår. Comviq Surf är ett kontant bredband som bara kostar när du använder det. När din tid har gått ut kan du när som helst ladda på med ytterligare surftid. Comviq Surf påfyllning finns med: Comviq Dagsurf: 29 kr (Max 0,5GB)Comviq Veckosurf: 89 kr (Max 1GB)Comviq Månadssurf: 249 kr (Max 5GB)AddOn L-100Högtalarna passar perfekt till bärbara datorer då de är små och smidiga att ta med sig samtidigt som de låter fantastiskt bra.Uteffekt på hela 8 Watt och USB-anslutning för bästa ljudåtergivning. En medföljande fot gör att den står stadigt på de flesta plana underlag. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter