Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Komplett skydd för upp till 5 olika enheter!

Symantec Norton 360 Mutli Device Attach

  Art.nr: 191136
  • Skyddar din PC, Mac och Andriod-enhet
  • 5 stycken licenser
  • Molnbaserad teknik
  • Skydd mot spionprogram, virus och nätfiske
  • Enkel installation

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

OBS! Säljs endast vid köp av dator!

Komplett skydd för upp till 5 olika enheter!

Norton Multi Device är ett skydd för alla olika enheter. Du kan använda det till Mac-datorer, PC-datorer, Andriod telefoner och surfplattor. Med 5 stycken medföljande licenser kan du se till att alla dina enheter får ett komplett skydd. Det är inte bara ett säkert virusskydd, Norton har andra funktioner som gör livet med teknik lite enklare. Du kan spåra och återställa borttappade eller stulna Andriod-enheter. Automatiskt säkerhetskopiera musik, foton och viktiga filer på din dator. Hantera inställningar och hur Norton ska arbeta. Ett komplett skydd, utan krånliga installationer och uppstarter.

Molnbaserad teknik är framtiden

Med det molnbaserade Norton Management kan du hantera och ändra inställningar vart du än är. Det ger ett avancerat skydd för din PC, Mac, smartphone eller surfplatta som alltid är konfigruerat efter dina önskemål. I Norton Management installerar du, lägger till eller tar bort enheter enkelt, så att du alltid har koll på vad det är som skyddas. Du får också notiser om uppdateringar som släpps frekvent för att ditt skydd alltid ska vara redo mot nya hot.

Skyddar och håller din dator säker

Norton upptäcker direkt virus, spionprogram och andra hot som hela tiden vill åt din dator och information. Såfort den upptäcker ett hot tar den bort viruset och säkerställer att ingen information misste om, att dom du delar filer med inte drabbas och att du kan slutföra aktiviteten du gjorde. Varsesig det var surfa på internet, spela online spel eller betala räkningar.

Medans du surfar arbetar Norton med att hela tiden se till att webbsidan är legitim och riktigt. Den varnar för nätfiskewebbplatser och andra hot direkt i webbläsaren. Säker surfning är väldigt viktigt om du inte vill bli av med personlig information.

Upptäcker och eliminerar hot mot din Mac

Skyddar dina iPhoto-bilder, iTunes-filer och iMovie-projekt genom att direkt eliminera hot och spionprogram innan dom hinner göra någon skada eller komma åt någon personlig information. Norton hjälper också till att se till att webbplatsen är säker, utan att det gör din vistelse på internet segare. Den arbetar samtidigt hela tiden med att söka igenom bilagor från din e-post och iChat så att inga hot når fram till dig.

Symantec Symantec Norton 360 Mutli Device Attach 21275279 OBS! Säljs endast vid köp av dator! Komplett skydd för upp till 5 olika enheter! Norton Multi Device är ett skydd för alla olika enheter. Du kan använda det till Mac-datorer, PC-datorer, Andriod telefoner och surfplattor. Med 5 stycken medföljande licenser kan du se till att alla dina enheter får ett komplett skydd. Det är inte bara ett säkert virusskydd, Norton har andra funktioner som gör livet med teknik lite enklare. Du kan spåra och återställa borttappade eller stulna Andriod-enheter. Automatiskt säkerhetskopiera musik, foton och viktiga filer på din dator. Hantera inställningar och hur Norton ska arbeta. Ett komplett skydd, utan krånliga installationer och uppstarter. Molnbaserad teknik är framtiden Med det molnbaserade Norton Management kan du hantera och ändra inställningar vart du än är. Det ger ett avancerat skydd för din PC, Mac, smartphone eller surfplatta som alltid är konfigruerat efter dina önskemål. I Norton Management installerar du, lägger till eller tar bort enheter enkelt, så att du alltid har koll på vad det är som skyddas. Du får också notiser om uppdateringar som släpps frekvent för att ditt skydd alltid ska vara redo mot nya hot. Skyddar och håller din dator säker Norton upptäcker direkt virus, spionprogram och andra hot som hela tiden vill åt din dator och information. Såfort den upptäcker ett hot tar den bort viruset och säkerställer att ingen information misste om, att dom du delar filer med inte drabbas och att du kan slutföra aktiviteten du gjorde. Varsesig det var surfa på internet, spela online spel eller betala räkningar. Medans du surfar arbetar Norton med att hela tiden se till att webbsidan är legitim och riktigt. Den varnar för nätfiskewebbplatser och andra hot direkt i webbläsaren. Säker surfning är väldigt viktigt om du inte vill bli av med personlig information. Upptäcker och eliminerar hot mot din Mac Skyddar dina iPhoto-bilder, iTunes-filer och iMovie-projekt genom att direkt eliminera hot och spionprogram innan dom hinner göra någon skada eller komma åt någon personlig information. Norton hjälper också till att se till att webbplatsen är säker, utan att det gör din vistelse på internet segare. Den arbetar samtidigt hela tiden med att söka igenom bilagor från din e-post och iChat så att inga hot når fram till dig. Okategoriserade produkter 5 1 349 SEK 349 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter