Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Multifunktionsskrivare med mobil utskrift

Epson XP-215

  Art.nr: 207891
  • Skriv ut, kopiera, scanna
  • Trådlöst nätverk
  • Trådlöst nätverk
  • Utskrift, var du än är!
  • 4 separata bläckpatroner

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

En kompakt och smart multifunktionsskrivare med trådlöst nätverk och 4 separata bläckpatroner som ger scanning, kopiering och utskrifter av hög kvalité. Med ett smidigt format får den plats varstans i hemmet eller kontoret och med Epson Connect kan du skriva ut var du än är i världen, från soffan, kontoret eller solstolen.

Epson Connect

Epson WF-2530WF är utrustad med Epson
Connect för ännu större flexibilitet och frihet.
Epson Connect ger dig de verktyg du behöver
för att skriva ut från soffan, kontoret, på
resande fot eller till och med från andra sidan jordklotet.

Skriv ut dokument, e-post, webbsidor eller foton - allt du behöver är någon är en Epson-skrivare med Epson Connect och en kompatibel smartphone, handdator eller bärbar dator. I Epson Connect lösning ingår EPSON Email Print, EPSON iPrint™App, Apple® AirPrint™ och Google Cloud Print™.

Klicka här för att se om du har möjlighet att använda dig av Epson Connect.

Trådlös – Slipp extra sladdar

En trådlös skrivare har många fördelar. Dels kan du placera skrivaren precis vart du vill inom ditt trådlösa nätverk men också kan alla datorer som är anslutna i samma nätverk komma åt skrivaren. På så sätt slipper man krångla med sladdar och placera skrivaren på ett klumpigt ställe bara för att ansluta den med en kabel. Smart också genom att du kan maila dina dokument till skrivaren, var du än är i världen.

Scanner – Gör kopior av dina dokument och foton

Med den inbyggda scannern kan du skapa digitala kopior av dina dokument eller bilder. Det är en smart funktion för dig som har många vanliga foton och vill spara ner dem på datorn eller varför inte dela med dig av dem på sociala tjänster som facebook. Det fungerar också bra att göra digitala kopior av dokument och till exempel skicka dem via e-post till kollegor eller spara ner en kopia säkert på hårddisken. Du väljer enkelt om du vill skriva ut flera kopior eller spara ner kopian på hårddisken.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Epson Epson XP-215 C11CC93302 En kompakt och smart multifunktionsskrivare med trådlöst nätverk och 4 separata bläckpatroner som ger scanning, kopiering och utskrifter av hög kvalité. Med ett smidigt format får den plats varstans i hemmet eller kontoret och med Epson Connect kan du skriva ut var du än är i världen, från soffan, kontoret eller solstolen.Epson ConnectEpson WF-2530WF är utrustad med EpsonConnect för ännu större flexibilitet och frihet.Epson Connect ger dig de verktyg du behöverför att skriva ut från soffan, kontoret, påresande fot eller till och med från andra sidan jordklotet.Skriv ut dokument, e-post, webbsidor eller foton - allt du behöver är någon är en Epson-skrivare med Epson Connect och en kompatibel smartphone, handdator eller bärbar dator. I Epson Connect lösning ingår EPSON Email Print, EPSON iPrint™App, Apple® AirPrint™ och Google Cloud Print™.Klicka här för att se om du har möjlighet att använda dig av Epson Connect.Trådlös – Slipp extra sladdarEn trådlös skrivare har många fördelar. Dels kan du placera skrivaren precis vart du vill inom ditt trådlösa nätverk men också kan alla datorer som är anslutna i samma nätverk komma åt skrivaren. På så sätt slipper man krångla med sladdar och placera skrivaren på ett klumpigt ställe bara för att ansluta den med en kabel. Smart också genom att du kan maila dina dokument till skrivaren, var du än är i världen.Scanner – Gör kopior av dina dokument och fotonMed den inbyggda scannern kan du skapa digitala kopior av dina dokument eller bilder. Det är en smart funktion för dig som har många vanliga foton och vill spara ner dem på datorn eller varför inte dela med dig av dem på sociala tjänster som facebook. Det fungerar också bra att göra digitala kopior av dokument och till exempel skicka dem via e-post till kollegor eller spara ner en kopia säkert på hårddisken. Du väljer enkelt om du vill skriva ut flera kopior eller spara ner kopian på hårddisken. Okategoriserade produkter 3,1 10 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter