Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kompakt A3+-skrivare för foton!

Canon PIXMA iX6550

  Art.nr: 150051
  • Upp till 9 600 dpi utskriftsupplösning
  • 5 separata bläckpatroner
  • 11,3 sidor i minuten (svartvitt)
  • Utskrifter direkt från film

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Den här ultrakompakta och snygga skrivaren ger högkvalitativa utskrifter av foton och dokument i storlekar upp till A3+. Med en rad kreativa funktioner är den perfekt för hemmet och kontoret.

Separata bläckpatroner
I PIXMA iX6550 används 5 separata bläckpatroner. När en färg tar slut behöver du bara byta en patron, vilket minimerar avfallet och utskriftskostnaderna.

Höga hastigheter
Dokument skrivs ut med en hastighet på 11,3 sidor/minut i svartvitt och 8,8 sidor/minut i färg. Ett högkvalitativt foto på 10 x 15 cm utan ram kan produceras på cirka 36 sekunder.

Utskrifter direkt från film
Förvandla filmer från din digitala Canon-kamera till vackra utskrifter med hjälp av funktionen Full HD-filmutskrift. Spela bara upp filmen i datorn och fånga de bilder du vill skriva ut.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Canon Canon PIXMA iX6550 4895B006 Den här ultrakompakta och snygga skrivaren ger högkvalitativa utskrifter av foton och dokument i storlekar upp till A3+. Med en rad kreativa funktioner är den perfekt för hemmet och kontoret.Separata bläckpatronerI PIXMA iX6550 används 5 separata bläckpatroner. När en färg tar slut behöver du bara byta en patron, vilket minimerar avfallet och utskriftskostnaderna.Höga hastigheterDokument skrivs ut med en hastighet på 11,3 sidor/minut i svartvitt och 8,8 sidor/minut i färg. Ett högkvalitativt foto på 10 x 15 cm utan ram kan produceras på cirka 36 sekunder.Utskrifter direkt från filmFörvandla filmer från din digitala Canon-kamera till vackra utskrifter med hjälp av funktionen Full HD-filmutskrift. Spela bara upp filmen i datorn och fånga de bilder du vill skriva ut. Okategoriserade produkter 4,6 10 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter