Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

10-tums surfplatta för film, spel och arbete

Samsung Galaxy Tab 4 10.1" 4G

  Art.nr: 203702
 • Bättre upplevelse med kraftfull processor
 • Professionellt programpaket ingår
 • Multi window, två fönster öppna samtidigt
 • SD-kortplats för utbyggbar lagring
 • 8 individuella användarprofiler.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nu lanserar Samsung Galaxy Tab 4 10.1. Det är en surfplatta som passar de flesta. Pålitliga och snabba, med innovationer och kvalitet som kännetecknar en tablet från Samsung.

Galaxy Tab 4 10.1 är en tablet för fi lm, spel och arbete som ger en bättre upplevelse av
musik och film men som också låter dig skapa, redigera och spara dokument i Hancom Office. Du kan ha två fönster öppna samtidigt, så varför inte förena nytta med nöje genom att skicka mejl i ett fönster och spela musikvideor i det andra?

 • Bättre upplevelse av musik och film med kraftfull Quad Core-processor.
 • Skapa, redigera och spara dokument i Hancom Office (kompatibelt med Microsoft Office).
 • Kolla filmklipp och skriv mail – samtidigt! Med Multi window kan du ha två fönster
  öppna bredvid varandra.
 • Plats för micro SD-kort för att kunna lagra mer och enkelt flytta filer.
 • 8 användarprofiler för unika inställningar för varje familjemedlem.
 • Brett filstöd för t ex film- och ljudfiler (MKV, MP4 m fl ).


Tablet med klassisk design

Njut av Galaxy Tab 4s användbara funktioner för nöje och arbete, förpackat i en sofistikerad klassisk design med premiumkänsla.

Kraftfull upplevelse för film och spel

Njut av en kristallklar 10,1" WXGA-skärm med 1280 x 800 pixlars upplösning. Kolla filmklipp och skriv mail – samtidigt! Med Multi window och en kraftfull 1,2 Ghz Quad Core processor kan du ha två fönster öppna bredvid varandra.

Dela innehållet med dina vänner med Tab 4

Galaxy Tab 4 och appen Group Play låter dig dela dina favoritmedia och ha kul med dina vänner. Ansluta dina tablets eller smartphones och dela skärmar, lyssna på musik, spela spel och visa bilder tillsammans.

Tablet med flera användarprofiler

Med Galaxy Tab 4 kan du använda upp till åtta användarprofiler för unika inställningar för varje familjemedlem. Varje profil kan personfiera sin hemskärm med sina favoritappar och bakgrundsbilder.

Koppla ihop tablet och smartphone med SideSync

Med den innovativa funktionen SideSync försvinner gränsen mellan tablets och smartphones. Genom att ansluta två enheter, kan du visa mobilens skärm på din Galaxy Tab 4 och föra över data, kopiera och klistra in text enkelt mellan tablet och mobil.

Dela innehåll mellan flera enheter

Dela musik, filmer, bilder och dokument över alla dina enheter genom att ansluta dem med Samsung Link.

Produktiv i farten

Skapa, redigera och spara Word, Excel och PowerPoint i Hancom Office (kompatibelt med Microsoft Office) på Galaxy Tab 4.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Samsung Samsung Galaxy Tab 4 10.1" 4G SM-T535NYKANEE Nu lanserar Samsung Galaxy Tab 4 10.1. Det är en surfplatta som passar de flesta. Pålitliga och snabba, med innovationer och kvalitet som kännetecknar en tablet från Samsung.Galaxy Tab 4 10.1 är en tablet för fi lm, spel och arbete som ger en bättre upplevelse avmusik och film men som också låter dig skapa, redigera och spara dokument i Hancom Office. Du kan ha två fönster öppna samtidigt, så varför inte förena nytta med nöje genom att skicka mejl i ett fönster och spela musikvideor i det andra? Bättre upplevelse av musik och film med kraftfull Quad Core-processor. Skapa, redigera och spara dokument i Hancom Office (kompatibelt med Microsoft Office). Kolla filmklipp och skriv mail – samtidigt! Med Multi window kan du ha två fönster öppna bredvid varandra. Plats för micro SD-kort för att kunna lagra mer och enkelt flytta filer. 8 användarprofiler för unika inställningar för varje familjemedlem. Brett filstöd för t ex film- och ljudfiler (MKV, MP4 m fl ).Tablet med klassisk designNjut av Galaxy Tab 4s användbara funktioner för nöje och arbete, förpackat i en sofistikerad klassisk design med premiumkänsla.Kraftfull upplevelse för film och spelNjut av en kristallklar 10,1" WXGA-skärm med 1280 x 800 pixlars upplösning. Kolla filmklipp och skriv mail – samtidigt! Med Multi window och en kraftfull 1,2 Ghz Quad Core processor kan du ha två fönster öppna bredvid varandra.Dela innehållet med dina vänner med Tab 4Galaxy Tab 4 och appen Group Play låter dig dela dina favoritmedia och ha kul med dina vänner. Ansluta dina tablets eller smartphones och dela skärmar, lyssna på musik, spela spel och visa bilder tillsammans.Tablet med flera användarprofilerMed Galaxy Tab 4 kan du använda upp till åtta användarprofiler för unika inställningar för varje familjemedlem. Varje profil kan personfiera sin hemskärm med sina favoritappar och bakgrundsbilder.Koppla ihop tablet och smartphone med SideSyncMed den innovativa funktionen SideSync försvinner gränsen mellan tablets och smartphones. Genom att ansluta två enheter, kan du visa mobilens skärm på din Galaxy Tab 4 och föra över data, kopiera och klistra in text enkelt mellan tablet och mobil.Dela innehåll mellan flera enheterDela musik, filmer, bilder och dokument över alla dina enheter genom att ansluta dem med Samsung Link.Produktiv i fartenSkapa, redigera och spara Word, Excel och PowerPoint i Hancom Office (kompatibelt med Microsoft Office) på Galaxy Tab 4. Okategoriserade produkter 3290 SEK 3290 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter