Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

10,1-tums surfplatta med tangentbordsdocka

ASUS Transformer Pad TF103C-1B064A

  Art.nr: 206595
  • 10,1" 1280x800 IPS-skärm
  • Intel® Atom™ processor Z3745
  • 16 GB lagringsutrymme
  • Android 4.4 KitKat
  • Dubbla kameror

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS Transformer Pad

Den senaste versionen av Transformer Pad kommer laddad med ASUS nya gränssnitt ASUS ZenUI. Den har en 10,1-tums HD-upplöst IPS-skärm som återger kristallklar bild och bred bretakningsvinkel så att både du och dina vänner kan njuta av film, spel och foton i fantastisk kvalité.

ASUS ZenUI

En funktionsrik plattform som med tydlighet visar sin skönhet. Det ska vara enkelt att navigera i menyer och du får all information som du behöver direkt på skärmen. Du och det som berör dig mest står i centrum - det är känslan man får av att använda ZenUI.

Verklighetstrogna färger med ASUS Splendid Technology

Exklusiv Splendid-teknik ger ännu mer levande grafik för att tillfredsställa flera visningslägen. Tekniken finjusterar färgskalan och ger mer levande färger och orörd bildkvalitet i alla applikationer, från filmer till foton. Med Splendid-tekniken kan du välja den mest lämpliga färginställningen baserat på dina egna personliga preferenser.

Kraftull fyrkärnig processor

ASUS Transformer PAD drivs av en kraftfull fyrkärnig Intel Atom-processor med hastighet upp till 1,86 GHz. Du får otrolig prestanda och lång livslängd på batteriet så att du kan njuta av underhållning genom hela dagen.

Ljud

Upplev djupt ljud på Transformer Pad genom bättre dubbla högtalare drivna med exklusiv SonicMaster-ljudteknik från ASUS. Högtalarna har en metallisk konstruktion och stora resonanskammare för bättre kraft, återgivning och balans i ljudet.

ASUS SonicMaster

Använder sofistikerad ljudbehandling från Waves, som har fått utmärkelsen Technical GRAMMY Award®, för fantastisk ljudkvalitet på både smarttelefon och datorplatta.

Dubbla kameror

ASUS Transformer Pad har försetts med två kameror. En 2 megapixel-kamera på baksidan som låter dig filma och ta bilder på din omgivning, och en 0,3 megapixel-kamera på framsidan till videosamtal över t.ex. Skype. 

Android 4.4 KitKat

ASUS Transformer Pad levereras med den senaste versionen av Android. Denna version ger din surfplatta förbättrad prestanda och kommer med en rad nya funktioner. Du får ett snyggare och renare gränssnitt, stöd för snabbare multi-tasking, Bluetooth (MAP), Google Now och Chromecast.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

ASUS ASUS Transformer Pad TF103C-1B064A TF103C-1B064A ASUS Transformer PadDen senaste versionen av Transformer Pad kommer laddad med ASUS nya gränssnitt ASUS ZenUI. Den har en 10,1-tums HD-upplöst IPS-skärm som återger kristallklar bild och bred bretakningsvinkel så att både du och dina vänner kan njuta av film, spel och foton i fantastisk kvalité.ASUS ZenUIEn funktionsrik plattform som med tydlighet visar sin skönhet. Det ska vara enkelt att navigera i menyer och du får all information som du behöver direkt på skärmen. Du och det som berör dig mest står i centrum - det är känslan man får av att använda ZenUI.Verklighetstrogna färger med ASUS Splendid TechnologyExklusiv Splendid-teknik ger ännu mer levande grafik för att tillfredsställa flera visningslägen. Tekniken finjusterar färgskalan och ger mer levande färger och orörd bildkvalitet i alla applikationer, från filmer till foton. Med Splendid-tekniken kan du välja den mest lämpliga färginställningen baserat på dina egna personliga preferenser.Kraftull fyrkärnig processorASUS Transformer PAD drivs av en kraftfull fyrkärnig Intel Atom-processor med hastighet upp till 1,86 GHz. Du får otrolig prestanda och lång livslängd på batteriet så att du kan njuta av underhållning genom hela dagen.LjudUpplev djupt ljud på Transformer Pad genom bättre dubbla högtalare drivna med exklusiv SonicMaster-ljudteknik från ASUS. Högtalarna har en metallisk konstruktion och stora resonanskammare för bättre kraft, återgivning och balans i ljudet.ASUS SonicMasterAnvänder sofistikerad ljudbehandling från Waves, som har fått utmärkelsen Technical GRAMMY Award®, för fantastisk ljudkvalitet på både smarttelefon och datorplatta.Dubbla kamerorASUS Transformer Pad har försetts med två kameror. En 2 megapixel-kamera på baksidan som låter dig filma och ta bilder på din omgivning, och en 0,3 megapixel-kamera på framsidan till videosamtal över t.ex. Skype. Android 4.4 KitKatASUS Transformer Pad levereras med den senaste versionen av Android. Denna version ger din surfplatta förbättrad prestanda och kommer med en rad nya funktioner. Du får ett snyggare och renare gränssnitt, stöd för snabbare multi-tasking, Bluetooth (MAP), Google Now och Chromecast. Okategoriserade produkter 5 1 2190 SEK 2190 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter