Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

10-tums surfplatta för underhållning

Lenovo S6000L

  Art.nr: 196796
  • 10" 1280x800
  • Quad Core-processor
  • 16GB lagringskapacitet
  • Stöd för MicroSD
  • Bluetooth 3.0

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo IdeaTab S6000 är en tunn surfplatta med 10,1-tums skärm som är bekväm att håll i. Surfplattan drivs av en fyrkärnig processor och ger dig den prestanda du behöver för att njuta av de senaste apparna på Android 4.2 Jelly Bean. 

Trådlös Bluetooth-överföring

Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa Bluetooth-högtalare.

Lång batteritid

Med upp till hela 9 timmars batteritid behöver du inte ladda IdeaTab S6000 särskilt ofta och blir perfekt för dig som behöver använda surfplattan hela dagen. 

Android 4.2

Med denna versionen av Android – Jelly Bean – får du de smart och snabba funktioner samt tillgång till mängder av appar som har stöd för ICS-tekniken. Förbättrad prestanda, bland annat snabbare surf, bättre respons och snabbare grafik – en bättre upplevelse.

Håll kontakt med vänner och familj

Med den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via appar som t.ex. Skype.

Lenovo Lenovo S6000L 59394049 Lenovo IdeaTab S6000 är en tunn surfplatta med 10,1-tums skärm som är bekväm att håll i. Surfplattan drivs av en fyrkärnig processor och ger dig den prestanda du behöver för att njuta av de senaste apparna på Android 4.2 Jelly Bean.  Trådlös Bluetooth-överföring Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa Bluetooth-högtalare. Lång batteritid Med upp till hela 9 timmars batteritid behöver du inte ladda IdeaTab S6000 särskilt ofta och blir perfekt för dig som behöver använda surfplattan hela dagen.  Android 4.2 Med denna versionen av Android – Jelly Bean – får du de smart och snabba funktioner samt tillgång till mängder av appar som har stöd för ICS-tekniken. Förbättrad prestanda, bland annat snabbare surf, bättre respons och snabbare grafik – en bättre upplevelse. Håll kontakt med vänner och familj Med den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via appar som t.ex. Skype. Okategoriserade produkter 5 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter