Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Enastående surfplatta med trådlöst tangentbord

Toshiba Excite Write 32 with keyboard

  Art.nr: 206828
  • 10,1-tums IPS-pekskärm
  • nVidia® Tegra® 4
  • 2560x1600 upplösning
  • 32GB inbyggt minne
  • Harman/Kardon-högtalare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Toshiba Excite Write med medföljande digitizer-penna och programmet TruNote kan du enkelt skriva och rita för hand och omvandla det till text och bilder i valfritt officeprogram. Det medföljande tangentbordet ansluts via Bluetooth och fungerar dessutom som ett ställ för surfplattan. 

Trådlös bluetoothöverföring

Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare.

Snabb och kraftfull

Excite Write 32 har en kraftfull fyrkärnig processor och 2GB RAM som ger prestanda i toppklass och klarar krävande program och funktioner utan fördröjningar.

Det du ser är det du delar

Se världen genom två nya linser. Fånga ögonblicket varje gång med
hjälp av den bakre och främre kameran och skriv sedan enkelt ut foton
eller dela videor. Den bakre kameran är på hela 8 megapixel och fångar upplevelser i otroliga skarpa och snygga bilder.

Inbyggd GPS

Vart du än är vet denna surfplatta hur du hittar hem, tar det till nästa destination på snabbast möjliga vis eller vad osm är interssant i närheten. Med inbyggda sensorer, accelerometer och kompass. Kan du dra nytta av dagens alla populära applikationer med kartor, foto taggning och mer.

Allt som är Android

Om det finns på Google Play kommer det att fungera på den här fullt
certifierade Android-surfplattan. Få tillgång till en ständigt växande
värld av musik, appar, filmer och mycket annat.

Toshiba Toshiba Excite Write 32 with keyboard AT10PE-A-105 Med Toshiba Excite Write med medföljande digitizer-penna och programmet TruNote kan du enkelt skriva och rita för hand och omvandla det till text och bilder i valfritt officeprogram. Det medföljande tangentbordet ansluts via Bluetooth och fungerar dessutom som ett ställ för surfplattan.  Trådlös bluetoothöverföring Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa bluetooth-högtalare. Snabb och kraftfull Excite Write 32 har en kraftfull fyrkärnig processor och 2GB RAM som ger prestanda i toppklass och klarar krävande program och funktioner utan fördröjningar. Det du ser är det du delar Se världen genom två nya linser. Fånga ögonblicket varje gång med hjälp av den bakre och främre kameran och skriv sedan enkelt ut foton eller dela videor. Den bakre kameran är på hela 8 megapixel och fångar upplevelser i otroliga skarpa och snygga bilder. Inbyggd GPS Vart du än är vet denna surfplatta hur du hittar hem, tar det till nästa destination på snabbast möjliga vis eller vad osm är interssant i närheten. Med inbyggda sensorer, accelerometer och kompass. Kan du dra nytta av dagens alla populära applikationer med kartor, foto taggning och mer. Allt som är Android Om det finns på Google Play kommer det att fungera på den här fullt certifierade Android-surfplattan. Få tillgång till en ständigt växande värld av musik, appar, filmer och mycket annat. Okategoriserade produkter 3 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter