Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

I-TTL Speedlight-blixt för SLR

Nikon SB-700

  Art.nr: 143184
I-TTL (intelligent TTL) Speedlight-blixt kompatibel med SLR-kameror i FX- och DX-format samt Nikon Creative Lighting System.
2 690:-

Delbetala från 224:-/mån Info

 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Andersson Cleaning Kit
(12 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(7 st)

 • ZTony 2015-03-12

  Gjord för Nikonkamera

  Rätt nyinköpt så detta blir ett första intryck. Jag har inte testat med slavar eller andra avancerade användningsområden.
  Jag har konstaterat att automatiken fungerar mycket bra, både direkt mot motivet och via tak eller väggar, Med friska batterier blir den snabbt startklar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • liquidmonkey 2013-08-29

  amazing flash!

  GET THIS FLASH!!

  seriously, it will be a night and day difference in your photos.

  i never realized how important lighting was when taking people shots and this flash delivers all that and much more!

  its simple, if you take pictures of people, then you NEED TO GET THIS FLASH!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • mrBonzo 2013-01-01

  Kanon

  Enkel
  Lätt att fjärrstyra
  Bra väska, med plats för tillbehören

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • isecore 2012-11-15
  Topp 100 skribent

  I praktiken en proffsblixt

  Den här blixten är funktionsmässigt nästan identisk med den dyrare SB-900, men ger betydligt mer valuta för pengarna. Även om man inte är proffs kommer man säkert att gilla den. Väldigt flexibel, vinklingsbart huvud, laddar om jättesnabbt och har jättebra batteritid även med usla batterier. Kan styras trådlöst av kameror som är utrustade för detta. Massor med finesser och funktioner. Toppbetyg! Enda minuset egentligen är att displayen inte alltid utnyttjas effektivt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • MatsK 2012-08-24
  Topp 500 skribent

  Avancerad och lättanvänd

  Blixten fungerar helt problemfritt. Finns många inställningsmöjligheter men även en väl fungerande automatik.
  Med ett högre ISO utökas räckvidden markant.

  Har tagit en hel del bilder ombord på Jewel of the Seas där blixten har hjälpt till med att skapa fina bilder. Blixten satt på en Nikon D7000.
  Finns mycket att lära men det är bara att öva och åter öva.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Nikon Speedlight SB-700-blixt är kompatibel med Nikons SLR-kameror i FX- och DX-format och Nikon Creative Lighting System. Enkel att använda och försedd med funktioner som styr ljusets kvalitet och riktning. Tre belysningsmönster kontrollerar blixttäckningen och A:B-läget ger trådlös kontroll av flera blixtenheter.

 • Flerstegs power-zoom: klarar en bred, 24-120 mm betraktningsvinkel.
 • Försedd med stor och lättöverskådlig LCD-skärm med enkla reglag.
 • Ledtal: 25 (Jämn)/28 (Standard)/30 (Mittvägd) (FX-format, ISO 100, m, vid 35 mm). Maximalt ledtal: 38 (STD, FX-format, ISO 100, m, vid 120 mm).
 • Belysningsmönster Mittvägd, Jämn och Standard kan väljas för att passa i fotograferingssituationen.
 • Höghastighetsuppladdning på ca 2,5 sek med NiMH-batterier eller alkaliska batterier och ca 3,5 sek Li-Ion-batterier.
 • A:B-läge styr ljusförhållanden för Speedlight-enheter i A- och B-grupperna.
 • Uppgradera mjukvara via lagringsmedia i den anslutna kameran.
 • Automatiskt värmeskyddssystem varnar för överdriven värme som byggs upp under snabba tagningar och förlänger uppladdningstiden om det behövs.
 • Automatisk filterdetektering som automatiskt justerar den anslutna kamerans färgtemperaturinställningar i enlighet med färgen på det filter som används.
 • AF-hjälpbelysning är kompatibel med Multi-CAM3500 AF-sensorer och klarar brännvidderna 24-135 mm. (Prestanda kan begränsas beroende på vilket objektiv som används.)
 • Medföljande tillbehör: Speedlight Stand AS-22, mjuk blixtväska SS-700, bouncer SW-14H, grönt färgfilter Fluorescent filter SZ-3FL och orange färgfilter Incandescent SZ-3TN.

Komplettera ditt köp

Andersson Cleaning Kit
(12 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

Nikon Nikon SB-700 FSA03901 Nikon Speedlight SB-700-blixt är kompatibel med Nikons SLR-kameror i FX- och DX-format och Nikon Creative Lighting System. Enkel att använda och försedd med funktioner som styr ljusets kvalitet och riktning. Tre belysningsmönster kontrollerar blixttäckningen och A:B-läget ger trådlös kontroll av flera blixtenheter.Flerstegs power-zoom: klarar en bred, 24-120 mm betraktningsvinkel. Försedd med stor och lättöverskådlig LCD-skärm med enkla reglag.Ledtal: 25 (Jämn)/28 (Standard)/30 (Mittvägd) (FX-format, ISO 100, m, vid 35 mm). Maximalt ledtal: 38 (STD, FX-format, ISO 100, m, vid 120 mm). Belysningsmönster Mittvägd, Jämn och Standard kan väljas för att passa i fotograferingssituationen. Höghastighetsuppladdning på ca 2,5 sek med NiMH-batterier eller alkaliska batterier och ca 3,5 sek Li-Ion-batterier. A:B-läge styr ljusförhållanden för Speedlight-enheter i A- och B-grupperna. Uppgradera mjukvara via lagringsmedia i den anslutna kameran. Automatiskt värmeskyddssystem varnar för överdriven värme som byggs upp under snabba tagningar och förlänger uppladdningstiden om det behövs. Automatisk filterdetektering som automatiskt justerar den anslutna kamerans färgtemperaturinställningar i enlighet med färgen på det filter som används. AF-hjälpbelysning är kompatibel med Multi-CAM3500 AF-sensorer och klarar brännvidderna 24-135 mm. (Prestanda kan begränsas beroende på vilket objektiv som används.)Medföljande tillbehör: Speedlight Stand AS-22, mjuk blixtväska SS-700, bouncer SW-14H, grönt färgfilter Fluorescent filter SZ-3FL och orange färgfilter Incandescent SZ-3TN. Blixt 4,7 7 2690 SEK 2690 NewCondition InStock
 1. Foto & Video
 2. Blixt