Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Pol-filter 58 mm

Andersson Pro C-PL filter 58mm

  Art.nr: 182245
  • Cirkulärt polarisationsfilter
  • Reducerar reflexer från t.ex. vatten, fönster
  • Renare och färgrikare bilder
  • Högre kontrast
  • För objektiv med Ø 58 mm

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Polarisationsfilter, eller polfilter som de också kallas, används för att få bort eller reducera blänk och reflexer på blanka ytor som exempelvis vatten, fönster glas och metallytor m.fl. Det hjälper dig också att få mer kontrast och renare färger i dina bilder, det passar perfekt till landskapsbilder då du får blåare himmel och grönare gräs. Polfilter förkortas ibland CPL vilket står för Cirkulärt Polarisationsfilter.

För objektiv 58 mm

Anderssons filter skruvar du bara enkelt på objektivet. Detta filter har en diameter på 58 mm och passar systemkameraobjektiv av samma storlek.
Sedan är det bara utforska och testa sig fram till just den effekten som du vill ha. För att se och ändra filtrets effekt vrider du bara på filtret.

Andersson CPL-filter har en tunn design för att enkelt passa på din optik, utan att störa balansen i objektivet. Filtret har en snygg och behandlad yta med en helt neutral färgton.

Mindre efterarbete

Med ett pol-filter på kameran behöver du inte sitta i krångliga redigeringsprogram i efterhand för att få till en snygg bild, vilket kommer göra att dina bilder ser mer naturliga ut och kvaliteten på ditt fotograferande ökar. Polarisationsfilter är ett av de mest användbara filter du kan skaffa dig.

Se skillnaden

Enklaste sättet att visa varför ett CPL-filter alltid är en bra idé, är helt enkelt att ställa upp två bilder med samma motiv. Ett där CPL-filter har används (till höger) och en bild där man har bortsett från filter (till vänster). Som man enkelt kan se så blir himmlen lite blåare och alla färger framhävs med större färgmättnad.

Andersson Andersson Pro C-PL filter 58mm Polarisationsfilter, eller polfilter som de också kallas, används för att få bort eller reducera blänk och reflexer på blanka ytor som exempelvis vatten, fönster glas och metallytor m.fl. Det hjälper dig också att få mer kontrast och renare färger i dina bilder, det passar perfekt till landskapsbilder då du får blåare himmel och grönare gräs. Polfilter förkortas ibland CPL vilket står för Cirkulärt Polarisationsfilter. För objektiv 58 mm Anderssons filter skruvar du bara enkelt på objektivet. Detta filter har en diameter på 58 mm och passar systemkameraobjektiv av samma storlek. Sedan är det bara utforska och testa sig fram till just den effekten som du vill ha. För att se och ändra filtrets effekt vrider du bara på filtret. Andersson CPL-filter har en tunn design för att enkelt passa på din optik, utan att störa balansen i objektivet. Filtret har en snygg och behandlad yta med en helt neutral färgton. Mindre efterarbete Med ett pol-filter på kameran behöver du inte sitta i krångliga redigeringsprogram i efterhand för att få till en snygg bild, vilket kommer göra att dina bilder ser mer naturliga ut och kvaliteten på ditt fotograferande ökar. Polarisationsfilter är ett av de mest användbara filter du kan skaffa dig. Se skillnaden Enklaste sättet att visa varför ett CPL-filter alltid är en bra idé, är helt enkelt att ställa upp två bilder med samma motiv. Ett där CPL-filter har används (till höger) och en bild där man har bortsett från filter (till vänster). Som man enkelt kan se så blir himmlen lite blåare och alla färger framhävs med större färgmättnad. Kamerafilter 4,5 4 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
  1. Foto
  2. Kameratillbehör
  3. Kamerafilter