Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Canon G15 - Med ljusstark optik och manuell kontroll

Canon Powershot G15

  Art.nr: 177134
  • 12,1 megapixlar
  • 5x optisk zoom
  • HS-system
  • Ljusstark optik
  • Optisk bildstabilisator

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Canon G15


Canon G15 är en kompaktkamera som är utrustad för den serieösa fotografen. Canon G15 kan levererar bilder med hög kvalitet tack vare mycket ljusstark optik, ljuskänlig CMOS-sensor och kraftfull processor. Dessutom har Canon G15 en effektiv optisk bildstabilisator som ger ytterligare kvalitet till bilderna. Utöver hög prestanda har kameran stor användarvänlighet och erbjuder full kontroll. Med en optisk sökare och högupplöst skärm kan du fotografera även i starkt solljus. Den manuella kontrollen och möjlighet till RAW-fotografering ger dig stora möjligheter till redigering av bilderna, speciellt när redigeringsprogrammet Digital Photo Professional medföljer.
 

Ljusstark optik

Canon G15 är utrustad med ett mycket ljusstarkt objektiv med stor maximal bländaröppning, hela /f 1,8 - 2,8. Detta gör att du kan fotografera i svagt ljus med kort slutartid och få utmärkt resultat, även när du zoomar. Du har en 5x optisk zoom som kan utökas till 10x med Zoomplus. Dessutom har du en 28 mm vidvinkel som tillåter dig fånga helheten i bilden.
 

HS-systemet

CMOS-bildsensorn med 12,1 megapixlar får en högre känslighet och ett lägre bildbrus tack vare att en större mängd ljus kan nå varje pixel. Detta resulterar i fantastiska bilder vid alla ljusförhållanden. Med en energisnål CMOS- sensor och effektiv DIGIC 5 processor skapas det unika HS-systemet. Denna unika kombination gör att Canon G15 kan ta snabbare bilder som ger dig mer skärpa och även fotografera i låga brusnivåer och hög bildkvalitet oavsett ljussättning. Dessa funktioner minskar behovet av blixt eller stativ och du kan behålla känslan och värmen i bilden samtidigt som du inte missar några detaljer.
 

Manuell kontroll

Canon G15 erbjuder dig som fotograf full kontroll så att du kan anpassa bilderna precis som du vill ha dem. Du kan ta bilder i helt manuellt läge i RAW-format för bra redigeringsmöjligheter med Digital Photo Professional som är en medföljande programvara. Det finns dessutom elektroniskt vattenpass och inställningar för bländare och slutarkontoll.
 

Intelligent IS

Den optiska bildstabilisatorn används smart utifrån 4 olika lägen. Intelligent IS anpassar kameran för att välja rätt läge så att reduceringen av störningar blir så effektiv som möjligt. Med intelligent IS ökar dina chanser att få riktigt snygga bilder, även när du zoomar mycket och fotar i svagt ljus.
 

Smart Auto

Med funktionen Smart Auto tar du bra bilder med bara en knapptryckning, kameran läser av motivet och anpassar kameraläget med något av de 58 motivlägen som finns förprogrammerade. Med koppling till Face ID används även de ansikten som registrerats i din kamera. Canon G15 anpassar den åldern du har registrerat till ansiktet för det motivvalet, exempelvis stängs blixten och ljudet av när en sovande bebis identifieras.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Canon Canon Powershot G15 6350B009 Canon G15 Canon G15 är en kompaktkamera som är utrustad för den serieösa fotografen. Canon G15 kan levererar bilder med hög kvalitet tack vare mycket ljusstark optik, ljuskänlig CMOS-sensor och kraftfull processor. Dessutom har Canon G15 en effektiv optisk bildstabilisator som ger ytterligare kvalitet till bilderna. Utöver hög prestanda har kameran stor användarvänlighet och erbjuder full kontroll. Med en optisk sökare och högupplöst skärm kan du fotografera även i starkt solljus. Den manuella kontrollen och möjlighet till RAW-fotografering ger dig stora möjligheter till redigering av bilderna, speciellt när redigeringsprogrammet Digital Photo Professional medföljer.   Ljusstark optik Canon G15 är utrustad med ett mycket ljusstarkt objektiv med stor maximal bländaröppning, hela /f 1,8 - 2,8. Detta gör att du kan fotografera i svagt ljus med kort slutartid och få utmärkt resultat, även när du zoomar. Du har en 5x optisk zoom som kan utökas till 10x med Zoomplus. Dessutom har du en 28 mm vidvinkel som tillåter dig fånga helheten i bilden.   HS-systemet CMOS-bildsensorn med 12,1 megapixlar får en högre känslighet och ett lägre bildbrus tack vare att en större mängd ljus kan nå varje pixel. Detta resulterar i fantastiska bilder vid alla ljusförhållanden. Med en energisnål CMOS- sensor och effektiv DIGIC 5 processor skapas det unika HS-systemet. Denna unika kombination gör att Canon G15 kan ta snabbare bilder som ger dig mer skärpa och även fotografera i låga brusnivåer och hög bildkvalitet oavsett ljussättning. Dessa funktioner minskar behovet av blixt eller stativ och du kan behålla känslan och värmen i bilden samtidigt som du inte missar några detaljer.   Manuell kontroll Canon G15 erbjuder dig som fotograf full kontroll så att du kan anpassa bilderna precis som du vill ha dem. Du kan ta bilder i helt manuellt läge i RAW-format för bra redigeringsmöjligheter med Digital Photo Professional som är en medföljande programvara. Det finns dessutom elektroniskt vattenpass och inställningar för bländare och slutarkontoll.   Intelligent IS Den optiska bildstabilisatorn används smart utifrån 4 olika lägen. Intelligent IS anpassar kameran för att välja rätt läge så att reduceringen av störningar blir så effektiv som möjligt. Med intelligent IS ökar dina chanser att få riktigt snygga bilder, även när du zoomar mycket och fotar i svagt ljus.   Smart Auto Med funktionen Smart Auto tar du bra bilder med bara en knapptryckning, kameran läser av motivet och anpassar kameraläget med något av de 58 motivlägen som finns förprogrammerade. Med koppling till Face ID används även de ansikten som registrerats i din kamera. Canon G15 anpassar den åldern du har registrerat till ansiktet för det motivvalet, exempelvis stängs blixten och ljudet av när en sovande bebis identifieras. Okategoriserade produkter 4,8 4 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter