Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Snabb och smart kompaktkamera med inbyggd WiFi

Canon Powershot G16

  Art.nr: 192662
  • 12,1 megapixlar
  • Intelligent IS
  • Snabb autofokus
  • Serietagning med 9,3 b/s
  • Vidvinkelsobjektiv

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Canon PowerShot G16 är en ny, snabb och avancerad kompaktkamera med många användbara funktioner. Med G16 får du den kontrollen som proffsfotografering kräver, exempel på detta är bland annat kamerans höghastighets-autofokus och dess snabba serietagning med 9,3 b/s. Förutom detta så är G16 även utrustad med vidvinkelsobjektiv samt HS-system och Full HD-videoinspelning med 60 b/s. 

Objektiv

Med G16 får du ett ljuskänsligt f/1,8-2,8-objektiv från Canon. Objektivet gör det möjligt för dig att fotografera i svagt ljus, samt att du med hjälp av objektivet kan fotografera motiv på håll. Objektivet är nämligen ett vidvinkelsobjektiv med 5x zoom och 10x zoomplus.

3-tums LCD-skärm

Powershot G16 har en stor PureColor2 LCD-skärm med en upplösning på 922 000 bildpunkter. Med den högupplösta skärmen blir det enkelt att se dina bilder precis som de är, direkt efter att de är tagna. Med en optisk sökare kan du även komponera dina bilder på ett mer traditionellt vis.

Bildstabilisering

Kamerans bildstabilisering (Intelligent IS) motverkar kameraskakningar, så att alla bilder och filmer blir skarpa och du slipper rörelseoskärpa. Med Intelligent IS kan du filma och fotografera utan stativ, även i stark inzoomning.

HS-System

HS System kommer komma dig bäst till sin rätt i svagt ljus, då stämningen fångas utan vare sig blixt eller stativ. Den avancerad DIGIC 6-bearbetning och en högkänslig CMOS-sensor på 12,1 MP (1/1,7-typ) ger en bra bildkvalitet i alla situationer upp till ISO 12800.

Ta kontroll

Med den bekväma frontratten kan du enkelt få åtkomst till viktiga inställningar när du fotograferar. Det är fullt möjligt att fotografera helmanuellt och i RAW med multiaspektfunktion, detta gör att du får maximal kontroll över kompositionen och efterredigeringen.

WiFi och GPS

Med kamerans WiFi-funktioner kan du snabbt och enkelt ansluta dig till trådlösa hemnätverk samt andra kompatibla enheter, såsom datorer och skrivare. GPS finns också tillgängligt dock behöver kameran anslutat till en portabel enhet såsom din smartphone eller surfplatta.

Stjärnläge, HDR och bakgrundsoskärpa

Ta fantastiska bilder av en stjärnklar natthimmel, stjärnspår eller skapa stjärnintervallfilmer med kamerans "stjärnläge". En annan funktion är HDR, HDR kan du använda för att föreviga motiv med hög kontrast utan stativ. Med G16 kan du även skapa en vacker bakgrundsoskärpa som man vanligtvis bara kan skapa med en systemkamera.

Canon Canon Powershot G16 8406B011 Canon PowerShot G16 är en ny, snabb och avancerad kompaktkamera med många användbara funktioner. Med G16 får du den kontrollen som proffsfotografering kräver, exempel på detta är bland annat kamerans höghastighets-autofokus och dess snabba serietagning med 9,3 b/s. Förutom detta så är G16 även utrustad med vidvinkelsobjektiv samt HS-system och Full HD-videoinspelning med 60 b/s.  Objektiv Med G16 får du ett ljuskänsligt f/1,8-2,8-objektiv från Canon. Objektivet gör det möjligt för dig att fotografera i svagt ljus, samt att du med hjälp av objektivet kan fotografera motiv på håll. Objektivet är nämligen ett vidvinkelsobjektiv med 5x zoom och 10x zoomplus. 3-tums LCD-skärm Powershot G16 har en stor PureColor2 LCD-skärm med en upplösning på 922 000 bildpunkter. Med den högupplösta skärmen blir det enkelt att se dina bilder precis som de är, direkt efter att de är tagna. Med en optisk sökare kan du även komponera dina bilder på ett mer traditionellt vis. Bildstabilisering Kamerans bildstabilisering (Intelligent IS) motverkar kameraskakningar, så att alla bilder och filmer blir skarpa och du slipper rörelseoskärpa. Med Intelligent IS kan du filma och fotografera utan stativ, även i stark inzoomning. HS-System HS System kommer komma dig bäst till sin rätt i svagt ljus, då stämningen fångas utan vare sig blixt eller stativ. Den avancerad DIGIC 6-bearbetning och en högkänslig CMOS-sensor på 12,1 MP (1/1,7-typ) ger en bra bildkvalitet i alla situationer upp till ISO 12800. Ta kontroll Med den bekväma frontratten kan du enkelt få åtkomst till viktiga inställningar när du fotograferar. Det är fullt möjligt att fotografera helmanuellt och i RAW med multiaspektfunktion, detta gör att du får maximal kontroll över kompositionen och efterredigeringen. WiFi och GPS Med kamerans WiFi-funktioner kan du snabbt och enkelt ansluta dig till trådlösa hemnätverk samt andra kompatibla enheter, såsom datorer och skrivare. GPS finns också tillgängligt dock behöver kameran anslutat till en portabel enhet såsom din smartphone eller surfplatta. Stjärnläge, HDR och bakgrundsoskärpa Ta fantastiska bilder av en stjärnklar natthimmel, stjärnspår eller skapa stjärnintervallfilmer med kamerans "stjärnläge". En annan funktion är HDR, HDR kan du använda för att föreviga motiv med hög kontrast utan stativ. Med G16 kan du även skapa en vacker bakgrundsoskärpa som man vanligtvis bara kan skapa med en systemkamera. Kompaktkamera 5 3 3690 SEK 3690 NewCondition Discontinued
  1. Foto
  2. Kompaktkamera