Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Canon SX50 med hela 50x optisk zoom!

Canon PowerShot SX50

  Art.nr: 177052
  • 12,1 megapixlar
  • 2,8 tum vinklingsbar skärm
  • 50x optisk zoom
  • Kraftfull DIGIC 5 processor
  • Vidvinkel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Canon SX50

Optisk bildstabilisator ger en klassledande kompensation i 4,5 steg vilket gör att du kan ta skarpa bilder i svagt ljus och när du använder väldigt långa brännvidder. Den intelligenta IS- stabilisatorn väljer det bästa läget beroende på vad du fotar och det ger dig bästa möjliga skärpa och detaljrikedom

12,1 megapixlar sensor med kraftfull DIGIC 5-processor
CMOS-bildsensorn med 12,1 megapixel får en högre känslighet och ett lägre bildbrus tack vare att en större mängd ljus kan nå varje pixel. Detta resulterar i fantastiska bilder vid alla ljusförhållanden. Till skillnad från tidigare modeller har Powershot SX50 en energisnål CMOS- sensor och effektiv DIGIC 5 processor som tillsammans skapar det unika HS-systemet.

Denna unika kombination gör att du kan ta snabbare bilder som ger dig mer skärpa och även fotografera i låga brusnivåer och hög bildkvalitet oavsett ljussättning. Dessa funktioner minskar behovet av blixt eller stativ och du kan bibehålla känslan i bilden samtidigt som du inte missar några detaljer.

Full HD- inspelning med HDMI
Med powershot SX50 har du möjlighet att filma i Full HD upplösning vilket innebär att du kan fånga dina minnen i knivskarp kvalitet. Kameran har också ett HDMI uttag som gör att du på ett enkelt sätt dela med dig av dina filmer eller bilder på en HDTV, allt du behöver är en HDMI-kabel.

2,8 tums vinklingsbar LCD
Den vinklingsbara PureColor II VA LCD-skärmen gör det enkelt att komponera bilder i svåra vinklar och tack vare Canons läge för ökning av ljusstyrkan är det enkelt att fotografera och visa i skarpt solljus med en knapptryckning.

Smart Auto väljer inställningar bland 32 olika motiv, vilket gör att du kan ta fantastiska bilder utan att behöva tänka på inställningarna. Kameran analyserar automatiskt motivet och bestämmer vad som är bäst för att få bästa resultat.

Manuella inställningar
När du inte vill använda förvalda inställningar så har du ett manuellt läge. Det manuella läget ger dig full kontroll över dina bilder där du enkelt kan välja exempelvis bländare, slutartid, vitbalans och ISO. För den som vill sätt sin egen prägel på bilderna är det manuella läget en mycket uppskattad funktion.

Elektronisk sökare

Elektronisk sökare är att föredra om du ska t.ex. fotografera i strakt solljus, då det kan vara svårt att se ditt motiv i kamerans skärm. Många föredrar även elektronisk sökare av ren vana, då det inte alltid har funnits LCD-skärmar i alla kameror.  

Canon Canon PowerShot SX50 6352B011 Canon SX50 Optisk bildstabilisator ger en klassledande kompensation i 4,5 steg vilket gör att du kan ta skarpa bilder i svagt ljus och när du använder väldigt långa brännvidder. Den intelligenta IS- stabilisatorn väljer det bästa läget beroende på vad du fotar och det ger dig bästa möjliga skärpa och detaljrikedom 12,1 megapixlar sensor med kraftfull DIGIC 5-processor CMOS-bildsensorn med 12,1 megapixel får en högre känslighet och ett lägre bildbrus tack vare att en större mängd ljus kan nå varje pixel. Detta resulterar i fantastiska bilder vid alla ljusförhållanden. Till skillnad från tidigare modeller har Powershot SX50 en energisnål CMOS- sensor och effektiv DIGIC 5 processor som tillsammans skapar det unika HS-systemet. Denna unika kombination gör att du kan ta snabbare bilder som ger dig mer skärpa och även fotografera i låga brusnivåer och hög bildkvalitet oavsett ljussättning. Dessa funktioner minskar behovet av blixt eller stativ och du kan bibehålla känslan i bilden samtidigt som du inte missar några detaljer. Full HD- inspelning med HDMI Med powershot SX50 har du möjlighet att filma i Full HD upplösning vilket innebär att du kan fånga dina minnen i knivskarp kvalitet. Kameran har också ett HDMI uttag som gör att du på ett enkelt sätt dela med dig av dina filmer eller bilder på en HDTV, allt du behöver är en HDMI-kabel. 2,8 tums vinklingsbar LCD Den vinklingsbara PureColor II VA LCD-skärmen gör det enkelt att komponera bilder i svåra vinklar och tack vare Canons läge för ökning av ljusstyrkan är det enkelt att fotografera och visa i skarpt solljus med en knapptryckning. Smart Auto väljer inställningar bland 32 olika motiv, vilket gör att du kan ta fantastiska bilder utan att behöva tänka på inställningarna. Kameran analyserar automatiskt motivet och bestämmer vad som är bäst för att få bästa resultat. Manuella inställningar När du inte vill använda förvalda inställningar så har du ett manuellt läge. Det manuella läget ger dig full kontroll över dina bilder där du enkelt kan välja exempelvis bländare, slutartid, vitbalans och ISO. För den som vill sätt sin egen prägel på bilderna är det manuella läget en mycket uppskattad funktion. Elektronisk sökare Elektronisk sökare är att föredra om du ska t.ex. fotografera i strakt solljus, då det kan vara svårt att se ditt motiv i kamerans skärm. Många föredrar även elektronisk sökare av ren vana, då det inte alltid har funnits LCD-skärmar i alla kameror.   Kompaktkamera 4,8 9 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Foto
  2. Kompaktkamera