Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Ny, kompakt långzoomkamera med CMOS-sensor

Canon PowerShot SX510

  Art.nr: 196735
  • 12,1 megapixlar
  • CMOS-sensor
  • 30x optisk zoom
  • 24 mm vidvinkel
  • Intelligent IS

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Canon PowerShot SX510 är en ny kompaktkamera ifrån Canon med hela 30x zoom samt WiFi och HS-system. SX510 är en uppgradering ifrån Canons tidigare SX500, den nya SX510 har fått ärva många kraftfulla egenskaper men har även givits en hel del nya. Exempel på detta är bland annat kamerans 12,1 megapixels CMOS-sensor samt dess nya WiFi-egenskaper. 

30x optisk zoom

Med SX510 kan du komma närmare dina motiv och ta närbilder från avstånd, detta gör du med kamerans 30x optiska zoom eller med upp till 60x ZoomPlus. Kameran har även ett Ultravidvinkelsobjektiv som möjligör bilder med upp till 24 mm vidvinkel, det betyder att du kan få med mer i varje ruta och gruppbilder eller landskapsbilder blir inte längre lika krångliga. SX510 har mycket zoom om man ser till kamerans storlek, så du alltid kan ta med dig din kamera om det så är på solsemestern eller på fjällvandringen.

 

Intelligent IS

Den optiska bildstabilisatorn används smart utifrån 7 olika lägen. Intelligent IS anpassar kameran därefter för att välja rätt läge så att reduceringen av störningar blir så effektiv som möjligt. Med intelligent IS ökar dina chanser att få riktigt snygga bilder, även när du zoomar mycket och fotar i svagt ljus.

 

3-tums LCD-display

Den stora skärmen är hållbar och har en tydlig bildåtergivning under en mängd ljusförhållanden med enastående kontrast och färger. Den breda betraktningsvinkeln gör det lätt att titta på bilder och filmer tillsammans med dina vänner. Skärmen gör det också enkelt för dig att navigera i menyerna.

 

WiFi-egenskaper

Med kamerans WiFi ansluter du enkelt till ditt trådlösa hemmanätverk samt kompatibla skrivare och datorer. Det är också fullt möjligt att ansluta till bärbara enheter som smartphones och surfplattor, Detta är praktiskt om du skulle vilja dela med dig dina foton på till exempel Facebook och Youtube.

 

HS-system

Kamerans HS-system kommer bäst till sin rätta i svagt ljus och gör att du kan fånga stämningen i ögonblicket utan blixt eller stativ.

 

Full HD-filmer

En snabb tryckning på den särskilda filminspelningsknappen är allt som behövs för att spela in Full HD-filmer (1080p) med stereoljud och optisk zoom. Förbättrad dynamisk IS kompenserar kraftfullt för skakningar på film för jämna resultat när du filmar i rörelse och utan stativ.

 

 

Canon Canon PowerShot SX510 8409B011 Canon PowerShot SX510 är en ny kompaktkamera ifrån Canon med hela 30x zoom samt WiFi och HS-system. SX510 är en uppgradering ifrån Canons tidigare SX500, den nya SX510 har fått ärva många kraftfulla egenskaper men har även givits en hel del nya. Exempel på detta är bland annat kamerans 12,1 megapixels CMOS-sensor samt dess nya WiFi-egenskaper.  30x optisk zoom Med SX510 kan du komma närmare dina motiv och ta närbilder från avstånd, detta gör du med kamerans 30x optiska zoom eller med upp till 60x ZoomPlus. Kameran har även ett Ultravidvinkelsobjektiv som möjligör bilder med upp till 24 mm vidvinkel, det betyder att du kan få med mer i varje ruta och gruppbilder eller landskapsbilder blir inte längre lika krångliga. SX510 har mycket zoom om man ser till kamerans storlek, så du alltid kan ta med dig din kamera om det så är på solsemestern eller på fjällvandringen.   Intelligent IS Den optiska bildstabilisatorn används smart utifrån 7 olika lägen. Intelligent IS anpassar kameran därefter för att välja rätt läge så att reduceringen av störningar blir så effektiv som möjligt. Med intelligent IS ökar dina chanser att få riktigt snygga bilder, även när du zoomar mycket och fotar i svagt ljus.   3-tums LCD-display Den stora skärmen är hållbar och har en tydlig bildåtergivning under en mängd ljusförhållanden med enastående kontrast och färger. Den breda betraktningsvinkeln gör det lätt att titta på bilder och filmer tillsammans med dina vänner. Skärmen gör det också enkelt för dig att navigera i menyerna.   WiFi-egenskaper Med kamerans WiFi ansluter du enkelt till ditt trådlösa hemmanätverk samt kompatibla skrivare och datorer. Det är också fullt möjligt att ansluta till bärbara enheter som smartphones och surfplattor, Detta är praktiskt om du skulle vilja dela med dig dina foton på till exempel Facebook och Youtube.   HS-system Kamerans HS-system kommer bäst till sin rätta i svagt ljus och gör att du kan fånga stämningen i ögonblicket utan blixt eller stativ.   Full HD-filmer En snabb tryckning på den särskilda filminspelningsknappen är allt som behövs för att spela in Full HD-filmer (1080p) med stereoljud och optisk zoom. Förbättrad dynamisk IS kompenserar kraftfullt för skakningar på film för jämna resultat när du filmar i rörelse och utan stativ.     Kompaktkamera 4,3 3 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Foto
  2. Kompaktkamera