Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kompaktkamera med stor sensor och ljusstark optik

Sony DSC-RX100

  Art.nr: 175869
  • 1" CMOS-sensor på 20,2 megapixlar
  • 3,6x optisk zoom
  • Full HD-video
  • Ljusstyrka på f/ 1.8
  • Kompakt kamerahus i aluminium
  • Max 3 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony RX100 levererar enastående bildkvalitet tack vare ljusstark optik och stor CMOS-sensor. RX100 kan även spela in detaljrika Full HD-filmer med fin kvalitet. Den ger även fotografen möjlighet att sätta egen prägel på bilderna med manuella inställningar. Med ett kompakt kamerahus i aluminium, hög prestanda och stora kreativa möjligheter är RX100 en enastående kompaktkamera.

20,2 megapixlar och CMOS-sensor

Sony DSC-RX100 har hela 20,2 megapixlar och en CMOS-sensor som ger dig en fin kvalitet i svagt ljus. Mycket handlar om sensorn, ju större desto bättre! Denna splitter nya 1,0 tum Exmor CMOS-sensor med 20,2 megapixlar är fyra gånger större en sensorn i många andra kompaktkameror. Det gör att RX100 kan leverera bilder med snygg bakgrundsoskärpa och lågt bildbrus.

RX100 tillåter dig att filma i knivskarp Full HD med endast ett knapptryck. Du kan även justera fokus och exponering på en jämn nivå medan du filmar, precis som en professionell filmskapare. Imponera dina nära och kära med utsökt filmkvalitet.

Manuella inställningar

Med Sony RX100 har du stor frihet när du fotograferar eftersom du kan finjustera bilder med full kontroll. Detta kan du göra med både manuella och automatiska exponeringsinställningar. Den smarta och jämna objektivringen runt optiken gör det enkelt att få fingertoppskänsla på exponering, zoom, bildeffekter och andra funktioner.

Full HD-video

Med Sony RX100 har du stor frihet när du fotograferar eftersom du kan finjustera bilder med full kontroll. Detta kan du göra med både manuella och automatiska exponeringsinställningar. Den smarta och jämna objektivringen runt optiken gör det enkelt att få fingertoppskänsla på exponering, zoom, bildeffekter och andra funktioner.

Klarare optik för bättre bilder

Det ljusstarka objektivet från Carl Zeiss Vario-Sonnar har en stor bländaröppning på hela /f 1.8 som släpper in riktigt mycket ljus. Detta gör att du kan ta snygga bilder vid svagt ljus utan blixt och stativ. En stor bländaröppning är också grunden till otroligt många kreativa effekter med motivet i skarpt fokus och bakgrunden i vacker oskärpa.

HDR-funktion

Med en HDR-funktion tar RX100 flera bilder med olika exponering och kombinerar sedan dessa till en bild med hög kontrast. Det gör att både mörka och ljusa delar får fin exponering och bilden får ett riktigt fint lyster.
 

Sony Sony DSC-RX100 DSCRX100.CEE8 Sony RX100 levererar enastående bildkvalitet tack vare ljusstark optik och stor CMOS-sensor. RX100 kan även spela in detaljrika Full HD-filmer med fin kvalitet. Den ger även fotografen möjlighet att sätta egen prägel på bilderna med manuella inställningar. Med ett kompakt kamerahus i aluminium, hög prestanda och stora kreativa möjligheter är RX100 en enastående kompaktkamera.20,2 megapixlar och CMOS-sensorSony DSC-RX100 har hela 20,2 megapixlar och en CMOS-sensor som ger dig en fin kvalitet i svagt ljus. Mycket handlar om sensorn, ju större desto bättre! Denna splitter nya 1,0 tum Exmor CMOS-sensor med 20,2 megapixlar är fyra gånger större en sensorn i många andra kompaktkameror. Det gör att RX100 kan leverera bilder med snygg bakgrundsoskärpa och lågt bildbrus.RX100 tillåter dig att filma i knivskarp Full HD med endast ett knapptryck. Du kan även justera fokus och exponering på en jämn nivå medan du filmar, precis som en professionell filmskapare. Imponera dina nära och kära med utsökt filmkvalitet.Manuella inställningar Med Sony RX100 har du stor frihet när du fotograferar eftersom du kan finjustera bilder med full kontroll. Detta kan du göra med både manuella och automatiska exponeringsinställningar. Den smarta och jämna objektivringen runt optiken gör det enkelt att få fingertoppskänsla på exponering, zoom, bildeffekter och andra funktioner. Full HD-videoMed Sony RX100 har du stor frihet när du fotograferar eftersom du kan finjustera bilder med full kontroll. Detta kan du göra med både manuella och automatiska exponeringsinställningar. Den smarta och jämna objektivringen runt optiken gör det enkelt att få fingertoppskänsla på exponering, zoom, bildeffekter och andra funktioner.Klarare optik för bättre bilderDet ljusstarka objektivet från Carl Zeiss Vario-Sonnar har en stor bländaröppning på hela /f 1.8 som släpper in riktigt mycket ljus. Detta gör att du kan ta snygga bilder vid svagt ljus utan blixt och stativ. En stor bländaröppning är också grunden till otroligt många kreativa effekter med motivet i skarpt fokus och bakgrunden i vacker oskärpa.HDR-funktionMed en HDR-funktion tar RX100 flera bilder med olika exponering och kombinerar sedan dessa till en bild med hög kontrast. Det gör att både mörka och ljusa delar får fin exponering och bilden får ett riktigt fint lyster.  Kompaktkamera 4,4 75 3690 SEK 3690 NewCondition InStock
  1. Foto
  2. Kompaktkamera