Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Andersson UV-filter 58mm

Andersson Pro MC UV filter 58mm

  Art.nr: 166332
 • Skyddar ditt objektiv
 • Tar bort dis-effekt
 • Behandlad yta
 • Tunn design
 • Optisk glas

Recensioner

Snittbetyg
(6 st)

 • Luddeman 2015-06-11

  Ett måste!

  Varför riskera kameralinsen när du enkelt o billigt kan skydda den. Väl använda pengar och ger bara ett positivt fotoresultat.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Svejk 2015-04-08

  Bra köp

  Fyller sin funktion för UV samt skydd. Nackdelen är priset men hittade i stundens hetta inget annat.
  Några kronor hit eller dit.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • CG47 2014-05-30

  istället för motljusskyddet

  köpte detta då jag vill ha ett skydd när jag INTE använder motljusskydd, och är det mörkt så är det inte meningsfullt att ha motljusskydd. så då använder jag detta i stället. funkar väldigt bra.

  SE UPP inga finger avtryck eller annat på denna produkt annars blir bilden dålig. håll den alltid i den lilla ask som den kommer i så slipper du damm .

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • PrylKalle 2014-05-21

  Utmärkt objektivskydd!

  Är helt nöjd med detta UV filter som jag använder som skydd för mitt objektiv!

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • mvectra22 2012-09-29

  uv filter 58mm bra skydd för kameran

  Prisvärt uv filter /damskydd för ditt objectiv känns tryckt att ha det på objectiv för det skyddar ju glaset från repor,mm

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Andersson UV-filter används för att ta bort ultraviolett strålning (UV-strålning) och skydda din lins. Reduceringen av UV-strålning ger renare färger på dina foton och tar bort dis-effekten som du kan uppleva vid landskapsfotografering. Utöver förbättrad bildkvalitet ger Andersson UV-filter ett riktigt bra skydd till ditt objektiv. Filtret skyddar din dyrbara optik mot repor, stötar, smuts och förhindrar slitage på det yttre linselementet.

Andersson UV-filter har en tunn design för att enkelt passa på din optik utan att störa balansen i objektivet. Filtret har en behandlad yta för att motverka reflektioner som kan leda till s.k ghosting.

UV-filtret har en helt neutral färgton.

Diameter: 58 mm.

Andersson Andersson Pro MC UV filter 58mm Andersson UV-filter används för att ta bort ultraviolett strålning (UV-strålning) och skydda din lins. Reduceringen av UV-strålning ger renare färger på dina foton och tar bort dis-effekten som du kan uppleva vid landskapsfotografering. Utöver förbättrad bildkvalitet ger Andersson UV-filter ett riktigt bra skydd till ditt objektiv. Filtret skyddar din dyrbara optik mot repor, stötar, smuts och förhindrar slitage på det yttre linselementet. Andersson UV-filter har en tunn design för att enkelt passa på din optik utan att störa balansen i objektivet. Filtret har en behandlad yta för att motverka reflektioner som kan leda till s.k ghosting. UV-filtret har en helt neutral färgton. Diameter: 58 mm. Filter 4,5 6 199,0000 new True