Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

EF 24-105mm 1:4.0 L IS USM - Proffsobjektiv med ultraljudsmotor, bildstabilisator och L-optik

Canon EF 24-105mm 1:4.0 L IS USM WB

  Art.nr: 200454
 • 24 - 105 mm
 • f/4
 • Inbyggd bildstabilisator
 • Ultraljudsmotor
 • L-optik

Recensioner

Snittbetyg
(6 st)

 • Jabe2011 2016-02-12

  EF 24-105mm 1:4.0 L IS USM

  Det bästa objektiv jag haft, skärpan, byggkvalité, jag behöver egentligen bara detta objektiv för den fotografering jag bedriver, har haft foto som hobby i 50 år

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • yeahmalin 2015-03-11

  Bästa inköp

  Köpte den för ett par veckor sedan, jättebra objektiv! Lätt att ha med sig överallt. Är jättenöjd med den!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Hylinder 2014-08-30

  Suveränt allroundobjektiv

  En prisvärd zoom som gör vad den ska. Rejäl och skarp. Ihop med 5d så är det fantastiskt bra kombination.
  Jag för min del är helnöjd med denna.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Cherlindrea 2014-04-27

  Supernöjd!

  Ett underbart allroundobjektiv! Det enda jag behöver ha med mig till "vardags". Men funkar även jättebra för speciell fotografering. Ett utmärkt objektiv till min 5D mark III.
  Snabbt och smidigt köp och snabb leverans. Säkert och tryggt packeterat.
  Ett kanonköp!

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Elvis1 2014-04-25

  Ett perfekt Allround objektiv

  Om du bara vill ha ett objektiv i väskan så är detta ett mycket bra alternativ. Det tar klara och skarpa bilder med fina färger och bra Bokeh.

  Byggkvaliteten är väldigt bra, som L objektiven alltid är. AF-fokusen fungerar klockrent och är tyst och len. Bra vikt och skön att hålla i.

  Det ända negativa jag har att tillägga är att vid 24mm så blir det en del vinjettering. Men om man zoomar ut till 26mm så försvinner det.

  =Bra och prisvärt objekt som tar jätte fina bilder även i mörker.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Brännvidd 24-105 mm
Ljusstyrka f/ 4,0
Minsta bländare 22
Närgräns 0,5 cm
Fattning EF
Konstruktion 18 element, 13 grupper
Förstoringsgrad 0,20
Fokusering Auto, ultraljudsmotor
Filterdiameter 77 mm
Medföljande tillbehör Motljusskydd
Bredd 84,0 mm
Höjd 107,0 mm
Vikt 670 gram

Produktbeskrivning

Canon original 24 - 105 mm IS objektiv levereras i vit kartong och utan bruksanvisning. Optiken är densamma det som skiljer är kartongen och att ingen bruksanvisning medföljer. Produkten erbjuds för att kunna ge dig som kund ett så bra pris som möjligt.

För att se bruksanvisning kan du trycka här!

EF 24-105mm f/4L IS USM är ett objektiv i "L"-serien, som är Canons beteckning för objektiv med extra avancerade konstruktionsdetaljer som speciella linsmaterial och slipade asfäriska linser. Den höga bildkvaliteten motsvaras också av slitstark mekanisk uppbyggnad och tätningar mot damm och fukt.

Låg vikt
Trots det stora 4,3x zoomområdet väger EF 24-105 mm f/4L bara 670 gram.

Konstant maximal bländaröppning
Eftersom den maximala bländaröppningen är konstant över hela brännviddsområdet kan du använda full bländaröppning utan att slutartiden blir längre när du zoomar till längre brännvidder.

Bildstabilisator
EF 24-105mm f/4L IS USM har Canons bildstabilisator (IS) som gör det möjligt att använda 3 steg längre slutartid utan att risken för skakningsoskärpa ökar.

Super UD-glas och asfäriska linser
Objektivet har en lins av UD-glas (med ultralåg färgspridning) för extra hög korrektion av kromatisk aberration och asfäriska linser som korrigerar sfärisk aberration. Bilderna får hög upplösning, hög kontrast och rena konturer.

Autofokus
Autofokusen drivs av en mikro-USM (ultraljudsmotor) i objektivet. Denna motortyp har idealiska egenskaper för autofokus: högt vridmoment och snabba starter och stopp. Inställningen blir mycket noggrann och är dessutom praktiskt taget tyst. Du kan också korrigera skärpeinställningen manuellt utan att ställa om objektivets AF-omkopplare. Närgränsen är 0,45 meter över hela brännviddsområdet.

Super Spectra Coating
Canons avancerade antireflexbehandling Super Spectra Coating samverkar med speciellt utformade linsytor för att hindra ljusslöja och spökbilder. Det är särskilt viktigt i digitala kameror som annars kan drabbas av bildstörningar från reflexer i bildsensorn. Antireflexbehandlingen används också för att fintrimma objektivets neutrala färgåtergivning.

Snygg oskärpa utanför skärpedjupet
Den runda bländaröppningen skapar en jämn och vacker oskärpa i motivdelar utanför skärpedjupet.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Tamron SP 24-70MM F/2.8 Di VC USD
(0 st)
 • 24-70 mm brännvidd
 • Ljusstarkt
 • VC-teknik (bildstabilisering)

9 990:-

Canon Canon EF 24-105mm 1:4.0 L IS USM WB Canon original 24 - 105 mm IS objektiv levereras i vit kartong och utan bruksanvisning. Optiken är densamma det som skiljer är kartongen och att ingen bruksanvisning medföljer. Produkten erbjuds för att kunna ge dig som kund ett så bra pris som möjligt.För att se bruksanvisning kan du trycka här!EF 24-105mm f/4L IS USM är ett objektiv i "L"-serien, som är Canons beteckning för objektiv med extra avancerade konstruktionsdetaljer som speciella linsmaterial och slipade asfäriska linser. Den höga bildkvaliteten motsvaras också av slitstark mekanisk uppbyggnad och tätningar mot damm och fukt.Låg viktTrots det stora 4,3x zoomområdet väger EF 24-105 mm f/4L bara 670 gram.Konstant maximal bländaröppningEftersom den maximala bländaröppningen är konstant över hela brännviddsområdet kan du använda full bländaröppning utan att slutartiden blir längre när du zoomar till längre brännvidder.BildstabilisatorEF 24-105mm f/4L IS USM har Canons bildstabilisator (IS) som gör det möjligt att använda 3 steg längre slutartid utan att risken för skakningsoskärpa ökar.Super UD-glas och asfäriska linserObjektivet har en lins av UD-glas (med ultralåg färgspridning) för extra hög korrektion av kromatisk aberration och asfäriska linser som korrigerar sfärisk aberration. Bilderna får hög upplösning, hög kontrast och rena konturer.AutofokusAutofokusen drivs av en mikro-USM (ultraljudsmotor) i objektivet. Denna motortyp har idealiska egenskaper för autofokus: högt vridmoment och snabba starter och stopp. Inställningen blir mycket noggrann och är dessutom praktiskt taget tyst. Du kan också korrigera skärpeinställningen manuellt utan att ställa om objektivets AF-omkopplare. Närgränsen är 0,45 meter över hela brännviddsområdet.Super Spectra CoatingCanons avancerade antireflexbehandling Super Spectra Coating samverkar med speciellt utformade linsytor för att hindra ljusslöja och spökbilder. Det är särskilt viktigt i digitala kameror som annars kan drabbas av bildstörningar från reflexer i bildsensorn. Antireflexbehandlingen används också för att fintrimma objektivets neutrala färgåtergivning.Snygg oskärpa utanför skärpedjupetDen runda bländaröppningen skapar en jämn och vacker oskärpa i motivdelar utanför skärpedjupet. Canon 5 6 7490,0000 new InStock
 1. Foto & Video
 2. Objektiv
 3. Canon