Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Mångsidigt och kompakt objektiv med bildstabilisator

Canon EF-S 18-135mm IS STM

  Art.nr: 173795
 • 18-135 mm
 • f/ 3.5 - 5.6
 • Bildstabilisator
 • Snabb autofokus
 • STM-teknik

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • Flexibel 2014-06-22

  Mycket nöjd

  Köpte först 18-200 mm zoom, men ändrade mig o ville ha ngt lättare o nya objektiv till min Eos 550D. Blev helt rätt, 18-135 mm räcker bra för mina behov. Både bilder o filmer blir bra - jag är helnöjd.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Luna 2014-04-19

  Fungerar jättebra

  Kanske inget jättenödvändigt objektiv som vardagsfotare men bra om man vill kunna zooma lite mer. Bra och snabb autofokus.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • LeifW 2013-08-09

  Utvärdering efter två månaders användande

  Har tidigare använt mig av det av tidningen "Foto" toppklassade objektivet Tamron 28-75XR Di 2,8. Men kände att jag ville ha något med större zoomomfång då jag skulle ut och resa. Ville heller inte ha med flera objektiv under resan utan bara ett i packningen. Så medveten om att stora zoomomfång och riligt pris alltid kompromissar med bildkvalite beslutade jag att trots detta investera i detta objektiv.

  Vet inte om jag råkat fått något extra lyckat exemplar, men skärpan är verkligen suveränt bra. Har tagit knivskarpa bilder under hela semester resan!! Och jämför jag med mitt Tamron objektiv så är detta skarpare, trots att de labbtester jag sett visat motsatsen. Nu är inget objektiv perfekt utan en kompromiss av massor av egenskaper och detta är inget undantag. I vidvinkelläget finns en del kromatisk abbertion samt en kraftig vinjetering. Vinjeteringen kan man ta bort i avancerade bildprogram efteråt om man vill. Kromatisk abbertion får man leva med, men den är sällan störande.

  Slutsats: Tycker man att zoomomfånget är viktigt så är jag tveksam på att det finns något bättre objektiv. Även om man jämför med fasta brännvidder är skärpan suveränt bra (gäller iallafall mitt exemplar). Vinjetteringen och kromatiska abbertionen är sällan störande. Även om man jämför med objektiv för över 10 000kr med stort zoomomfång så är detta riktigt bra. Med tanke på vad det kostar så är det toppklass.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Brännvidd 18-135 mm
Brännvidd motsvarande i 35 mm-format 29-216 mm
Ljusstyrka / bländare f/ 3,5 - 5,6
Minsta bländare 22
Närgräns 0,4 cm
Fattning Canon EF-S
Konstruktion Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Förstoringsgrad Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Fokusering Auto
Filterdiameter Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Medföljande tillbehör Linsskydd
Bredd 77,0 mm
Höjd 96,0 mm
Vikt 480 gram

Produktbeskrivning

Canon EF-S 18-135 IS STM är ett kompakt och mycket mångsidigt objektiv som levererar fin bild- och filmkvalitet. En brännvidd på 18-135 mm gör att du kan fotografera och filma en rad olika motiv på olika avstånd med ett och samma objektiv. 18 -135 mm motsvarar 29-216 mm objektiv på en fullformatskamera.

Som alltid får du en snabb och korrekt autofokus där manuell upphävning är möjlig utan att ändra fokusmetod. Numera tack vare Canons nya STM-teknik (stegmotor) kan du få jämn och tyst autofokus även vid filminspelning, detta gäller på kameror som är kompatibla med den tekniken. Utöver korrekt fokusering har objektivet en effektiv bildstabilisering för både stillbilder och filmer. Det möjliggör frihandsfotografering i svagt ljus utan blixt eller stativ.

EF-S-optiken är anpassat för Canons APS-C systemkameror.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Canon Canon EF-S 18-135mm IS STM 6097B005 Canon EF-S 18-135 IS STM är ett kompakt och mycket mångsidigt objektiv som levererar fin bild- och filmkvalitet. En brännvidd på 18-135 mm gör att du kan fotografera och filma en rad olika motiv på olika avstånd med ett och samma objektiv. 18 -135 mm motsvarar 29-216 mm objektiv på en fullformatskamera. Som alltid får du en snabb och korrekt autofokus där manuell upphävning är möjlig utan att ändra fokusmetod. Numera tack vare Canons nya STM-teknik (stegmotor) kan du få jämn och tyst autofokus även vid filminspelning, detta gäller på kameror som är kompatibla med den tekniken. Utöver korrekt fokusering har objektivet en effektiv bildstabilisering för både stillbilder och filmer. Det möjliggör frihandsfotografering i svagt ljus utan blixt eller stativ. EF-S-optiken är anpassat för Canons APS-C systemkameror. Canon 4,3 3 3990 SEK 3990 NewCondition Discontinued
 1. Foto & Video
 2. Objektiv
 3. Canon