Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Macro-objektiv med ultraljudsmotor!

Canon EF-S 60mm 1:2.8 MACRO USM

  Art.nr: 154980
 • 60 mm
 • f/2,8
 • Ultraljudsmotor
 • Macro-läge
3 990:-

Delbetala från 332:-/mån Info

 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Elkurr 2016-05-18

  Superbra till lågt pris

  Överkomligt pris och robust byggt. Med detta objektiv är det svårt att inte få underbara bilder, även det mest ordinära blir fantastiskt. Jag köpte detta pga priset för att kunna ta bilder på insekter och växter för skojs skull, men har nu efter en månad en hel drös med bilder som ska upp på väggen.

  Minus är att fokuseringen är väldigt långsam ibland och går man väldigt nära motivet har AF ibland väldigt svårt att hitta rätt och ger många gånger upp. Man får då fokusera manuellt och hjälpa till på traven tills AF hittar rätt, sedan är det inga problem.

  Nästa minus är såklart att ingen bildstsbilisering finns, men det vet man ju om när man köper det.

  Helt klart ett superobjektiv för hobbyfotografering och verkligen något att växa med!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Swinglish 2013-08-09

  Som jag har väntat mig.

  Väldigt bra objektiv.När jag använder makro är stativ ett måste. Synd det inte finns IS, men jag är väldigt nöjd ändå.Snabb fokus, skarpa bilder .

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • jordeqvinna 2013-07-21

  Macro

  Underbart roligt då man lärt sig fota! kan utnyttja denna högkvallitet:)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Nackaboo 2013-06-15

  Canon EF-S 60mm 1:2.8 MACRO USM

  Ett bra makroobjektiv som fyller sin funktion. Kan tycka att fokuseringsmotorn är lite långsam ibland. Kör ofta med manuell fokusering istället.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hej! Funkar detta objektiv till en Canon EOS 1100D kamera?

  Agnes417 2014-05-01
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Detta objektiv passar till EOS 1100D då båda har EF-S fattning. //Robin

   RobinJ 2014-09-08

Teknisk specifikation

Brännvidd 60 mm
Brännvidd motsvarande i 35 mm-format Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljusstyrka / bländare f/2,8
Minsta bländare 32
Närgräns 0,2 cm
Fattning Canon EF-S
Konstruktion Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Förstoringsgrad 1,00x
Fokusering Auto, ultraljudsmotor
Filterdiameter 52 mm
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bredd 73,0 mm
Höjd 69,8 mm
Vikt 335 gram

Produktbeskrivning

EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM är det första speciella närbildsobjektivet i serien EF-S. Det är ett lätt och lätthanterligt objektiv med snabb autofokus och suveräna möjligheter att fånga motiv på långa och korta avstånd.

Objektivet kan fokusera på mycket små motiv ned till samma storlek som bildsensorn (22,2 x 14,8 mm). Brännvidden 60 mm motsvarar cirka 96 mm på 24x36 mm och ger lämpliga arbetsavstånd ned till 20 cm från motivet. På de kortaste avstånden fångar objektivet detaljer som inte syns med enbart ögonen.

En miniatyrvärld
EF-S 60mm f/2.8 Macro USM är speciellt konstruerat för EOS kameror med fattning för EF-S objektiv. Det ger en snabb och lätt tillgång till en speciell motivvärld, särskilt för naturfotografer som kan fånga skönheten i de små detaljerna.

Stor maximal bländaröppning
Porträttfotografer kan utnyttja de stora bländaröppningarna för att frilägga huvudmotivet mot en oskarp bakgrund.

Låg vikt
EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM är också ett utmärkt lätt teleobjektiv för alla avstånd och därmed ett mångsidigt objektiv för resor och andra tillfällen när du vill arbeta med lätt utrustning. Autofokusen drivs av en praktiskt taget ljudlös ultraljudsmotor (USM) för snabb och exakt fokusering med ständig möjlighet till manuell korrigering.

Kvalitet
Canon har mer än 60 års erfarenhet av konstruktion och tillverkning av objektiv i toppklass. EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM ger hög upplösning över hela bildfältet, jämn ljusfördelning, briljant kontrast och balanserad färgåtergivning på alla fotograferingsavstånd.

Byggt för digitala kameror
Objektivet är specialkonstruerat för digitala kameror och har speciellt formade linsytor som hindrar inre reflexer mellan objektivet och bildsensorn. Canons avancerade antireflexbehandling Super Spectra Coating bidrar också till den höga kontrasten i bilderna. Som extra tillbehör finns också ett speciellt motljusskydd som skyddar objektivet mot ströljus.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Canon Canon EF-S 60mm 1:2.8 MACRO USM 0284B007 EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM är det första speciella närbildsobjektivet i serien EF-S. Det är ett lätt och lätthanterligt objektiv med snabb autofokus och suveräna möjligheter att fånga motiv på långa och korta avstånd. Objektivet kan fokusera på mycket små motiv ned till samma storlek som bildsensorn (22,2 x 14,8 mm). Brännvidden 60 mm motsvarar cirka 96 mm på 24x36 mm och ger lämpliga arbetsavstånd ned till 20 cm från motivet. På de kortaste avstånden fångar objektivet detaljer som inte syns med enbart ögonen. En miniatyrvärld EF-S 60mm f/2.8 Macro USM är speciellt konstruerat för EOS kameror med fattning för EF-S objektiv. Det ger en snabb och lätt tillgång till en speciell motivvärld, särskilt för naturfotografer som kan fånga skönheten i de små detaljerna. Stor maximal bländaröppning Porträttfotografer kan utnyttja de stora bländaröppningarna för att frilägga huvudmotivet mot en oskarp bakgrund. Låg vikt EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM är också ett utmärkt lätt teleobjektiv för alla avstånd och därmed ett mångsidigt objektiv för resor och andra tillfällen när du vill arbeta med lätt utrustning. Autofokusen drivs av en praktiskt taget ljudlös ultraljudsmotor (USM) för snabb och exakt fokusering med ständig möjlighet till manuell korrigering. Kvalitet Canon har mer än 60 års erfarenhet av konstruktion och tillverkning av objektiv i toppklass. EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM ger hög upplösning över hela bildfältet, jämn ljusfördelning, briljant kontrast och balanserad färgåtergivning på alla fotograferingsavstånd. Byggt för digitala kameror Objektivet är specialkonstruerat för digitala kameror och har speciellt formade linsytor som hindrar inre reflexer mellan objektivet och bildsensorn. Canons avancerade antireflexbehandling Super Spectra Coating bidrar också till den höga kontrasten i bilderna. Som extra tillbehör finns också ett speciellt motljusskydd som skyddar objektivet mot ströljus. Canon 4,5 4 3990 SEK 3990 NewCondition PreOrder
 1. Foto & Video
 2. Objektiv
 3. Canon