Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fast objektiv med UV-filter och rengöringskit

Nikon AF-S 35mm 1.8G DX + 52 mm

  Art.nr: 176187
 • 35 mm ƒ/1,8
 • Skyddande UV-filter
 • Rengöringskit med blåsborste och rengöringsgel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nikon AF-S 35mm 1.8G DX är ett fast objektiv för Nikon-kameror i DX-format med en stor bländare på ƒ/1,8 och passar bra för porträtt och makrofotografering. I detta värdepaket får du med ett passande UV-filter och ett rengöringskit för att hålla både objektiv och kamera rena från damm och smuts.

Nikon AF-S 35mm 1.8G DX

35 mm stort bländarobjektiv med högkvalitativ optik och kompakta mått utformat för användning tillsammans med Nikons kameror i DX-formatet. Med en största bländare på f/1,8 som ger en ljus sökarbild och möjlighet till bilder med mycket kort skärpedjup - det vill säga ett skarpt huvudmotiv med en suddig bakgrund, exempelvis porträtt och makrofotografering. Stor bländare är också idealisk för situationer med svagt ljus.
Objektivet ger hög upplösning och kontrast med tyst autofokus.

 • 35 mm stort bländarobjektiv i DX-formatet (motsvarande 35 mm: 52,5 mm)
 • Stor bländaröppning på f/1,8
 • Ultraljudsmotor som ger tyst och snabb autofokus.
 • Avancerad optisk design för fantastisk bildskärpa.
 • Kompakt och balanserad lätt design.
 • Två fokuslägen: M/A (autofokus med manuell prioritet) och M (manuell fokusering)

Andersson Pro MC UV filter 52mm

Andersson UV-filter används för att ta bort ultraviolett strålning (UV-strålning) och skydda din lins. Reduceringen av UV-strålning ger renare färger på dina foton och tar bort dis-effekten som du kan uppleva vid landskapsfotografering. Utöver förbättrad bildkvalitet ger Andersson UV-filter ett riktigt bra skydd till ditt objektiv. Filtret skyddar din dyrbara optik mot repor, stötar, smuts och förhindrar slitage på det yttre linselementet.

Andersson Photo Cleaning Kit 

Håll din skärm, kameralins, tangentbord, fjärrkontroll med mera rent från damm och smulor. Detta rengöringskit innehåller rengöringsgel för skärmar och linser, samt en mikrofiberduk att torka av med. Du får också en blåsborste som är perfekt för känslig elektronik som kameralinser och inuti elektriska apparater. Bomullspinnarna gör att du kan torka bort smuts i små utrymmen och mellanrum som annars är mycket svåråtkomliga.


Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Nikon Nikon AF-S 35mm 1.8G DX + 52 mm Nikon AF-S 35mm 1.8G DX är ett fast objektiv för Nikon-kameror i DX-format med en stor bländare på ƒ/1,8 och passar bra för porträtt och makrofotografering. I detta värdepaket får du med ett passande UV-filter och ett rengöringskit för att hålla både objektiv och kamera rena från damm och smuts. Nikon AF-S 35mm 1.8G DX 35 mm stort bländarobjektiv med högkvalitativ optik och kompakta mått utformat för användning tillsammans med Nikons kameror i DX-formatet. Med en största bländare på f/1,8 som ger en ljus sökarbild och möjlighet till bilder med mycket kort skärpedjup - det vill säga ett skarpt huvudmotiv med en suddig bakgrund, exempelvis porträtt och makrofotografering. Stor bländare är också idealisk för situationer med svagt ljus. Objektivet ger hög upplösning och kontrast med tyst autofokus. 35 mm stort bländarobjektiv i DX-formatet (motsvarande 35 mm: 52,5 mm)Stor bländaröppning på f/1,8Ultraljudsmotor som ger tyst och snabb autofokus.Avancerad optisk design för fantastisk bildskärpa.Kompakt och balanserad lätt design.Två fokuslägen: M/A (autofokus med manuell prioritet) och M (manuell fokusering) Andersson Pro MC UV filter 52mm Andersson UV-filter används för att ta bort ultraviolett strålning (UV-strålning) och skydda din lins. Reduceringen av UV-strålning ger renare färger på dina foton och tar bort dis-effekten som du kan uppleva vid landskapsfotografering. Utöver förbättrad bildkvalitet ger Andersson UV-filter ett riktigt bra skydd till ditt objektiv. Filtret skyddar din dyrbara optik mot repor, stötar, smuts och förhindrar slitage på det yttre linselementet. Andersson Photo Cleaning Kit  Håll din skärm, kameralins, tangentbord, fjärrkontroll med mera rent från damm och smulor. Detta rengöringskit innehåller rengöringsgel för skärmar och linser, samt en mikrofiberduk att torka av med. Du får också en blåsborste som är perfekt för känslig elektronik som kameralinser och inuti elektriska apparater. Bomullspinnarna gör att du kan torka bort smuts i små utrymmen och mellanrum som annars är mycket svåråtkomliga. Nikon-objektiv 4,8 5 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
 1. Foto
 2. Objektiv
 3. Nikon-objektiv