Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

40 mm Makroobjektiv med DX-fattning. Idealiskt för att komma riktigt nära inpå dina motiv med en stor maximal bländare på f/2,8 och avbildningsskala 1:1.

Nikons egen Silent Wave-motor ger en snabb och tyst autofokusering som gör att du kan ta närbilder utan att störa motivet. Den stora maximala bländaren gör att du kan välja ut motiv och skapa bilder med en behaglig bakgrundsoskärpa och hjälper till att producera skarpa bilder i svagt ljus.

Det här lätthanterliga objektivet är konstruerat för att fånga fina detaljer och producerar fantastiska närbilder men passar även utmärkt till porträtt och andra typer av fotografering.

- Macroobjektiv i DX-format med 40 mm brännvidd (motsvarighet för FX-format/35 mm: 60 mm).
- Stor bländaröppning på f/2,8.
- Avbildningsskalan 1:1 ger naturtrogna närbilder.
- Närgräns: 0,163 m.
- SWM (Silent Wave-motor) för exakt och tyst autofokus.
- Två fokuslägen: Med M/A (autofokus med manuell prioritet) kan du växla mellan autofokusering och manuell fokusering och M (manuell fokusering).
- Skydd och mjuk objektivväska ingår.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(10 st)
  • 50 mm
  • f/1,8
  • Nikon AF-S-fattning

2 190:-

Titta även på

Nikon Nikon AF-S DX 40mm Micro f/2.8G ED JAA638DA 40 mm Makroobjektiv med DX-fattning. Idealiskt för att komma riktigt nära inpå dina motiv med en stor maximal bländare på f/2,8 och avbildningsskala 1:1.Nikons egen Silent Wave-motor ger en snabb och tyst autofokusering som gör att du kan ta närbilder utan att störa motivet. Den stora maximala bländaren gör att du kan välja ut motiv och skapa bilder med en behaglig bakgrundsoskärpa och hjälper till att producera skarpa bilder i svagt ljus.Det här lätthanterliga objektivet är konstruerat för att fånga fina detaljer och producerar fantastiska närbilder men passar även utmärkt till porträtt och andra typer av fotografering.- Macroobjektiv i DX-format med 40 mm brännvidd (motsvarighet för FX-format/35 mm: 60 mm).- Stor bländaröppning på f/2,8.- Avbildningsskalan 1:1 ger naturtrogna närbilder.- Närgräns: 0,163 m.- SWM (Silent Wave-motor) för exakt och tyst autofokus.- Två fokuslägen: Med M/A (autofokus med manuell prioritet) kan du växla mellan autofokusering och manuell fokusering och M (manuell fokusering).- Skydd och mjuk objektivväska ingår. Nikon-objektiv 4,5 12 2790 SEK 2790 NewCondition InStock
  1. Foto
  2. Objektiv
  3. Nikon-objektiv