Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fast objektiv med UV-filter och rengöringskit

Nikon AF-S 35mm 1.8G DX + 52 mm

  Art.nr: 176187
 • 35 mm ƒ/1,8
 • Skyddande UV-filter
 • Rengöringskit med blåsborste och rengöringsgel
1 999:-

Delbetala från 167:-/mån Info

 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • 2016-07-25

  Kanon!!!

  Mycket bra objektiv till ett mycket bra pris. Tar kanonfina bilder.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • teapaz 2014-03-26

  Ett måste!

  Ett måste för alla som äger en systemkamera.
  Troligen det objektiv som används mest av mina objektiv, från porträtt till landskapsbilder.Tyvärr felfokuserade det när jag fick det, men det tog bara 4 dgr efter jag skickade den till Nikons service tills jag fick tillbaka det.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Peckasan 2014-01-29

  Otroligt ljusstarkt och snabbt objektiv

  Det finns inget bättre objektiv att använda inomhus i ljussvaga miljöer. AF är snabb, perfekt att ha när man fotar kalas och fest. Ingen kromatisk aberration över huvud taget.

  Funderar du på detta eller 50mm/1.8? Köp detta, det passar bäst på halvformat till inomhusfoto. Skulle tillochmed säga att det är det bästa du kan köpa. 50mm/1.8 är också bra, men lite för snäv vinkel så du får stå i hallen om du fotar i vardagsrummet. Inte med 35mm, det passar bäst.

  Kan inte rekommendera detta nog som ett komplement till tillexempel ett 18-105mm.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Chris90 2014-01-20

  Mycket prisvärt

  Ett objektiv som ger skarpa bilder och är ljusstarkt för en liten peng.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • fotografen2014 2014-01-12

  kanon för porträtt

  Fantastiskt ljusstarkt objektiv. Perfekt för porträtt och inomhus foto.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Jag har fått för mig att alla Nikon-objektiv passar alla Nikon-kameror; stämmer det? Jag har en Nikon D5100 och vill gärna ha detta objektiv (Nikon AF-S 35mm 1.8G DX) och vill gärna vara 100% säker på om den passar med min kamera.

  sary 2015-01-18
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Till stora delar så kan Nikonobjektiven passa nästintill alla Nikonkameror. Men beroende på vilken kamera man har, kan vissa av objektivens funktioner inte stödjas fullt ut. I fallet med din kamera, så kan du känna dig 100% trygg i att det kommer passa.

   SebastianNetOnNet 2015-02-04

Teknisk specifikation

Brännvidd 35 mm
Brännvidd motsvarande i 35 mm-format 52,5 mm
Ljusstyrka / bländare f/1,8
Minsta bländare 22
Närgräns 30,0 cm
Fattning Nikon
Konstruktion 8 element i 6 grupper (med en asfärisk lins)
Förstoringsgrad 1,50x
Fokusering Auto, manuell
Filterdiameter 52 mm
Medföljande tillbehör 52 mm främre objektivlock som knäpps fast LC-52, bakre objektivlock LF-1, motljusskydd med bajonettfattning HB-46, mjuk väska CL-0913
Bredd 52,5 mm
Höjd 70,0 mm
Vikt 200 gram

Produktbeskrivning

Nikon AF-S 35mm 1.8G DX är ett fast objektiv för Nikon-kameror i DX-format med en stor bländare på ƒ/1,8 och passar bra för porträtt och makrofotografering. I detta värdepaket får du med ett passande UV-filter och ett rengöringskit för att hålla både objektiv och kamera rena från damm och smuts.

Nikon AF-S 35mm 1.8G DX

35 mm stort bländarobjektiv med högkvalitativ optik och kompakta mått utformat för användning tillsammans med Nikons kameror i DX-formatet. Med en största bländare på f/1,8 som ger en ljus sökarbild och möjlighet till bilder med mycket kort skärpedjup - det vill säga ett skarpt huvudmotiv med en suddig bakgrund, exempelvis porträtt och makrofotografering. Stor bländare är också idealisk för situationer med svagt ljus.
Objektivet ger hög upplösning och kontrast med tyst autofokus.

 • 35 mm stort bländarobjektiv i DX-formatet (motsvarande 35 mm: 52,5 mm)
 • Stor bländaröppning på f/1,8
 • Ultraljudsmotor som ger tyst och snabb autofokus.
 • Avancerad optisk design för fantastisk bildskärpa.
 • Kompakt och balanserad lätt design.
 • Två fokuslägen: M/A (autofokus med manuell prioritet) och M (manuell fokusering)

Andersson Pro MC UV filter 52mm

Andersson UV-filter används för att ta bort ultraviolett strålning (UV-strålning) och skydda din lins. Reduceringen av UV-strålning ger renare färger på dina foton och tar bort dis-effekten som du kan uppleva vid landskapsfotografering. Utöver förbättrad bildkvalitet ger Andersson UV-filter ett riktigt bra skydd till ditt objektiv. Filtret skyddar din dyrbara optik mot repor, stötar, smuts och förhindrar slitage på det yttre linselementet.

Andersson Photo Cleaning Kit 

Håll din skärm, kameralins, tangentbord, fjärrkontroll med mera rent från damm och smulor. Detta rengöringskit innehåller rengöringsgel för skärmar och linser, samt en mikrofiberduk att torka av med. Du får också en blåsborste som är perfekt för känslig elektronik som kameralinser och inuti elektriska apparater. Bomullspinnarna gör att du kan torka bort smuts i små utrymmen och mellanrum som annars är mycket svåråtkomliga.


Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Nikon Nikon AF-S 35mm 1.8G DX + 52 mm Nikon AF-S 35mm 1.8G DX är ett fast objektiv för Nikon-kameror i DX-format med en stor bländare på ƒ/1,8 och passar bra för porträtt och makrofotografering. I detta värdepaket får du med ett passande UV-filter och ett rengöringskit för att hålla både objektiv och kamera rena från damm och smuts. Nikon AF-S 35mm 1.8G DX 35 mm stort bländarobjektiv med högkvalitativ optik och kompakta mått utformat för användning tillsammans med Nikons kameror i DX-formatet. Med en största bländare på f/1,8 som ger en ljus sökarbild och möjlighet till bilder med mycket kort skärpedjup - det vill säga ett skarpt huvudmotiv med en suddig bakgrund, exempelvis porträtt och makrofotografering. Stor bländare är också idealisk för situationer med svagt ljus. Objektivet ger hög upplösning och kontrast med tyst autofokus. 35 mm stort bländarobjektiv i DX-formatet (motsvarande 35 mm: 52,5 mm)Stor bländaröppning på f/1,8Ultraljudsmotor som ger tyst och snabb autofokus.Avancerad optisk design för fantastisk bildskärpa.Kompakt och balanserad lätt design.Två fokuslägen: M/A (autofokus med manuell prioritet) och M (manuell fokusering) Andersson Pro MC UV filter 52mm Andersson UV-filter används för att ta bort ultraviolett strålning (UV-strålning) och skydda din lins. Reduceringen av UV-strålning ger renare färger på dina foton och tar bort dis-effekten som du kan uppleva vid landskapsfotografering. Utöver förbättrad bildkvalitet ger Andersson UV-filter ett riktigt bra skydd till ditt objektiv. Filtret skyddar din dyrbara optik mot repor, stötar, smuts och förhindrar slitage på det yttre linselementet. Andersson Photo Cleaning Kit  Håll din skärm, kameralins, tangentbord, fjärrkontroll med mera rent från damm och smulor. Detta rengöringskit innehåller rengöringsgel för skärmar och linser, samt en mikrofiberduk att torka av med. Du får också en blåsborste som är perfekt för känslig elektronik som kameralinser och inuti elektriska apparater. Bomullspinnarna gör att du kan torka bort smuts i små utrymmen och mellanrum som annars är mycket svåråtkomliga. Nikon 4,8 5 1999 SEK 1999 NewCondition InStock
 1. Foto & Video
 2. Objektiv
 3. Nikon