Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Litet stativ för kompaktkameror

Andersson CAT 1.0

  Art.nr: 173738
 • Höjd: 21 cm
 • Ihopfällt: 15,5 cm
 • Får enkelt plats i väskan
 • Vikt 115 g
 • Klarar 0,8 kg
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Dimebag 2013-02-19

  Bra stativ till den lilla kompaktkameran!

  Bra och billig. Kan va lite ostabil beroende på hur stor kompaktkamera man har. Till min Nikon Coolpix funkar stativet bra.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Vet någon som har köpt denna, om det går att vinkla med kameran i stativet om man säger så? Och isåfall hur mycket går det att vinkla? Går det att vinkla såpass att jag kan visa vad jag gör på samma bord som kameran & stativet står på? Undrar också om detta stativet funkar till en lite större och lite tyngre kameror, som en kompakt systemkamera (i mitt fall en Nikon 1)? Tacksam för svar. :)

  Linneannie 2013-08-14
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Det går att vinkla upp och ner, rotera horisontellt samt sättas i landskaps och porträttläge (tyvärr inte steglöst, se min recension). Skulle inte rekommendera stativet för tyngre kameror.

   StefanT 2013-11-07

Produktbeskrivning

Andersson CAT 1.0 är ett litet och mycket smidigt stativ som är användbart för flera olika tillfällen. Ett stativ gör att du får bättre och mer stabila bilder samtidigt som du kan fotografera med längre slutartider. Det öppnar upp för en helt annan värld inom fotografering. Utöver bättre bildkvalitet ger Andersson CAT 1.0 dig även möjlighet att själv vara med i bilderna. Om din kamera har ett självutlösningsläge är det enkelt att använda stativet som hjälp för att få med alla i bilden.

Andersson CAT 1.0 är endast 15,5 cm i ihopfällt läge och väger bara 115 g vilket gör att stativet är otroligt enkelt att få med överallt. Med en fotograferingshöjd på 21 cm och kapacitet på 0.8 kg är Andersson CAT 1.0 ett användbart tillskott till din fotoutrustning.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Andersson CAT 1.1
(3 st)
 • Max höjd: 107 cm
 • Ihopfälld: 29 cm
 • Trevägs-huvud med 360 grader rörelse

199:-

Andersson Andersson CAT 1.0 Andersson CAT 1.0 är ett litet och mycket smidigt stativ som är användbart för flera olika tillfällen. Ett stativ gör att du får bättre och mer stabila bilder samtidigt som du kan fotografera med längre slutartider. Det öppnar upp för en helt annan värld inom fotografering. Utöver bättre bildkvalitet ger Andersson CAT 1.0 dig även möjlighet att själv vara med i bilderna. Om din kamera har ett självutlösningsläge är det enkelt att använda stativet som hjälp för att få med alla i bilden.Andersson CAT 1.0 är endast 15,5 cm i ihopfällt läge och väger bara 115 g vilket gör att stativet är otroligt enkelt att få med överallt. Med en fotograferingshöjd på 21 cm och kapacitet på 0.8 kg är Andersson CAT 1.0 ett användbart tillskott till din fotoutrustning. Stativ foto & video 4 1 39 SEK 39 NewCondition InStock
 1. Foto & Video
 2. Stativ
 3. Stativ foto & video