Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Litet stativ med metallben

Andersson CAT 1.1

  Art.nr: 173742
 • Max höjd: 107 cm
 • Ihopfälld: 29 cm
 • Trevägs-huvud med 360 grader rörelse
 • Vrid och lås-funktion
 • Ben i metall
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • Gud1 2014-07-21

  Billigt men inte helt bra.

  Det är egentligen ett rätt prisvärt enkelt stativ. Fästplattan som är vinklingsbar är dock mycket instabil i själva vinklingsdelen. Jag löste detta med snabblim och valde då att inte kunna vrida så kameran blir liggande, fungerar mer ok då.

  Eller
  Avbryt
 • StefanT 2013-11-07

  Gör vad det ska (nästan)

  Har precis skaffat en Nokia 1020 med kameragrepp och ville ha något som lätt går ner i väskan och kan konkas runt överallt. Världens mest portabla rigg = Check!

  Problemet: Kamerafästet är snett! Står stativet på plan mark så ska även kameran kunna göra det. Som det är nu så lutar den med 10-15'. Lätt fixat genom att klämma in ett av tjejens hårband bredvid skruvfästet (eller dra in ett av benen lite grann) men det drar ner betyget.

  I övrigt håller konstruktionen måttet. Hade velat se ett fäste som gick att plocka av, vilket inte borde dra ner vinstmarginalen nämnvärt (vilket dock inte är hela världen då stativet i sig är så lätt).

  Eller
  Avbryt
  • StefanT2 2013-11-10

   Uppdatering

   Ena benet lossnade efter en dags varsam användning. KÖP EJ.

 • Nowodvor 2013-07-25

  Bra resestativ

  Ett hyfsat bra stativ för pengarna.
  Tar lite plats och är lätt att ta med sig. Riktigt bra mekanism, men lite smolk i bägaren att stativet inte orkar bära upp min 550gr kamera (Canon PowerShot SX50) - kameran tynger ner åt vänster så att bilderna inte blir diagonala.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Tikana 2013-07-08
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • 390gram

   Nowodvor 2013-07-25
  • 381 gram vill min köksvåg få det till. En riktigt lättviktare :)

   StefanT 2013-11-07
 • linusS 2013-02-13
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Nej, det tror jag inte. Jag har en Canon PowerShot SX50 som väger ca 550gr och den tynger ner åt vänster så att bilderna inte blir diagonala.

   Nowodvor 2013-07-25

Produktbeskrivning

Andersson CAT 1.1 är ett litet, smidigt och mångsidigt stativ som är perfekt för resan eller när du inte får plats med ett större stativ. Du kan fotografera med variation eftersom stativet kan stå i två lägen, 28 cm och 107 cm. Andersson CAT 1.1 har ett handtag så att du på ett smidigt sätt ska kunna följa händelser. Stativet har även 360 grader rörelse vilket är mycket användbart när du ska spela in videofilmer. Dessutom finns det stora reglage som är lätta att använda, även om du har handskar på.

Andersson CAT 1.1 är stabil på alla ytor eftersom det har ben i metall och smarta gummifötter som motverkar friktion. Stativet har även enkel montering med s.k "vrid och lås"-funktion som gör det enkelt att gå mellan olika fotohöjder.
Andersson CAT 1.1 är ett litet, mångsidigt och mycket prisvärt stativ!

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Andersson CAT 1.2
(29 st)
 • Max höjd: 151 cm
 • Ihopfälld: 58,5 cm
 • Trevägs-huvud

299:-

Andersson Andersson CAT 1.1 Andersson CAT 1.1 är ett litet, smidigt och mångsidigt stativ som är perfekt för resan eller när du inte får plats med ett större stativ. Du kan fotografera med variation eftersom stativet kan stå i två lägen, 28 cm och 107 cm. Andersson CAT 1.1 har ett handtag så att du på ett smidigt sätt ska kunna följa händelser. Stativet har även 360 grader rörelse vilket är mycket användbart när du ska spela in videofilmer. Dessutom finns det stora reglage som är lätta att använda, även om du har handskar på.Andersson CAT 1.1 är stabil på alla ytor eftersom det har ben i metall och smarta gummifötter som motverkar friktion. Stativet har även enkel montering med s.k "vrid och lås"-funktion som gör det enkelt att gå mellan olika fotohöjder.Andersson CAT 1.1 är ett litet, mångsidigt och mycket prisvärt stativ! Stativ foto & video 2,7 3 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Foto & Video
 2. Stativ
 3. Stativ foto & video