Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stabilt och mångsidigt stativ med flertal funktioner

Andersson CAT 2.0

  Art.nr: 173746
 • Max höjd: 142 cm
 • Ihopfälld: 22,5 cm
 • Ben i metall
 • Kulled
 • Vattenpass
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(11 st)

 • Elkurr 2016-05-18

  Både robust och vingligt

  Stativet känns väldigt gediget och knäppningarna vid förlängningsdelarna känns rejäla. Tassarna är gummiklädda och greppar underlaget väl. Väldigt lätt och är därmed enkelt att ha med överallt, speciellt eftersom en väska medföljer.

  Minus är att det känns lite vingligt. Stativet har ännu inte vält för mig utan står stadigt, men känslan är att det inte är så stabilt. Benen är väldigt smala.

  Jag tycker absolut inte att vingligheten ska avskräcka någon för kvalitén till det här priset är oslagbart! Vill man fota i storm, som vissa skriver, så ska man välja något riktigt tungt och det är befängt att köpa ett lättviktsstativ för att sedan klaga på just den egenskapen.

  Summering: Perfekt stativ att ha med sig överallt och "för säkerhets skull". Tar knappt någon plats och väger ingenting. Står stadigt trots den rangliga känslan.
  Köp!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Tahhec 2015-08-28

  Ett vettigt stativ till bra pis.

  Jag är en glad amatör och detta är mitt första egna stativ. Jag har använt det på allvar för första gången under min resa till Island. Jag var där under två veckor och det blåste stundtals storm, men stativet stod stadigt ändå. Jag har en Casnan EOS m, så det är väl inte den största eller tyngsta kameran i världen. Jag är i helhet väldigt nöjd med stativet.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Sille 2015-08-14
  Topp 250 skribent

  Absolut "NEJ!"

  Tjena, läs det här:

  Ser att många andra recensenter skrivit att stativet är stadigt.
  Vad säger folk egentligen? Stadigt?! Det här??!! Jag undrar vad i friden man har haft att jämföra med då jag själv tycker raka motsatsen.

  Jag är inte alls nöjd med denna produkt!
  Det mest positiva med det här Anderson CAT 2.0 stativet är väskan man fick på köpet.
  Faktum är att jag är livrädd för blotta tanken av att sätta kameran på det här skräpet utan att först begrava hela saken i sandpåsar.
  Tror inte ens jag skulle vilja montera en stöttålig action-cam på den här osmakligt rangliga samlingen av plast och aluminium-rör.

  Väldigt besviken.
  Väldigt synd.
  Tyvärr! Det här tar emot eftersom att jag alltid vill rekommendera Net on Net och deras varor på grund av att jag verkligen gillar sidan -men det här är en av de få produkter jag verkligen inte kan säga ett enda gott ord om...

  Huvva! Sanningen ska väl ändå fram antar jag.

  Har, tursamt nog, andra stativ också.
  (Av självklar anledning kan jag inte nämna andra nätbutiker vid namn och hänvisa dit, här på net on nets hemsida. Det står tydligt i villkoren för att få publicera en recension. Vet inte om jag ens får nämna namnet på produkten heller så jag tar det säkra före det osäkra.)

  Det finns ett annat stativ som jag köpt på annan nät-butik för 299 kronor som är i en helt annan klass!
  Stativet har en riktig panoreringsarm , ett smidigare hotshoe-fäste och leder på fötterna. På precis alla håll och kanter är det MINST tre-dubbelt så stadigt och tredubbelt så bra som det här Andersson stativet.

  Tro mig när jag säger att jag INTE rekommenderar detta Andersson stativ, för jag har åtminstone erfarenhet att kunna jämföra med annat -som är både mycket billigare och mycket bättre.
  Jag hade nästan kunnat få två sådana stativ till priset av detta.
  Det blir att skicka efter ett sånt nu istället.
  Helt annan klass.
  -Tyvärr. Men det här åker nog i soporna..

  Eller
  Avbryt
  • nikond7200 2015-12-26

   Hej Såg detta inlägg nyfiken på vart du köpte ditt stativ, jag använder en nikon D7200 så behöver ett stativ som man vågar att ställa kameran på!

 • belone 2014-07-22

  Stabilt men ändå smidigt

  Stativet känns stabilt och rejält. Bra att man kan hänga något tungt i kroken för att förankra stativet ännu bättre, t.ex. vid blåst. Stativets fodral har tillräckligt lång axelrem för att kunna bäras bekvämt - men stativet är också tillräckligt litet för att kunna stuvas ner i sidofickan på en LowePro-ryggsäck. Smidigt!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • pyhys 2014-03-04

  Stabilt stativ till bra pris

  Jag blev positivt överraskad av detta stativ. Ger ett gediget intryck. Inga problem att bära upp en Canon EOS 1100D.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Teronas 2015-11-23
  Eller
  Avbryt

Produktbeskrivning

Andersson CAT 2.0 är ett mycket stabilt och stadigt stativ med fin kvalitet i både funktioner och material. Stativets ben är i metall och försedda med gummifötter som ger dig säkerhet på alla underlag.
Med Andersson CAT 2.0 kan du fotografera med stor variation. Detta tack vare de fritt anpassningbara benen som enkelt kan justeras till exakt den höjd eller vinkel du är ute efter. Stativet erbjuder verkligen utlopp för kreativitet eftersom det har en kulled som kan anpassas fritt, samtidigt som du kan välja att vända på fästet och fotografera underifrån eller i supermakro.
Utöver smarta funktioner är stativet mycket användarvänligt. Med det inbyggda vattenpasset är det enkelt att se om stativet står rakt och med bra reglage är det lätt att använda även med handskar på.

Specifikationer:
Max höjd: 142 cm
Minsta höjd: 22,5 cm
Max vikt: 3 kg
Längd som nedmonterad: 55 cm
Stativets vikt: 1,15 kg
Kulled: Ja
Motviktskrok: Ja

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Andersson CAT 3.0
(1 st)
 • Max höjd: 137 cm
 • Ihopfälld: 30 cm
 • Smidigt på resan

499:-

Andersson Andersson CAT 2.0 Andersson CAT 2.0 är ett mycket stabilt och stadigt stativ med fin kvalitet i både funktioner och material. Stativets ben är i metall och försedda med gummifötter som ger dig säkerhet på alla underlag.Med Andersson CAT 2.0 kan du fotografera med stor variation. Detta tack vare de fritt anpassningbara benen som enkelt kan justeras till exakt den höjd eller vinkel du är ute efter. Stativet erbjuder verkligen utlopp för kreativitet eftersom det har en kulled som kan anpassas fritt, samtidigt som du kan välja att vända på fästet och fotografera underifrån eller i supermakro.Utöver smarta funktioner är stativet mycket användarvänligt. Med det inbyggda vattenpasset är det enkelt att se om stativet står rakt och med bra reglage är det lätt att använda även med handskar på.Specifikationer:Max höjd: 142 cmMinsta höjd: 22,5 cmMax vikt: 3 kgLängd som nedmonterad: 55 cmStativets vikt: 1,15 kgKulled: JaMotviktskrok: Ja Stativ foto & video 4,2 11 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Foto & Video
 2. Stativ
 3. Stativ foto & video