Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stabilt stativ med innovativa funktioner!

Velbon ULTRA MAX i L

  Art.nr: 186526
Med den förstklassiga kvaliteten av Ultra Serien kan du vara helt säker på att ditt stativ står stabilt och inte tappar balans beroende på hur långt du dragit ut benen.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Andersson Cleaning Kit
(12 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • BOLL7708 2014-06-11

  Jättebra för resan eller ryggsäcken!

  Har fyra stycken Velbon-stativ nu, det här var senaste inköpet för jag behövde något lite mindre och lättare. Det blir ju inte lika stabilt utan centrumstagen MEN det väger nästan inget och tar ingen plats alls! Får plats t.o.m. i en av mina små ryggsäckar!

  Det kan vara lurigt att få det att stå rakt ifall man inte är noga med längden på benen, hade definitivt behövts ett vattenpass på stativhuvudet med tanke på det här, det som drar ner användbarheten.

  Annars så är det mitt mest flexibla stativ då man kan fälla ut benen nästan horizontellt om man drar på ett par spärrar, och man kan skruva isär mittpelaren och montera den upp&ner! Helt galet, haha.

  Helt klart mitt nya favoritstativ, har haft det i snart en månad, får se hur lång tid det tar för mig att göra sönder det :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • hej har köpt ut av er en Nikon D3200 18-55VR+55-200VR passar denna stativ till den ?? dvs: Velbon ULTRA MAX i L | Art.nr: 186526

  AlexCapris11 2014-10-27
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Denna kommer passa den kameran utmärkt!

   SebastianNetOnNet 2014-11-30

Produktbeskrivning

Stabilt stativ med innovativa funktioner!

Stark, solid och snygg. Med ett patenterad ben system håller detta stativ hög standard trots sitt kompakta och behagliga utformning.

Det är välkänt att svaga punkter i benen på ett stativ är anledningen till obalans. Med den förstklassigakvaliteten av Ultra Serien kan du vara helt säker på att ditt stativ står stabilt och inte tappar balans beroende på hur långt du dragit ut benen. Tack vare denna design har stativet rörlig ben med en nyskapande Velbon mekanism som gör det möjligt att justera och låsa benen snabbt och effektivt, så att du inte missar något tillfälle när du ute och fotograferar. Benen är tjocka och robusta men är inte iväg när stativet är ihopfällt.

Teknisk information

 • Max vikt: 2 kg
 • Max höjd: 152,5
 • Minsta höjd: 16,5 cm
 • Längd ihopfälld: 36 cm
 • Vikt: 990 g
 • Diameter, Ben: 2,1 cm
 • Panorama huvud PHD-31Q ingår
 • Material av aluminium

 

Komplettera ditt köp

Andersson Cleaning Kit
(12 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

Velbon Velbon ULTRA MAX i L ULTRA MAXi L Stabilt stativ med innovativa funktioner! Stark, solid och snygg. Med ett patenterad ben system håller detta stativ hög standard trots sitt kompakta och behagliga utformning. Det är välkänt att svaga punkter i benen på ett stativ är anledningen till obalans. Med den förstklassigakvaliteten av Ultra Serien kan du vara helt säker på att ditt stativ står stabilt och inte tappar balans beroende på hur långt du dragit ut benen. Tack vare denna design har stativet rörlig ben med en nyskapande Velbon mekanism som gör det möjligt att justera och låsa benen snabbt och effektivt, så att du inte missar något tillfälle när du ute och fotograferar. Benen är tjocka och robusta men är inte iväg när stativet är ihopfällt. Teknisk information Max vikt: 2 kg Max höjd: 152,5 Minsta höjd: 16,5 cm Längd ihopfälld: 36 cm Vikt: 990 g Diameter, Ben: 2,1 cm Panorama huvud PHD-31Q ingår Material av aluminium   Stativ foto & video 4 1 990 SEK 990 NewCondition Discontinued
 1. Foto & Video
 2. Stativ
 3. Stativ foto & video