Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Superkompakt och smidigt ministativ!

Joby Gorillapod Micro 250

  Art.nr: 186528
Ett litet och smidigt ministativ som du alltid kan bära med dig så att du får snygga och perfekta bilder med din kompaktkamera.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Andersson Cleaning Kit
(8 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

Recensioner

Snittbetyg
(1 st)

 • HPuser 2013-08-09

  Litet och smidigt stativ

  Fungerar utmärkt ihop med en kompaktkamera.
  Så litet att det alltid kan sitta på.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Superkompakt och smidigt ministativ!

Gorillapod Micro 250 är ett superkompakt ministativ för kompaktkameror upp till 250 g. Kan med fördel sitta monterat på kameran i hopfällt läge för att snabbt och enkelt kunna fällas ut vid behov. Metallben med gummklädda fötter ger stabil och säker placering på de flesta underlag. Den inbyggda leden har 36° rörelse för att snabbt och enkelt ge kameran rätt position.

Teknisk information

 • Avsedd för kompakt kameror
 • Max belastning: 250 g
 • Storlek: 19 x 16 x 67 mm
 • Vikt: 26 g
 • Kamerafäste: Standard 1/4" stativgänga
 • Material: Zink- och aluminiumlegering med plastöverdrag och silikonfötter.

Komplettera ditt köp

Andersson Cleaning Kit
(8 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

Joby Joby Gorillapod Micro 250 Superkompakt och smidigt ministativ! Gorillapod Micro 250 är ett superkompakt ministativ för kompaktkameror upp till 250 g. Kan med fördel sitta monterat på kameran i hopfällt läge för att snabbt och enkelt kunna fällas ut vid behov. Metallben med gummklädda fötter ger stabil och säker placering på de flesta underlag. Den inbyggda leden har 36° rörelse för att snabbt och enkelt ge kameran rätt position. Teknisk information Avsedd för kompakt kameror Max belastning: 250 g Storlek: 19 x 16 x 67 mm Vikt: 26 g Kamerafäste: Standard 1/4" stativgänga Material: Zink- och aluminiumlegering med plastöverdrag och silikonfötter. Stativ mini 5 1 99,0000 new Discontinued
 1. Foto & Video
 2. Stativ
 3. Stativ mini