Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Liten och lätt systemkamera med Full HD-video

Canon EOS 100D + 18-55 IS STM

  Art.nr: 186444
 • 18-55 mm-objektiv med bildstabilisering
 • 3-tums pekskärm
 • Kompakt design
 • Många kreativa lägen
 • Full HD-video

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Canon EOS 100D är en mycket liten och lätt systemkamera som kommer med ett 18-55 mm-objektiv med bildstabilisering. Kameran lyckas behålla utmärkt prestanda trots den kompakta designen och är fylld av avancerade funktioner. 100D är bland annat utrustad med en kraftfull APS-C CMOS-sensor som ser till att du får ett kvalitativt material, även om du skulle befinna dig i en miljö med dåliga ljusförhållanden. Man kan kort och gott säga att 100D är en mycket kompakt systemkamera med mycket bra bildkvalitet och prestanda. 

Sensor

I EOS 100D sitter en ny 18 megapixels APS-C hybrid-CMOS AF II-sensor, som arbetar tillsammans med en mycket snabb bildprocessor. När dessa två komponenter får göra sitt jobb kommer du att kunna ta enastående bilder utan bildbrus och utan oskärpa. 100D:s nya sensor använder sig även utav av något som kallas för fasförskjutningspixlar som är spridda på 80% av sensorns bildyta. Detta gör att du kommer få en högre autofokushastighet och bildkvaliteten ökar, speciellt i filminspelnings läget (Full HD).

Sekvenstagning

100D har ett sekvenstagnings-läge som klarar av att ta 4 bilder per sekund. Detta förenklar ditt fotograferande väldigt mycket då du har möjlighet att ta högkvalitativa bilder på inte bara stillastående motiv utan även på motiv som rör sig i hög hastighet.

Kompakt design

Canon har lagt ner mycket tid på att utveckla 100D design och försökt göra den så kompakt som möjligt. Detta har de gjort för att det ska vara så enkelt och bekvämt som möjligt att ta med sig sin kamera på till exempel semestern eller ut i skog och mark. Måtten på kameran är 116,8 x 90,7 x 69,4 mm och den väger endast 407 gram.

Canon EOS 100D - kompakt design

ClearView II-pekskärm

100D är utrustad med en stor och skarp 3-tums ClearView II-pekskärm. Skärmen gör det enkelt för dig att justera och ändra inställningar, och självklart kan du snabbt och enkelt granska dina bilder direkt efter att de är tagna. 

Kreativa lägen

 Det är många i början som är lite osäkra på sitt fotograferande, det har Canon försökt att motverka genom att ge 100D ett gäng med olika kreativa lägen, som är riktigt enkla att använda. Med dessa lägen har du möjlighet att ta högkvalitativa bilder med roliga och kreativa effekter, när dessa sedan är behärskade är det bara att fortsätta fotografera och forsätta att utvecklas.

Full HD-video

Till sist kan det vara värt att nämna att 100D kan spela in filmer i Full HD-format med utmärkt kvalitet. Detta är möjligt tack vare kamerans snabba bildprocessor och dess sensor. 100D klarar även av att kontinuerligt justera fokusen så dina videoklipp alltid har en skarp och klar skärpa. 

Vad innehåller kartongen?

 • Canon EOS 100D
 • Objektiv 18-55 mm f/3,5 - 5,6 IS STM
 • Uppladdningsbart batteri
 • Batteriladdare med nätkabel
 • USB-kabel
 • Kamerarem
 • Programvara på CD-skivor
Innehåll till Canon EOS 100D medföljande tillbehör
Canon Canon EOS 100D + 18-55 IS STM 8576B024 Canon EOS 100D är en mycket liten och lätt systemkamera som kommer med ett 18-55 mm-objektiv med bildstabilisering. Kameran lyckas behålla utmärkt prestanda trots den kompakta designen och är fylld av avancerade funktioner. 100D är bland annat utrustad med en kraftfull APS-C CMOS-sensor som ser till att du får ett kvalitativt material, även om du skulle befinna dig i en miljö med dåliga ljusförhållanden. Man kan kort och gott säga att 100D är en mycket kompakt systemkamera med mycket bra bildkvalitet och prestanda.  SensorI EOS 100D sitter en ny 18 megapixels APS-C hybrid-CMOS AF II-sensor, som arbetar tillsammans med en mycket snabb bildprocessor. När dessa två komponenter får göra sitt jobb kommer du att kunna ta enastående bilder utan bildbrus och utan oskärpa. 100D:s nya sensor använder sig även utav av något som kallas för fasförskjutningspixlar som är spridda på 80% av sensorns bildyta. Detta gör att du kommer få en högre autofokushastighet och bildkvaliteten ökar, speciellt i filminspelnings läget (Full HD).Sekvenstagning100D har ett sekvenstagnings-läge som klarar av att ta 4 bilder per sekund. Detta förenklar ditt fotograferande väldigt mycket då du har möjlighet att ta högkvalitativa bilder på inte bara stillastående motiv utan även på motiv som rör sig i hög hastighet.Kompakt designCanon har lagt ner mycket tid på att utveckla 100D design och försökt göra den så kompakt som möjligt. Detta har de gjort för att det ska vara så enkelt och bekvämt som möjligt att ta med sig sin kamera på till exempel semestern eller ut i skog och mark. Måtten på kameran är 116,8 x 90,7 x 69,4 mm och den väger endast 407 gram. ClearView II-pekskärm100D är utrustad med en stor och skarp 3-tums ClearView II-pekskärm. Skärmen gör det enkelt för dig att justera och ändra inställningar, och självklart kan du snabbt och enkelt granska dina bilder direkt efter att de är tagna. Kreativa lägen Det är många i början som är lite osäkra på sitt fotograferande, det har Canon försökt att motverka genom att ge 100D ett gäng med olika kreativa lägen, som är riktigt enkla att använda. Med dessa lägen har du möjlighet att ta högkvalitativa bilder med roliga och kreativa effekter, när dessa sedan är behärskade är det bara att fortsätta fotografera och forsätta att utvecklas.Full HD-videoTill sist kan det vara värt att nämna att 100D kan spela in filmer i Full HD-format med utmärkt kvalitet. Detta är möjligt tack vare kamerans snabba bildprocessor och dess sensor. 100D klarar även av att kontinuerligt justera fokusen så dina videoklipp alltid har en skarp och klar skärpa. Vad innehåller kartongen? Canon EOS 100DObjektiv 18-55 mm f/3,5 - 5,6 IS STMUppladdningsbart batteriBatteriladdare med nätkabelUSB-kabelKameraremProgramvara på CD-skivor Systemkamera 4,7 6 4290 SEK 4290 NewCondition Discontinued
 1. Foto
 2. Systemkamera