Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Lättanvänd systemkamera med allt-i-ett-objektiv

Canon EOS 1200D 18-135 IS

  Art.nr: 203676
  • 18 megapixlar
  • 3-tums LCD-skärm
  • Full HD-videoinspelning
  • Apple EOS Companion
  • 18-135 IS-objektiv

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fånga känslan i ögonblicket med en Canon EOS 1200D digital systemkamera som är lätt att använda och ger resultat som du kommer att älska. 

Foton som gör dig stolt

Fotografera och filma med speciell kvalitet och karaktär. 18-megapixelsbilder från EOS 1200D är enormt detaljrika och är tillräckligt stora för att skrivas ut i storlekar på upp till A2+. Filmerna har en professionell framtoning och känsla och ser fantastiska ut när de spelas upp på din HDTV.

Fånga händelser även när det blir mörkt

När det börjar skymma förstärks EOS 1200D:s känslighet för ljus så att dina bilder blir skarpa och du kan minska behovet av blixt. Genom att använda det omgivande ljuset när du fotograferar kan du fånga stämningen i en händelse och samtidigt bevara de där ovärderliga ögonblicken och naturliga uttrycken.

Lätt att använda för alla motiv

När du komponerar ett foto med EOS 1200D analyserar kameran motivet avseende ljusstyrka och färg, och söker efter rörelser och ansikten. Den här informationen används för att ställa in de mest lämpliga inställningarna för motivet, oavsett om det är ett detaljrikt landskap eller snabba händelser. 

Upptäck digital systemfotografering med appen EOS Companion

Använd appen EOS Companion för att utforska funktioner och kontroller hos din Canon EOS 1200D och lära dig mer om hur olika objektiv kan ge nya kreativa alternativ och fånga olika motiv. Interaktiva självstudiekurser och uppgifter kommer att ge inspiration och hjälpa dig att utveckla dina kunskaper.

Canon EOS Companion

Ergonomisk design som du kommer att älska att använda

En optisk sökare som gör att du kan komponera och förutse din bild, så att du alltid är redo att fånga känslan i ögonblicket. Användarvänliga, instinktiva kontroller och en stor 7,5 cm (3 tum) LCD-skärm för bildvisning gör EOS 1200D till ett rent nöje att använda.

Ge uttryck för din kreativa sida

Framhäv huvudmotivet i ett foto genom att isolera det mot en mjuk, oskarp bakgrund – en effekt som är typisk för digital systemfotografering. Använd ett av fem kreativa filter för att ge ditt foto en personlig prägel, inklusive Grynig svartvit till Leksakskamera och Fisheye-effekt.

Behåll fokus

Få motiven att behålla sin skärpa genom att placera dem under ett av Canon EOS 1200Ds nio fokuseringspunkter. Dessa är utspridda i sökaren så att du kan placera motivet antingen i mitten av skärmen eller utanför bildrutans mitt, vilket gör kompositionen mer intressant.

Se världen med andra ögon

Ändra din synvinkel och fånga olika motiv i takt med att dina kunskaper om fotografering utvecklas, med innovativa Canon EF- och EF-S-objektiv. Kom närmare motivet med ett teleobjektiv, eller få med mer av motivet med ett vidvinkelobjektiv.

Canon Canon EOS 1200D 18-135 IS 9127B038 Fånga känslan i ögonblicket med en Canon EOS 1200D digital systemkamera som är lätt att använda och ger resultat som du kommer att älska. Foton som gör dig stoltFotografera och filma med speciell kvalitet och karaktär. 18-megapixelsbilder från EOS 1200D är enormt detaljrika och är tillräckligt stora för att skrivas ut i storlekar på upp till A2+. Filmerna har en professionell framtoning och känsla och ser fantastiska ut när de spelas upp på din HDTV.Fånga händelser även när det blir mörktNär det börjar skymma förstärks EOS 1200D:s känslighet för ljus så att dina bilder blir skarpa och du kan minska behovet av blixt. Genom att använda det omgivande ljuset när du fotograferar kan du fånga stämningen i en händelse och samtidigt bevara de där ovärderliga ögonblicken och naturliga uttrycken.Lätt att använda för alla motivNär du komponerar ett foto med EOS 1200D analyserar kameran motivet avseende ljusstyrka och färg, och söker efter rörelser och ansikten. Den här informationen används för att ställa in de mest lämpliga inställningarna för motivet, oavsett om det är ett detaljrikt landskap eller snabba händelser. Upptäck digital systemfotografering med appen EOS CompanionAnvänd appen EOS Companion för att utforska funktioner och kontroller hos din Canon EOS 1200D och lära dig mer om hur olika objektiv kan ge nya kreativa alternativ och fånga olika motiv. Interaktiva självstudiekurser och uppgifter kommer att ge inspiration och hjälpa dig att utveckla dina kunskaper.Ergonomisk design som du kommer att älska att användaEn optisk sökare som gör att du kan komponera och förutse din bild, så att du alltid är redo att fånga känslan i ögonblicket. Användarvänliga, instinktiva kontroller och en stor 7,5 cm (3 tum) LCD-skärm för bildvisning gör EOS 1200D till ett rent nöje att använda.Ge uttryck för din kreativa sidaFramhäv huvudmotivet i ett foto genom att isolera det mot en mjuk, oskarp bakgrund – en effekt som är typisk för digital systemfotografering. Använd ett av fem kreativa filter för att ge ditt foto en personlig prägel, inklusive Grynig svartvit till Leksakskamera och Fisheye-effekt.Behåll fokusFå motiven att behålla sin skärpa genom att placera dem under ett av Canon EOS 1200Ds nio fokuseringspunkter. Dessa är utspridda i sökaren så att du kan placera motivet antingen i mitten av skärmen eller utanför bildrutans mitt, vilket gör kompositionen mer intressant.Se världen med andra ögonÄndra din synvinkel och fånga olika motiv i takt med att dina kunskaper om fotografering utvecklas, med innovativa Canon EF- och EF-S-objektiv. Kom närmare motivet med ett teleobjektiv, eller få med mer av motivet med ett vidvinkelobjektiv. Systemkamera 3990 SEK 3990 NewCondition Discontinued
  1. Foto
  2. Systemkamera