Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Systemkamera med 18 megapixlar och snabb autofokus

Canon EOS 700D 18-55IS STM

  Art.nr: 186455
 • 18 megapixlar
 • APS-C CMOS-sensor
 • Snabb autofokus
 • Robust och tåligt ytterhölje
 • Full HD-video

Recensioner

Snittbetyg
(7 st)

 • Linka 2016-04-05

  Nöjd kund

  Tycker att denna kamera är perfekt för den som vet hur man skall ta en bra bild! Vill man förstärka zoom etc bör man köpa bra objektiv, toppen sanddisc etc.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Martin80 2016-02-03

  Prisvärd instegskamera

  Detta är min första kamera och är helnöjd! Prisvärd, känns gedigen och fantastisk kvalité. Kan varmt rekommendera denna för dig som är nybörjare men har mål att utveckla ditt fotande och köpa en mer avancerad kamera i framtiden. Objektivet som följer med är väldigt bra för filmande då STM motorn är väldigt tyst och ger schyssta bilder vid fotande. Dock känner man väl ganska snabbt att man vill ha ett till objektiv för att antingen zooma mer eller ett mer ljuskänslig variant.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Buddha 2015-09-21

  Bästa jag haft

  Detta är utan tvekan bästa kameran du kan få tag i runt denna prisklass.
  Lägg till användarvänlighet och möjlighet att anpassa kameran efter sig själv och vinklingsbar display med touch och man har den bästa kameran jag haft äran att arbeta med.
  För amatörer är den helt klart bästa alternativet i min mening.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • ObiWan 2014-12-25

  Nöjd

  Bra kamera som tar väldigt bra bilder.
  Är mycket nöjd med den vridbara pekskärmen.
  Kvalitetskänsla.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Rolis 2014-12-05

  Inte så dum kamera alls

  Detta är en riktigt kompetent kamera som, om den inte går sönder i morgon, kommer att vara med mej länge. Jag håller fortfarande på att lära mej den och dess egenskaper (ibland egenheter) men i stort är den felfri för sin klass. Det är en kamera för avancerade entusiaster och en sorts inkörsport till de mer avancerade kamerorna.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Bildsensor
Sensorstorlek 22,3 x 14,9 mm
Sensortyp CMOS
Upplösning bildsensor 18,0 megapixlar
Upplösning för stillbilder 5184x3456
Optik
Typ av objektiv EF/EF-S
Fattning EF-S
Brännvidd 18-55 mm
Brännvidd motsvarande i 35 mm-format 29-88 mm
Ljusstyrka f/ 3,5 - 5,6
Bildstabilisator Ja
Fokusering 9 Autofokuspunkter
Filterdiameter 58 mm
Fotografering
Optisk sökare Ja
Skärmstorlek 3,0 tum
Skärmteknik LCD
Bildskärmsupplösning Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljusmätning (1) Evaluerande ljusmätning (länkad till alla autofokuspunkter) (2) Partiell mätning vid centrum (cirka 9 % av sökaren) (3) Spotmätning (cirka 4 % i mitten av sökaren) (4) Centrumvägd genomsnittsmätning
Vitbalans Auto, Dagsljus, Skugga, Moln, Glödlampa, Lysrör, Blixt, Egen
Ljuskänslighet/ISO 100–12800 i hela steg
Slutartider 30-1/4000 sekunder
Exponering Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Exponeringskompensation +/-5 EV i 1/3
Självutlösare Ja
Tid självutlösare 2 s, 10 s
Sekvenstagning Ja
Hastighet sekvenstagning 5 bilder/ s
Ansiktsigenkänning Ja
Videoinspelning
Full HD videoupptagning Ja
Full HD bildhastighet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
HD videoupptagning Ja
HD bildhastighet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Autofokus i inspelningsläge Ja
Ljudupptagning Linjär PCM
Blixt
Inbyggd blixt Ja
Blixtsko Ja
Blixtinställningar blixt klar, höghastighetssynkronisering, blixtexponeringslås, blixtexponeringskompensation, blixt för minskning av röda ögon
Räckvidd 13 m
Lagring
Internminne 0 MB
Kompatibla minneskort SD, SDHC, SDXC, UHS-I
Kapacitet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Format
Bildfiler som stöds JPEG: fin, normal (enligt Exif 2.30)/Design rule for Camera File system (2.0), RAW: RAW (14 bitar, Canon original RAW 2:a utgåvan), Digital Print Order Format [DPOF] Version 1.1-kompatibelt
Videofiler som stöds MOV (film: H.264, ljud: linjär PCM, inspelningsnivån kan justeras manuellt av användaren)
Anslutningar
HDMI-utgångar 1 st
HDMI-typ Mini-HDMI
RCA-utgång Nej
S-videoutgång Nej
DV-utgång Nej
USB-utgång Ja
Mikrofoningång Ja
Hörlursuttag Nej
Direktutskrift, Pictbridge Ja
Dimensioner
Bredd 133,0 mm
Djup 100,0 mm
Höjd 79,0 mm
Vikt 580 gram
Övrigt
Batterityp Litiumjon
Uppladdningsbart batteri Ja
Operativsystem som stöds Windows XP, Vista, 7. Mac OS 10.3.9 eller senare
Menyspråk 25 språk Engelska, tyska, franska, nederländska, danska, portugisiska, finska, italienska, norska, svenska, spanska, grekiska, ryska, polska, tjeckiska, ungerska, rumänska, ukrainska, turkiska, arabiska, thailändska, förenklad kinesiska, traditionell kinesiska, koreanska och japanska
Bruksanvisning Ja, på CD-skiva
Medföljande tillbehör EOS 700D-kamerahus, Ögonmussla Ef, Skyddslock R-F-3, Bred rem EW-100DBIV, Batteriladdare LC-E8E, Nätkabel (E-typ), Batteri LP-E8, Batteriskydd, Gränssnittskabel IFC-130U, Användarhandbokssats, EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM, Objektivlock E-58II, Dammlock E
Medföljande programvara ImageBrowser EX, Digital Photo Professional

Produktbeskrivning

Canon EOS 700D är en kamera som kan fånga motiv med mycket bra bildkvalitet, detta beror till stor del på att 700D har en förstklassig 18,0 megapixels APS-C CMOS-sensor som tillsammans med en mycket snabb bilsprocessor ser till att dina bilder blir både skarpa och klara. 

Autofokus

700D har ett mycket avancerat autofokussystem som består av 9 punkter med korssensorer som är spridda i bildrutan. Detta betyder att du kommer få en högre fokuseringshastighet med en ökad precision, även om motivet skulle röra på sig. Om du är trött på suddiga bilder och rörelseoskärpa eller på att behöva stå och vänta för att din kamera ska hitta fokus, då är 700D något för dig. 

För fotografen som är lite självsäkrare och kanske har lite mer erfarenhet så erbjuder kameran ett manuellt där du själv kan justera fokuspunkter och liknande. Detta gör det möjligt för dig att själv utforska olika bildkompositioner och gradvis bli mer självsäker i ditt fotograferande. 

Sensor

Som ovan nämnt så är 700D utrustad med en kraftfull 18,0 megapixels APS-C CMOS-sensor som ser till att du kan ta ljusa och snygga bilder, även i miljöer med sämre ljusförhållanden. Med ett ISO-omfång på 100-12800 kan 700D fånga enastående detaljer, det spelar som sagt ingen roll om det har börjat skymma.

Smart design

Canon har jobbat hårt på att få fram en attraktiv och tilltalande design på sina nya kameror, och detta märks. 700D har en ny förenklad 360° vridbar funktionsväljare som ser till att din användning av kameran blir så bekväm och enkel som möjligt. Förutom detta så har 700D även fått ett mer robust och tåligt ytterhölje, detta för att du ska våga ta med dig din kamera på solsemestern och till skidbacken, där den behövs.

Vinklingsbar pekskärm

700D har givits en stor 7,7 cm (3,0) vinklingsbar Clear View II LCD-pekskärm som kan justeras och vridas i en mängd olika vinklar, så att du enkelt kan ta och titta på din bilder direkt i kameran. Denna funktion kan vara väldigt användbar om du till exempel skulle vilja ta ett självporträtt eller om du ska fotografera ett motiv som ligger nära marken, i det fallet kan du bara enkelt vinkla skärmen uppåt så slipper du huka dig.  

Full HD-video

Till sist kan det vara värt att nämna att 700D kan spela in filmer i Full HD-format med utmärkt kvalitet. Detta är möjligt tack vare kamerans snabba bildprocessor och dess sensor. 700D klarar även av att kontinuerligt justera fokusen så dina videoklipp alltid håller en hög standard. 

Titta även på

Canon EOS 700D 18-135IS STM
(0 st)
 • 18 megapixlar
 • 5 bilder per sekund
 • ​Snabb autofokus

7 290:-

Canon Canon EOS 700D 18-55IS STM Canon EOS 700D är en kamera som kan fånga motiv med mycket bra bildkvalitet, detta beror till stor del på att 700D har en förstklassig 18,0 megapixels APS-C CMOS-sensor som tillsammans med en mycket snabb bilsprocessor ser till att dina bilder blir både skarpa och klara. Autofokus700D har ett mycket avancerat autofokussystem som består av 9 punkter med korssensorer som är spridda i bildrutan. Detta betyder att du kommer få en högre fokuseringshastighet med en ökad precision, även om motivet skulle röra på sig. Om du är trött på suddiga bilder och rörelseoskärpa eller på att behöva stå och vänta för att din kamera ska hitta fokus, då är 700D något för dig. För fotografen som är lite självsäkrare och kanske har lite mer erfarenhet så erbjuder kameran ett manuellt där du själv kan justera fokuspunkter och liknande. Detta gör det möjligt för dig att själv utforska olika bildkompositioner och gradvis bli mer självsäker i ditt fotograferande. SensorSom ovan nämnt så är 700D utrustad med en kraftfull 18,0 megapixels APS-C CMOS-sensor som ser till att du kan ta ljusa och snygga bilder, även i miljöer med sämre ljusförhållanden. Med ett ISO-omfång på 100-12800 kan 700D fånga enastående detaljer, det spelar som sagt ingen roll om det har börjat skymma.Smart designCanon har jobbat hårt på att få fram en attraktiv och tilltalande design på sina nya kameror, och detta märks. 700D har en ny förenklad 360° vridbar funktionsväljare som ser till att din användning av kameran blir så bekväm och enkel som möjligt. Förutom detta så har 700D även fått ett mer robust och tåligt ytterhölje, detta för att du ska våga ta med dig din kamera på solsemestern och till skidbacken, där den behövs.Vinklingsbar pekskärm700D har givits en stor 7,7 cm (3,0) vinklingsbar Clear View II LCD-pekskärm som kan justeras och vridas i en mängd olika vinklar, så att du enkelt kan ta och titta på din bilder direkt i kameran. Denna funktion kan vara väldigt användbar om du till exempel skulle vilja ta ett självporträtt eller om du ska fotografera ett motiv som ligger nära marken, i det fallet kan du bara enkelt vinkla skärmen uppåt så slipper du huka dig.  Full HD-videoTill sist kan det vara värt att nämna att 700D kan spela in filmer i Full HD-format med utmärkt kvalitet. Detta är möjligt tack vare kamerans snabba bildprocessor och dess sensor. 700D klarar även av att kontinuerligt justera fokusen så dina videoklipp alltid håller en hög standard.  Systemkamera 4,9 7 5990,0000 new InStock
 1. Foto & Video
 2. Systemkamera