Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Andersson CPL-filter 58mm

Andersson Pro C-PL filter 58mm

  Art.nr: 182245
 • Renare och färgrikare bilder
 • Skyddar ditt objektiv
 • Styr blåheten på himmel
 • Reducerar reflexer från t.ex. vatten, fönster
 • Renare färger
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Luddeman 2015-07-26
  Topp 10 skribent

  Toppen

  Kan verkligen rekommendera denna produkt. För ett lågt pris får man mycket för pengarna.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Fandogh 2015-03-13

  Mycket prisvärt skydd till en fin kamera!

  Fin och förvånansvärt hög kvalité på detta linsskydd som inte alls påverkar bildkvalitén negativt !

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • lordvort3x 2014-04-19

  Andersson Pro C-PL filter 58mm

  Mycket bra filter. av hög kvalité och prisvärt. Har själv två st filter som används ofta.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Burnis 2013-08-01
  Topp 1000 skribent

  C.pl filter

  Prisvärt mycket användbart filter som ger fotografen möjlighet att "trixa" till färgerna på ett enkelt sätt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Andersson CPL-filter 58mm

CPL-filter används för att få bort eller framhäva blänk i vatten och fönster m.m. Det hjälper dig också att få mer kontrast och renare färger i dina bilder, det passar perfekt till landskapsbilder då du får blåare himmel och grönare gräs.

Anderssons filter skruvar du bara enkelt på objektivet. Sedan är det bara utforska och testa sig fram till just den effekten som du vill ha. För att se och ändra filtrets effekt vrider du bara på filtret.

 Med ett CPL-filter på kameran behöver du inte sitta i krångliga redigeringsprogram i efterhand för att få till en snygg bild, vilket kommer göra att dina bilder ser mer naturliga ut och kvaliteten på ditt fotograferande ökar. CPL-filter är ett av de mest användbara filter du kan skaffa dig.

Andersson CPL-filter har en tunn design för att enkelt passa på din optik, utan att störa balansen i objektivet. Filtret har en snygg och behandlad yta med en helt neutral färgton.

Enklaste sättet att visa varför ett CPL-filter alltid är en bra idé, är helt enkelt att ställa upp två bilder med samma motiv. Ett där CPL-filter har används (till höger) och en bild där man har bortsett från filter (till vänster). Som man enkelt kan se så blir himmlen lite blåare och alla färger framhävs med större färgmättnad.

 

 

 

Andersson Andersson Pro C-PL filter 58mm Andersson CPL-filter 58mm CPL-filter används för att få bort eller framhäva blänk i vatten och fönster m.m. Det hjälper dig också att få mer kontrast och renare färger i dina bilder, det passar perfekt till landskapsbilder då du får blåare himmel och grönare gräs. Anderssons filter skruvar du bara enkelt på objektivet. Sedan är det bara utforska och testa sig fram till just den effekten som du vill ha. För att se och ändra filtrets effekt vrider du bara på filtret.  Med ett CPL-filter på kameran behöver du inte sitta i krångliga redigeringsprogram i efterhand för att få till en snygg bild, vilket kommer göra att dina bilder ser mer naturliga ut och kvaliteten på ditt fotograferande ökar. CPL-filter är ett av de mest användbara filter du kan skaffa dig. Andersson CPL-filter har en tunn design för att enkelt passa på din optik, utan att störa balansen i objektivet. Filtret har en snygg och behandlad yta med en helt neutral färgton. Enklaste sättet att visa varför ett CPL-filter alltid är en bra idé, är helt enkelt att ställa upp två bilder med samma motiv. Ett där CPL-filter har används (till höger) och en bild där man har bortsett från filter (till vänster). Som man enkelt kan se så blir himmlen lite blåare och alla färger framhävs med större färgmättnad.       Filter 4,5 4 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Foto & Video
 2. Tillbehör
 3. Filter