Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Skyddande UV-filter 58 mm

Andersson Pro MC UV filter 58mm

  Art.nr: 166332
 • Renare färger på bilderna
 • Skyddar ditt objektiv
 • Tar bort dis-effekt
 • Reflektionsbehandlad yta
 • Optiskt glas i tunn design
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(7 st)

 • lasse25 2015-11-24

  Andersson UV-filter 58mm

  Bra UV-filter som skyddar mot oönskad uv-strålning och samtidigt gör nytta om man skulle ha otur och slå till något mot optikens främre linsyta.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Luddeman 2015-06-11
  Topp 10 skribent

  Ett måste!

  Varför riskera kameralinsen när du enkelt o billigt kan skydda den. Väl använda pengar och ger bara ett positivt fotoresultat.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Svejk 2015-04-08

  Bra köp

  Fyller sin funktion för UV samt skydd. Nackdelen är priset men hittade i stundens hetta inget annat.
  Några kronor hit eller dit.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • CG47 2014-05-30
  Topp 500 skribent

  istället för motljusskyddet

  köpte detta då jag vill ha ett skydd när jag INTE använder motljusskydd, och är det mörkt så är det inte meningsfullt att ha motljusskydd. så då använder jag detta i stället. funkar väldigt bra.

  SE UPP inga finger avtryck eller annat på denna produkt annars blir bilden dålig. håll den alltid i den lilla ask som den kommer i så slipper du damm .

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • PrylKalle 2014-05-21
  Topp 50 skribent

  Utmärkt objektivskydd!

  Är helt nöjd med detta UV filter som jag använder som skydd för mitt objektiv!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Andersson UV-filter används för att ta bort ultraviolett strålning (UV-strålning) och skydda din lins. Reduceringen av UV-strålning ger renare färger på dina foton och tar bort dis-effekten som du kan uppleva vid landskapsfotografering. Utöver förbättrad bildkvalitet ger Andersson UV-filter ett riktigt bra skydd till ditt objektiv. Filtret skyddar din dyrbara optik mot repor, stötar, smuts och förhindrar slitage på det yttre linselementet.

Andersson UV-filter har en tunn design för att enkelt passa på din optik utan att störa balansen i objektivet. Filtret har en behandlad yta för att motverka reflektioner som kan leda till s.k ghosting.

UV-filtret har en helt neutral färgton.

Diameter: 58 mm.

Andersson Andersson Pro MC UV filter 58mm Andersson UV-filter används för att ta bort ultraviolett strålning (UV-strålning) och skydda din lins. Reduceringen av UV-strålning ger renare färger på dina foton och tar bort dis-effekten som du kan uppleva vid landskapsfotografering. Utöver förbättrad bildkvalitet ger Andersson UV-filter ett riktigt bra skydd till ditt objektiv. Filtret skyddar din dyrbara optik mot repor, stötar, smuts och förhindrar slitage på det yttre linselementet. Andersson UV-filter har en tunn design för att enkelt passa på din optik utan att störa balansen i objektivet. Filtret har en behandlad yta för att motverka reflektioner som kan leda till s.k ghosting. UV-filtret har en helt neutral färgton. Diameter: 58 mm. Filter 4,6 7 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Foto & Video
 2. Tillbehör
 3. Filter